şişlikler indikçe burun ucu kalkar mı yoksa daha aşağıya düşer mi?

sol taraftaki kabuğu da alayım dedim. kanattım. birtanede dikiş geldi elime. acıyor şimdide doktor temizle dedi ama napiyim.

ahh burnumun direği sızlıyor.

hAdi insallah canımm senınde benımde burnumuz guzel olur..ama kesın odemdır senınkı dee gecerr muhakkak..serkan beyy işini bilen ıyi bır doktora benzıyor...

Ödemler indikçe o çok kalkıklığı gider olması gereken yere gelir. İlk haftalar domuzcuk gibi görünse de özel olarak kavisli kalkık istemediysenz burun ucunuz normale döner

kızlar ben de 2 gün önce oldum, tamponsuz . kendimi benzetmediğim hayvan kalmadı..öyle kalkık ki ucu. delikler de havada böyle. burnumun ucunda gazlı bez var, Allahtan o sayede çok görünmüyor ama bezi her değiştirdiğimde depresif oluyorum. inş. dediğiniz gibi olur, bir an önce iner, özellikle de alçıyı alınca.. yoksa kendimi bu burunla düşünemiyorum..ha bu arada burun böyle kalkık olunca, dudaklarla burun arasında iki parmak kadar da fark var, bu nasıl iştir anlamadım.. neyse ki yorumlarınızı okuyup, teselli oluyorum:18:

canım benim de 17.günüm bugün..alçıyı alınca burnun zamanla inecek canım..6 ay diyorlar hemen bir şeyleri görmek istiyoruz..sabredicez:)) benim öyle oldu benim de şu an çok taze.. yapman gereken tek şey şu an olumlu düşünmek ve aynadan uzaklaşmak tatlım..pozitif düşün..burun dudak mesafesine gelince,herkes ilk olarak ondan dertli bende şu an için garipsiyorum ama zamanla o bıyık şişliği iniyormuş ve normale dönüyormuş..o mesafeyi çok kafana takma..ben de tabikii:)) neyse düzeleyim ben de en güzelinden bir albüm yapıcam inşallah..

tatlım ama eğer çok kalkık istemediysen kavissiz doğal fln..zamanla normale dönecekmiş... okuduğum yorumlar bu yönde..

Çook teşekkür ederim yorumun için.. mutlu oluyorum böyle şeyler duydukça, yoksa insan evde ayna dışında bişeye tutunamıo şu durumda
sabırsızlıkla bekliyorum "işte bu" dieceğim günleri.. özellkle dudağım burnuma yaklaşsın hemen bi album de ben açıcam inş:) sana da geçmiş olsunnn

canım çok teşekkür ederimm:))) dediğim gibi aynayı bırak lütfennnn

25 gün oldu burnumun bir tek ucu şiş şu an ve ucu diğer yerlere göre büyük geliyor zamanla ucunun şişliği inince küçülecek mi?bir de şuan 25 gün daha çok kalkıklık iner mi?

ben de 5 gün önce ameliyat oldum. tamponsuz. henüz alçı çıkmadı cuma günü çıkacak. ama şuanki haliyle bile kalkık değil burnum. normal doğal duran istediğim gibi bir burun şuanki hali.. şişlikler indikçe aşağı mı düşecek yani :..(

bnmde burnum tamponlar varken çok yukardaydı çıkınca indi aşa dudak mesafesi çok vardı şimdi çok normal dha da insin istemiyorumm

ben de tampon yok ama.. tamponsuz yapıyor Dr.um sadece burun kemiğin üstünde ince alçı var yarın da çıkacak o alçı. yine de düşer mi burnum düşerse hiç bir özelliği kalmaz şuan ki hali gayet doğal dik bir burun

bnmde burnum tamponlar varken çok yukardaydı çıkınca indi aşa dudak mesafesi çok vardı şimdi çok normal dha da insin istemiyorumm

merhaba arkadaşlar;
20 gün oldu ameliyat olalı kemerli ve düşük burnum vardı şimdi normal hızada duruyor. burun kemerim çok şiş böyle kalır diye çok korkuyorum varmı tecrubeli acaba dr bana sormadan burun kemerini alırken burnun sırt kısmını kalınlaştırmış olabilirmi? kalınlaştırma mümkün mü? bende hergün ağlayanlardanım

şişlikler indikçe burnun kalkmaz doktorun ne kadar kaldırdıysa burnunu o şekilde kalır tek bır bant yapıştırıyor doktor o zaman burnunun boyutu falan belli oluyor

Selam kızlar moralim çok bozuk, kardeşim burun ameliyatı yaptırdı daha dün. Burnu çok kalkık fare gibi =(. Ona o doktoru da ben tavsiye etmiştim, arkadaşlarımın burnunu yapmıştı. Doktor kalkık ve kavisli oldu demişti ameliyattan çıkınca. kardeşimi görünce inanamadım gözlerime.Burnunun yarısı gitmiş, minnacık, burun delikleri de görünüyor. Naapıcam ben ya =( Beğenmicek mutsuz olucak diye ödüm patlıyo =( Doktora çizdiğimiz gibi değil, ama güzel dedi. Bilmiyorum ki gerçekten beğendi mi. Çok mutsuzum. İner mi sizce? Kendimi çok suçlu hissediyorum =( Ki ben de yaptırıcam burnumu bir kaç ay sonra çoook mutsuzum çok korkuyorum =( İner diyin noolur ya

ben geçen sene oldum ilk ameliyatımı cnm ödemler indikçe ucuda normal seviyeye iniyor merak etme o ilk günlerdeki kalkıklık olmuyor hatta keşke inmeseydi diyorsun ben öyle dedim şuan alçılı 2. yi oldum istediğim gibi kalkık inş inmez benimki ama telaşlanma 2 ay sonra normal seviyeye iner cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…