Ameliyat olalı 13gun oldu.dort gun once alçım çıktı alçım çıktıgında buyuk hayalkırıklıgı yasadım burnum baya kucuk ve kalkıktı onden bakılınca burun delıklerım net olarak gorulebılıyordu.doktorum bant taktı va daha cok kaldıracak sekılde bantladı.düşecek merak etme dedı ama benım ıstedıgım duz ve normal bı burundu kavıs ve kalkık olmasını ıstemıyordum.doktorum inecegi konusunda cok emın ama cok korkuyorum cunku ust dudak burun açım baya geniş ve burnum baya kısa gorunuyor onden.sizce düzelir mi
Bu arada arnıca krem ıkı gunde tum morarıklarımı gecırdı kesınlıkle tavsıye edıyorum.
aynen benimki de öyle fare gibiyim
bence ınıyo sısıler ındıkce canım yaa benımde 5. gunum cok kalkık duruyor bende ondan rahatsızım ama burdakı arkadasların resımlerınden gordugum kadarıyla sısler ınınce bıraz daha normal duruyor sankı burun ucu .... mesela ben amelıyattan cıkınca da burun ucum normalmıs
ama yuzum sıstıkce fare gıbı oldum:)))
şişlikler indikce yukarı doğru kalkma gibi bişey olmaz. hatta en kalkık halleri şiş halleridir
şişlikler indikce burnun enine boyuna daha inceleşir, burun deliklerin küçülür. normale döner yani hersey:)
bende böle oldu en azından:)
Bunların olmasını dört gözle bekliyorum. Bugün 10. günüm. Ne kadar sürede şişlerin birazı iner? 2 3 haftada fark olur mu ki? Hiç arkadaşlarıma görünesim yok
Bunların olmasını dört gözle bekliyorum. Bugün 10. günüm. Ne kadar sürede şişlerin birazı iner? 2 3 haftada fark olur mu ki? Hiç arkadaşlarıma görünesim yok[/QUOTE
burnunuz nasıl şuanda ben de fazla kalkık buluorum siz benden bir hafta önce ameliyat oldunuz değişiyor mu bir haftada osman beye ameliyat olmuştunuz siz de
Ameliyat olalı 13gun oldu.dort gun once alçım çıktı alçım çıktıgında buyuk hayalkırıklıgı yasadım burnum baya kucuk ve kalkıktı onden bakılınca burun delıklerım net olarak gorulebılıyordu.doktorum bant taktı va daha cok kaldıracak sekılde bantladı.düşecek merak etme dedı ama benım ıstedıgım duz ve normal bı burundu kavıs ve kalkık olmasını ıstemıyordum.doktorum inecegi konusunda cok emın ama cok korkuyorum cunku ust dudak burun açım baya geniş ve burnum baya kısa gorunuyor onden.sizce düzelir mi
Bu arada arnıca krem ıkı gunde tum morarıklarımı gecırdı kesınlıkle tavsıye edıyorum.
Aynı problemi yaşıyorum.Ameliyat olalı 17 gün oldu.Burun kalkıklığı açısı çok büyük geliyor bana.İnsanlar düzelir diyor.Bakalım göreceğiz.Gönlümüze göre olur inşallah.
simony şu an burnun ne durumda kalkıklık indi mi? 10. günümdeyim hergün ağlıyorum burun deliklerim karşıya bakıyor burun ucum çok kalkık.. çok üzülüyorum..senin 6 ay olmuş düzelme var mı?Aynı problemi yaşıyorum.Ameliyat olalı 17 gün oldu.Burun kalkıklığı açısı çok büyük geliyor bana.İnsanlar düzelir diyor.Bakalım göreceğiz.Gönlümüze göre olur inşallah.
Merhaba canım bu yazıyı yazalı 1 yıl olmus, cok merak ediyorum burnun, ozelliklede burun ucun nasil oldu kalktimi doktorun dedigi gibi? Bende 2 hafta once oldum, doktor benimde burun ucumu kaldiracagini soylemisti yandan bakinca kalkik fakat önden burnumun ucu normalden biraz fazla görünüyo, ben önden bakınca ucunun normal olmasini istiyorummerhaba kızlar 1 hafta önce burun ameliyatı oldum. alçılarım bugün çıktı. kemerli ve burun ucum top gibiydi. kavis ve kalkıklık istemiştimve tabi burun ucunda küçülme. şu anda gözüme çok garip görünüyo. kavis güzel olmuş ama burun ucunda hiç kalkıklık yok ve şişlikten dolayı daha büyük bi burun görünmekte. tamam mantıken bu burun küçüldü fakat burnumun ucu kalkık değil doktoruma sordum fakat her tarafın çok şiş bu şişler indikten sonra burun ucu küçülücek ve kalkıcak dedi. yanii kalkar mı gerçekten bilemiyorum. çok üzülüyorumdoktorum aynaya bakıp sakın kendini üzme ağlama şu anda çok şiş nerden bakarsan bak istediğin burun şu anda görünmüüyo dedi zaman ver dedi ama genelde kalkık istenen burunlarda burun daha kalkık yapılıyomuş burun şişi indikten sonra birazdaha inecek diye. yani benim nasıl kalkıcak bilmiyorum. aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa yazabilirler mi ???
burnun oturması bir sene diyorlarmerhaba kızlar 1 hafta önce burun ameliyatı oldum. alçılarım bugün çıktı. kemerli ve burun ucum top gibiydi. kavis ve kalkıklık istemiştimve tabi burun ucunda küçülme. şu anda gözüme çok garip görünüyo. kavis güzel olmuş ama burun ucunda hiç kalkıklık yok ve şişlikten dolayı daha büyük bi burun görünmekte. tamam mantıken bu burun küçüldü fakat burnumun ucu kalkık değil doktoruma sordum fakat her tarafın çok şiş bu şişler indikten sonra burun ucu küçülücek ve kalkıcak dedi. yanii kalkar mı gerçekten bilemiyorum. çok üzülüyorumdoktorum aynaya bakıp sakın kendini üzme ağlama şu anda çok şiş nerden bakarsan bak istediğin burun şu anda görünmüüyo dedi zaman ver dedi ama genelde kalkık istenen burunlarda burun daha kalkık yapılıyomuş burun şişi indikten sonra birazdaha inecek diye. yani benim nasıl kalkıcak bilmiyorum. aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa yazabilirler mi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?