Burun içi etlerimde eskiden şiş felan degıldı amelıyattan sonra cok fazla şişti ve yaktırmak şart oldu cok sıkıntı verici nefes alamamak burundan
Selam kızlar moralim çok bozuk, kardeşim burun ameliyatı yaptırdı daha dün. Burnu çok kalkık fare gibi =(. Ona o doktoru da ben tavsiye etmiştim, arkadaşlarımın burnunu yapmıştı. Doktor kalkık ve kavisli oldu demişti ameliyattan çıkınca. kardeşimi görünce inanamadım gözlerime.Burnunun yarısı gitmiş, minnacık, burun delikleri de görünüyor. Naapıcam ben ya =( Beğenmicek mutsuz olucak diye ödüm patlıyo =( Doktora çizdiğimiz gibi değil, ama güzel dedi. Bilmiyorum ki gerçekten beğendi mi. Çok mutsuzum. İner mi sizce? Kendimi çok suçlu hissediyorum =( Ki ben de yaptırıcam burnumu bir kaç ay sonra çoook mutsuzum çok korkuyorum =( İner diyin noolur ya
cnm kimse bisey yazmamis ben yardimci oluyum bari
zamanla burun iniyo ilk zamanlar alci ve bantlardan dolayi burun felaket kalkik görünür sonradan iner
ben henüz ameliyat olmadim ama forumda hep bunlari okudum önce domuz burnu gibi kalkik oluyo zamanla normale dönüyo diyolar
öncelikle ameliyat olan herkese geçmiş olsun sizleri okudukça kendimi görüyorum endişeler söyle mi böyle mı acabalar...iner mi düşer mi kalkarmilar... Ameliyat olalı 1 ay 4 gün oluyor...bu süre zarfında 80 bin tane fotoğraf çekmişimdir heralde:) ilk 20 gün kemiğimin alındığı yerde milimlik belli olan kemiğim kayboldu odun gibi dümdüzdu burnum kavisi oturmaya başladı...sonra birden bire burnumun uc kismindan yarım cm. Yukarıda su toplamıs görüntüsu oluştu oda tumsek bi görüntüye neden oluyordu ama son iki gündür oda kaybolmaya ve inmeye başladı sanki yıllardır bu burun vardı bende, doğal kibar bi burun çıkıyor sanırım yavaş yavaş..masaj vermişti onu yapıyorum...çok fazla kafaya takmamak gerek doktorum bana bu burnu unut artık demişti haklida:) burun ucunuzla dudak arası doktorunuz vermiş olduğu açi korunuyormus ama ödemler indikce burun kemiğimiz burun çatınizla dost oluyormus...herşey değişip güzellesecektir inşallah adınıza....geçmiş olsun dileklerimle.
benim 20.günüm.. Dışardan görünen dikişler gitti ama içtekiler duruyo. Henüz erken biliyorum ama elimle vurup bu iğrenç kavisi yok edesim var. 16464656 kere söyledim doktora sakın kavis vermeyin diye. Gerçi bendeki şişlikle alakalı da olabilir bilemiyorum, burun ucun epey sert ve şiş ödemli. Bikaç arkadaş daha yazmış aynen ben de herkes burnuma bakıyo gibi hissediyorum o kadar istekle yaptırdım şimdi herkesten saklayasım var. Nerden bilebilirdim ki bu kadar fark olacağını ? O kadar pürüzsüz oldu ki resmen bağırıyo estetik diye, oysaki yalnızca bi törpüleme ve çok az da burun ucu toparlama mevcut. Yeni ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyem lütfen doktora burnunuzun alacağı şekli bi şekilde ya çizim yaptırın ya photoshop ile göstersin ama mutlaka görün. Bana böyle olacağını gösterseydi kesinlikle müdahale ederdim artık çok geç, eski eğik burnumu bile özlüyorum.
bantlar çıktıktan sonra inmeye başlıyor 1-2 hafta içindede olması gereken yere iniyor:))benimki çok indi mesela,doktora sorucam gidince niye bu kadar indi diye
kızlar bir hafta önce ameliyat oldum.henüz çok şiş suratım.burnumun ucu da hala şiş.çok kalkık bir burun yapmamış doktorum bana.ama daha kalkıkta olabilirdi diye düşünüyorum.alçı çıksın sizlerle fotolarımı paylaşacam.merak ediyorum:zaman geçtikçe burun ucu daha da kalkıyor mu yoksa daha aşağıya doğru mu kavisleniyo.hani şimdi kalkıklığı iyi gibi ama zamanla şişler indikçe aşağıda durur mu.ben şimdiki gibi kalsın istiyorum.zamanla aşağı düşmesinden korkuyorum.zaten eski burnum düşüktü.bari bir fark olsun istiyorum.ameliyat tecrübesi olanlar bilirler bu durumu.zamanla sizlerde nasıl değişiklik ler oldu?
öncelikle ameliyat olan herkese geçmiş olsun sizleri okudukça kendimi görüyorum endişeler söyle mi böyle mı acabalar...iner mi düşer mi kalkarmilar... Ameliyat olalı 1 ay 4 gün oluyor...bu süre zarfında 80 bin tane fotoğraf çekmişimdir heralde:) ilk 20 gün kemiğimin alındığı yerde milimlik belli olan kemiğim kayboldu odun gibi dümdüzdu burnum kavisi oturmaya başladı...sonra birden bire burnumun uc kismindan yarım cm. Yukarıda su toplamıs görüntüsu oluştu oda tumsek bi görüntüye neden oluyordu ama son iki gündür oda kaybolmaya ve inmeye başladı sanki yıllardır bu burun vardı bende, doğal kibar bi burun çıkıyor sanırım yavaş yavaş..masaj vermişti onu yapıyorum...çok fazla kafaya takmamak gerek doktorum bana bu burnu unut artık demişti haklida:) burun ucunuzla dudak arası doktorunuz vermiş olduğu açi korunuyormus ama ödemler indikce burun kemiğimiz burun çatınizla dost oluyormus...herşey değişip güzellesecektir inşallah adınıza....geçmiş olsun dileklerimle.
5nci gününde olduguna göre henüz bantlardan fln kurtulamamissindir demi alcin ciktimi??
Alcidan bantlardan kurtul zamanla incek emin olabilirsin yerimseniben
güven bana rüyalarimi bile estetikle geciriyorum :roflol: O kadar cok arastiriyorumki yakinda profesör olcam :roflol:
kızlar ben de 2 gün önce oldum, tamponsuz . kendimi benzetmediğim hayvan kalmadı..öyle kalkık ki ucu. delikler de havada böyle. burnumun ucunda gazlı bez var, Allahtan o sayede çok görünmüyor ama bezi her değiştirdiğimde depresif oluyorum. inş. dediğiniz gibi olur, bir an önce iner, özellikle de alçıyı alınca.. yoksa kendimi bu burunla düşünemiyorum..ha bu arada burun böyle kalkık olunca, dudaklarla burun arasında iki parmak kadar da fark var, bu nasıl iştir anlamadım.. neyse ki yorumlarınızı okuyup, teselli oluyorum:18:
Ameliyatın ilk haftası benim burun ucum kalkıktı,ama gün geçtikçe burun ucumun inerek normal hale geliyor yavaş yavaş. Ama burun ucum halen şiş ve top gibi
Şimdi nasıl burnunuz biraz daha normal bir görüntü oldu mu ?
öyle bir indi ki ucu, 1,5 yılda..kalkıklığına şikayet ettiğim günleri arar oldum.. hatta ara sıra düşünüyorum revizyon mu olsam hafif kalkıklık için diye.. kesinlikle ilk zamanlarla ilgisi kalmıyor burnunuzun
Ameliyat olalı 13gun oldu.dort gun once alçım çıktı alçım çıktıgında buyuk hayalkırıklıgı yasadım burnum baya kucuk ve kalkıktı onden bakılınca burun delıklerım net olarak gorulebılıyordu.doktorum bant taktı va daha cok kaldıracak sekılde bantladı.düşecek merak etme dedı ama benım ıstedıgım duz ve normal bı burundu kavıs ve kalkık olmasını ıstemıyordum.doktorum inecegi konusunda cok emın ama cok korkuyorum cunku ust dudak burun açım baya geniş ve burnum baya kısa gorunuyor onden.sizce düzelir mi
Bu arada arnıca krem ıkı gunde tum morarıklarımı gecırdı kesınlıkle tavsıye edıyorum.
şimdi nasıl cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?