şişlikler indikçe burun ucu kalkar mı yoksa daha aşağıya düşer mi?

Arkadasın yorumu süper doğru olmuş . Burun üstü kavissiz ise iniyor , kavis verilmişse kavis kısmı belirginleştiği için şişler indikçe ucu kalkmış gibi duruyor . Benim indi eskiye döndü şahsen ((

Burun içi etlerimde eskiden şiş felan degıldı amelıyattan sonra cok fazla şişti ve yaktırmak şart oldu cok sıkıntı verici nefes alamamak burundan

canım hiç üzülme yüzde bı trılyon ıner ben de çok korktm kalkıktı bayaaaa..o halı kalsaydı keşke :) hıc alakası kalmıo ılk günküyle..burnunun ıcınde dıkısler tamponlar var onlar yukarı asıyo burnu..bırıncı ayda baya ınıyo 3.ayda düz olur

hmmmmmmmmmmmmmm

şimdi nasıl cnm

simdi nasıl cnm

şimdi nasıl cnmmm

şimdi nasıl cnmmm

şimdi nasıl cnmmm

Şimdi nasıl burnunuz biraz daha normal bir görüntü oldu mu ?

Şimdi nasıl burnunuz biraz daha normal bir görüntü oldu mu ?

öyle bir indi ki ucu, 1,5 yılda..kalkıklığına şikayet ettiğim günleri arar oldum.. hatta ara sıra düşünüyorum revizyon mu olsam hafif kalkıklık için diye.. kesinlikle ilk zamanlarla ilgisi kalmıyor burnunuzun

Pinkeyed peki burun kavisin nasil benim 2 ay olacak nerdeyse ama burun kavisim cok cok az doktorum belirginlesecek diyor ama ben pek sanmiyorum

Ameliyat olalı 13gun oldu.dort gun once alçım çıktı alçım çıktıgında buyuk hayalkırıklıgı yasadım burnum baya kucuk ve kalkıktı onden bakılınca burun delıklerım net olarak gorulebılıyordu.doktorum bant taktı va daha cok kaldıracak sekılde bantladı.düşecek merak etme dedı ama benım ıstedıgım duz ve normal bı burundu kavıs ve kalkık olmasını ıstemıyordum.doktorum inecegi konusunda cok emın ama cok korkuyorum cunku ust dudak burun açım baya geniş ve burnum baya kısa gorunuyor onden.sizce düzelir mi
Bu arada arnıca krem ıkı gunde tum morarıklarımı gecırdı kesınlıkle tavsıye edıyorum.

iner cnm merak etme benimde alçıdan çıktığında çok kalkık duruyordu şimdi normal 2 ay oldu benim senin daha çok yeni biraz zaman geçince burun oturmaya başlıyo ve alışıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…