Şişman basenlerim dert oldu...

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
103
Merhaba kk,
Ben 26 yaşında, 1.63 boyunda ve 60 kilo olan bir kızım.

2 aydır görüştüğüm biri var. Her sey güzel, iyi hoş ama o benim kiloma takmış durumda. Önceleri spor yaparsın basenlerin erir diyordu. Zaten ben de spor yapmayı düşünüyordum. Bunu bir iki kez söyledi ama ben iyi niyetinden söylüyor diye ses etmemistim.

Gecen otururken gözü basenlerime ilişti. Basenlere bak ronaldinyonun basenleri gibi dedi. Ben şok oldum ama komik geldi o an güldüm. Sonra gercekten diyorum ya benimkilerden kalın dedi.Bu kez ben de n kendi göbeğine bak iyice yayılmış dedim ama hala gülüyorum. Sonra da sen bilirsin gelinliğe girecek olan ben degil sensin dedi. Gözlerim doldu ama belli etmedim.

O dediklerinden sonra hiç mesaj atasım yoktu ama birkaç mesajına cevap verdim. O an güldüm ama sonradan sözlerine çok içerledim. Kendimi az çok beğenirdim ama özgüvenim son birkaç gündür yerlerde resmen.

Sizce ben mi abarttım? İçimden kendine basenleri zayıf olan bir kız bul demek geliyor. Sevgilim icin değil ama kendim icin basenlerimi eritmek için ne yapabilirim? Off çok üzgünümm (((

bosver tatlım erkek arkadasım banada takılıyo 170 boy 55 kg gecenlerde gögsün küçük dedi bana

Çok ayıp etmiş. Ben sevse her halinle beğenir saçmalığına inanmıyorum. Sevgi her kusuru göz ardı etmek demek değildir ama her şeyi söylemeninde bir adabı vardır. Öküze evrilmeye lüzum yok. Çiftler kırmadan saygı çerçevesinde birbirini eleştirebilmeli. Kırılmakta haklısınız bence.

Hiç üzülme. Bence de seninle daha ilk zamanlarda bu şekilde konuşan biri için basenlerini eritmeye değmez. Hiç komik değil ne demek yani. Ama kendin için eritebilirsin. Hızlı yürüyüş ya da eliptik bisiklet. Çok sıkı diyet de yapmana gerek yok bence biraz abur cuburu yemeyip yürürsen toparlar kilon çok değil.

Ben olsam sogurum acikcasi. Varsa yoksa kafayi kiloya, ete, buda, g.te takmis insandan hayir gelmez. Madem begenmiyor sevgili olmasin yani basina silah mi dayamislar? Bu sevgil i olup sonra elestiren tipler ne kafada bir turlu anlayamadim gitti. Begenemiyorsaniz almayin kardesim, begendiginiz biriyle olun.

Bazı insanların yapısı böyle oluyor he bu demek değil ki yapısı budur söylesin etsin kırsın.
Hiç hoş değil ben olsam arkama bakmadan kaçardım bu kişiden.
Mod düşüren değil heyecanlandıran, mutlu eden kişiler lazım. İster sevgili ister arkadaş olsun farketmez.

Ben de çok gülmüştüm hatta kahkaha atmıştım çok komik gelmişti :)))))
Ama sonra çok üzüldüm tabi

Bir kadının kalçaları tabii ki bir erkeğinden geniş olacak. İnsan fizyolojisi bu şekilde. Kendininkinden küçük olmasını bekliyorsa cahil bir insandır. Geniş kalçalı kadınlar dogurganligin sembolüdür. Dogumdan sonra kalcalardaki yaglaru annr sutune basiyoruz bebeklerimi bu yagli sutleri icerek buyuyor ve gelisiyor. Benin popom kucucuk kalmisti. Ama malesef bel bolgesi yaglari aynen kaldi. Son olarak gelinlik dediğin şey zaten kalçaları kocaman olan da küçücük olan da giyse bir şey fark etmiyor.

Bir de bunu anlayacak erkek beyni lazım.
Belim çok ince olduğu icin basenlerim olduğundan daha geniş duruyor. Teşekkür ederim iyi ki varsınız

Ayy bir de kim basen derki. G.te bak demiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…