- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Üzülmedin mi peki? Bu erkeklerin hepsi mi böyle anlamadım ki...bosver tatlım erkek arkadasım banada takılıyo 170 boy 55 kg gecenlerde gögsün küçük dedi bana
Ben de çok gülmüştüm hatta kahkaha atmıştım çok komik gelmişti :)))))"Gecen otururken gözü basenlerime ilişti. Basenlere bak ronaldinyonun basenleri gibi dedi "
Ya bunu neden yazdın, İnan kendimi tutamıyorum gülüyorum, biliyorum çok ayıp ama :S
o nasıl cümle Ya insan neden söyle bir şeyi kız arkadaşına.
Bir kadının kalçaları tabii ki bir erkeğinden geniş olacak. İnsan fizyolojisi bu şekilde. Kendininkinden küçük olmasını bekliyorsa cahil bir insandır. Geniş kalçalı kadınlar dogurganligin sembolüdür. Dogumdan sonra kalcalardaki yaglaru annr sutune basiyoruz bebeklerimi bu yagli sutleri icerek buyuyor ve gelisiyor. Benin popom kucucuk kalmisti. Ama malesef bel bolgesi yaglari aynen kaldi. Son olarak gelinlik dediğin şey zaten kalçaları kocaman olan da küçücük olan da giyse bir şey fark etmiyor.
"Gecen otururken gözü basenlerime ilişti. Basenlere bak ronaldinyonun basenleri gibi dedi "
Ya bunu neden yazdın, İnan kendimi tutamıyorum gülüyorum, biliyorum çok ayıp ama :S
o nasıl cümle Ya insan neden söyle bir şeyi kız arkadaşına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?