- 18 Ocak 2018
- 853
- 1.350
- 43
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Millette hadiseye bayılır oda basenli bir kadın ona laf yok ama çevrelerindekine ronaldinyo benzetmesi.Bir de bunu anlayacak erkek beyni lazım.
Belim çok ince olduğu icin basenlerim olduğundan daha geniş duruyor. Teşekkür ederim iyi ki varsınız
boyuna göre kilon çok değil hatta İdeal bence ve şimdiden böyle diyorsa ilerde bunun hamilelik doğum Car Vs . daha da artacak kilon ozaman ne yapacak acabaMerhaba kk,
Ben 26 yaşında, 1.63 boyunda ve 60 kilo olan bir kızım.
2 aydır görüştüğüm biri var. Her sey güzel, iyi hoş ama o benim kiloma takmış durumda. Önceleri spor yaparsın basenlerin erir diyordu. Zaten ben de spor yapmayı düşünüyordum. Bunu bir iki kez söyledi ama ben iyi niyetinden söylüyor diye ses etmemistim.
Gecen otururken gözü basenlerime ilişti. Basenlere bak ronaldinyonun basenleri gibi dedi. Ben şok oldum ama komik geldi o an güldüm. Sonra gercekten diyorum ya benimkilerden kalın dedi.Bu kez ben de n kendi göbeğine bak iyice yayılmış dedim ama hala gülüyorum. Sonra da sen bilirsin gelinliğe girecek olan ben degil sensin dedi. Gözlerim doldu ama belli etmedim.
O dediklerinden sonra hiç mesaj atasım yoktu ama birkaç mesajına cevap verdim. O an güldüm ama sonradan sözlerine çok içerledim. Kendimi az çok beğenirdim ama özgüvenim son birkaç gündür yerlerde resmen.
Sizce ben mi abarttım? İçimden kendine basenleri zayıf olan bir kız bul demek geliyor. Sevgilim icin değil ama kendim icin basenlerimi eritmek için ne yapabilirim? Off çok üzgünümm(((
Merhaba kk,
Ben 26 yaşında, 1.63 boyunda ve 60 kilo olan bir kızım.
2 aydır görüştüğüm biri var. Her sey güzel, iyi hoş ama o benim kiloma takmış durumda. Önceleri spor yaparsın basenlerin erir diyordu. Zaten ben de spor yapmayı düşünüyordum. Bunu bir iki kez söyledi ama ben iyi niyetinden söylüyor diye ses etmemistim.
Gecen otururken gözü basenlerime ilişti. Basenlere bak ronaldinyonun basenleri gibi dedi. Ben şok oldum ama komik geldi o an güldüm. Sonra gercekten diyorum ya benimkilerden kalın dedi.Bu kez ben de n kendi göbeğine bak iyice yayılmış dedim ama hala gülüyorum. Sonra da sen bilirsin gelinliğe girecek olan ben degil sensin dedi. Gözlerim doldu ama belli etmedim.
O dediklerinden sonra hiç mesaj atasım yoktu ama birkaç mesajına cevap verdim. O an güldüm ama sonradan sözlerine çok içerledim. Kendimi az çok beğenirdim ama özgüvenim son birkaç gündür yerlerde resmen.
Sizce ben mi abarttım? İçimden kendine basenleri zayıf olan bir kız bul demek geliyor. Sevgilim icin değil ama kendim icin basenlerimi eritmek için ne yapabilirim? Off çok üzgünümm(((
Siz nasıl yorum yapiyorsaniz ben de kendi fikrim i yazdım. Yazık ki kilolu bir kadın olmalısın ki acitmis seni. İstediğim yorumu yazarım yazdıklarım seni hiiiiiic ilgilendirmez . Genç bir kadına o boya o kilo fazla. Bu benim fikrim. Çooook merak ettiysen 1.70 boy ve 52 kiloyum.Siz mi buna karar veriyorsunuz? Size ne yaa kiz kendini iyi hissediyorsa kilosu onu rahatsiz etmiyorsa siz nasil fazla deyip kilo ver diyebiliryorsunuz. Aynaya bakin sonra millete kilo ver diyin, sizin haddinize degil
K Kafanfilm000
Cocuga ben kendimi oldugum gibi begeniyorum, sen begenmiyorsan o senin sorunun, senin icin degismeye hazir degilim, git kendine baskasini bul deyin. Hadsiz
Pardon da 1.63 boya 60 kilo çok fazla. Kendin için spor diyet şart.
Erkek arkadaşın kaba saygısız bir adam o ayrı bir konu. Ama sizin gibi genç bir kadın kendi sağlığı mutluluğu için az bir çaba ile çok fit olabilir. İdeal Kilo denilen birsey var. Ben fikrimi söyledim. Bazı şişman kompleksli kadinlar cephe almış ta bu da benim yorumum bi kabullenin:)
Konu Sahibi Siz sevgiliniz için ilişkinizi gözden geçirin de spor ve diyetle guzelliginize güzellik katın sevgiler mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?