Şişman basenlerim dert oldu...

boyuna göre kilon çok değil hatta İdeal bence ve şimdiden böyle diyorsa ilerde bunun hamilelik doğum Car Vs . daha da artacak kilon ozaman ne yapacak acaba

Adam işe yaramaz biri ama 26 yaşında o boya o kilo fazla canım.. spor yapmayı düşünüyorumla savunmayı geçip hemen bişeyler yapmalısın.. kısa sürede fit olabilecek durumdasın,dikkat etmeyip ilerletirsen kilo işini dahada Zorlaşacak vermen.

Bende 165 ve 60 kiloyum ama şimdiye kadar hiç basenlerimden bahseden olmadı. Üstelik benimde belim ince o kadar da fazla durduğunu sanmıyorum.

Ama eritmek istiyorsan yan tarafların için, basen çalıştırıcı egzersizler mevcut onları deneyebilirsin yürüyüşle birlikte

Bide basenlerin hakkında konuşacak olursa gene bnce taktığını bu kadar belli etme ve sende alaya al onu ben kendimi böyle çok beğeniyorum de vs.

Boyum 1.58 bende 60 kiloyum ama hiç öyle göze batan bir yerim yok.bana mı öyle geliyor acaba Sevgiliniz kabalık etmiş biraz.siz basenlerinizden şikayetçiyseniz zayıflayın.

Afedersin ama bu enerji emici sülüğü hemen hayatından çıkar. Kimse zorlamıyor onu kendine beğendiği tipte birini bulsun.
Vücut tipi genetiktir, zaten 3-5 kilo versen ideal kilonda olacaksın bu kiloyu versen de estetik müdahale yapmadığın sürece çok birşey değişmez. Biraz daha ince ama yine basenli olursun.
Erkeklerin hepsi model tipinde kadın sevmez. Bazıları iri popo bazıları küçük popo sever, bazıları büyük göğüs sever bazıları sevmez her şeyde olduğu gibi zevk meselesi yani.
Bazı kadınlar kıvrımlarıyla o kadar güzel ve seksi oluyorlar ki demek istediğim şu o arkadaşı şutla kendini kıvrımlarınla sev gerekirse giyim, saç, makyaj tarzını değiştir karşına seni olduğun gibi çok beğenen biri mutlaka çıkacaktır bu denyoya mahkum değilsin.

O da bir şey mi eşim, etlere bak etlere afrikada insanlar aç diyip kaçtı Tabi öncesinde saçlar iyice döküldü emmi, kafa parlak dememin de etkisi var tabi biraz. Kaçma sebebide mıncıracağımı bilmesi. Ama biz 6 yıldır beraberiz ve 2. 5yıldır evliyiz. Doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum, diyet yapıyorum dün hatırlattım bu lafı, ne eti yahu daş gibisin hadi nolur tatlı yiyelim diyor.

Karşındaki insan doğru kişi değil de ondan böyle hissediyorsun .Gelinlik için basen degil göbek yağları onemli deseydin keske. Kabarik gelinliğin içinde ki bacağı baseni kim görecek. Önce bi gelinlik hayali kurdursaydi bari.

Kilo fazlanız var 52 53 kg olmalısınız o ayrı ama yaptığı terbiyesizlik,ikinci gebeliğimi yaşıyorum şuan kilo aldım verdim normal zamanlarda hep 36 beden oldum çünkü ben kendimi öyle seviyorum ama eşim bişe dese çok üzülürdüm,evlilik hastalık var sağlık var hadsizliğin bi sınırı var.

Siz nasıl yorum yapiyorsaniz ben de kendi fikrim i yazdım. Yazık ki kilolu bir kadın olmalısın ki acitmis seni. İstediğim yorumu yazarım yazdıklarım seni hiiiiiic ilgilendirmez . Genç bir kadına o boya o kilo fazla. Bu benim fikrim. Çooook merak ettiysen 1.70 boy ve 52 kiloyum.
Herkes fikrini yazıyor saygı duymayi öğrenmelisiniz. Cok güldüm sabah sabah. Siz nasıl kilo vermemesi kararına vardın uz? ? Size de spor diyet tavsiye ederim çok iyi geliyor emin olun:)

Erkek arkadaşın kaba saygısız bir adam o ayrı bir konu. Ama sizin gibi genç bir kadın kendi sağlığı mutluluğu için az bir çaba ile çok fit olabilir. İdeal Kilo denilen birsey var. Ben fikrimi söyledim. Bazı şişman kompleksli kadinlar cephe almış ta bu da benim yorumum bi kabullenin:)
Konu Sahibi Siz sevgiliniz için ilişkinizi gözden geçirin de spor ve diyetle guzelliginize güzellik katın sevgiler mutluluklar

deki sen o tiple basensisizi bulabıliryrosan bul,senı sevdiğime şükret ömür billah evde kalırdın. basensızlerde senın için oluyordu zati diyip hahahahahaheheheh..bozulursada şaka yaptım yaağğğğ dersin.belkı aklı başına gelır.

Tatlım bak simdi
Ben 1.65 boyundayim iki cocuk annesiyim ve suan 78 kiloyum tombilik basenli goguslu balik etli bi hatunum :*
eşimin tabiriyle yazdim. Söylemek istedigim seven herseyiyle sewerr.Yüze vurmaz olani kusur etmez.Tatli dille soyler kiii onanee senin baseninden kilondan sewiyosa oldugun gibi sewecek.Mesela ben 50 kiloyla ewlendim.ben kilo aldim diye laf mi sokcak esim dowerim walla onu.Zaten cokta kilon yok olanida verirsin dert etcek bisey deil ama ona dusmez begenmiyosada yoluna herkes sert ol biraz.Yarın bir gün arkasi gelmez bu elestirilerin yoksa bugun basen der yarin dogum yparsin gobek der çatlak der.
Velhasıl der anam der sen de bitiyo isss

Pardon da 1.63 boya 60 kilo çok fazla. Kendin için spor diyet şart.

Çok fazla falan değil.Ortalamanın biraz üstü evet ama ''çok fazla'' kategorisinde değil o kilo,abartmayın.Gözümüz 34 36 bedenlere alıştığı için biraz üstüne hemen ''şişman'' damgası yapıştırmak toplumca bir hastalık oldu bizde.

Konu sahibi bu adamdan kesin ayrıl.Bak kesin diyorum.Böyleleri özgüvenini yok edene kadar devam ediyorlar çünkü.Bugün basen yarın burun konuşacak sürekli.Kendini kötü hissedeceksin her seferinde.Gerek yok bence.

Fit dediğiniz kilo sağlık bakanlığınca seçilmiyor yalnız,güzellik kriterlerine göre belirleniyor.Konu sahibinin kemik yapısını bile bilmiyorsunuz,kadına kalkmış çok kilon var yazmışsınız.Cidden,ya hiç kilo ile ilgili konuşmamışsınız ya da o boy ile ilgili bir bilginiz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…