Şişman basenlerim dert oldu...

terbiyesiz saygısız adam lütfen daha sevgiliyken sizi eleştirme hakkını kendinde bulan (hemde böyle terbiyesizce )insanlarla evlenmeyin ya tekmeyi basın şunlara onamı düşmüş senin basenlerine laf etmek

Bende şimdi google amcaya bakacaktım sağol kız.. maşallah hakkat bu basenlerle nasıl futbolcu olmuş bu adam..

Iyy bu adamla sakin evlenmee...benm de basen problemim var ve hamile kaldigimdan beri iyice kilo aldim asiri mutsuz eden bir durum ama esimin dedigi tek sey sacmalama o senin anatomik yapin ne kadar zayifda olsan basenn olcak hic dert etme der...simdiden boyle yapan adam evlenince herseye takar...

bence kırıldığınızı ve bu konuda esprili olmaması gerektığını soyleyın yarın evlenırsınız doğum olur ne kılolar alırsınız basen hakkında deıl başka konularda konuşmak daha anlamlı gıbı... gelınlık ne alaka onuda anlamadım tulum yada pantalon deıl bu beliniz ince ise sorun olmaz... soyle bılsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…