- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Verirsin sporla ve duzenli beslenmeyle...Merhaba kk,
Ben 26 yaşında, 1.63 boyunda ve 60 kilo olan bir kızım.
2 aydır görüştüğüm biri var. Her sey güzel, iyi hoş ama o benim kiloma takmış durumda. Önceleri spor yaparsın basenlerin erir diyordu. Zaten ben de spor yapmayı düşünüyordum. Bunu bir iki kez söyledi ama ben iyi niyetinden söylüyor diye ses etmemistim.
Gecen otururken gözü basenlerime ilişti. Basenlere bak ronaldinyonun basenleri gibi dedi. Ben şok oldum ama komik geldi o an güldüm. Sonra gercekten diyorum ya benimkilerden kalın dedi.Bu kez ben de n kendi göbeğine bak iyice yayılmış dedim ama hala gülüyorum. Sonra da sen bilirsin gelinliğe girecek olan ben degil sensin dedi. Gözlerim doldu ama belli etmedim.
O dediklerinden sonra hiç mesaj atasım yoktu ama birkaç mesajına cevap verdim. O an güldüm ama sonradan sözlerine çok içerledim. Kendimi az çok beğenirdim ama özgüvenim son birkaç gündür yerlerde resmen.
Sizce ben mi abarttım? İçimden kendine basenleri zayıf olan bir kız bul demek geliyor. Sevgilim icin değil ama kendim icin basenlerimi eritmek için ne yapabilirim? Off çok üzgünümm(((
Ben de çok gülmüştüm hatta kahkaha atmıştım çok komik gelmişti :)))))
Ama sonra çok üzüldüm tabi
Ronaldinho değil de Roberto Carlos bacağı demek istemiş galiba sevgiliniz.
Size bakıp keşke basenlerin daha ince olsa diyen biri, sizi sadece et parçası olarak görüyordur. Koyun tekmeyi yol alsın, gitsin ince basenli bir et parçası bulsun.
Hahahah çok güldüm yaaaa bende bu kadar kötü duruyordur bence :)))))))))))))
Bahsi geçen bacaklar ektedir:
Eki Görüntüle 2199139
Sonra da sen bilirsin gelinliğe girecek olan ben degil sensin dedi
Şunu dediğinde keşke, "seninle evleneceğimi nereden çıkardın koçum?" deseydiniz. Bozulursa da şaka yaptım der geçerdiniz.
Siz mi buna karar veriyorsunuz? Size ne yaa kiz kendini iyi hissediyorsa kilosu onu rahatsiz etmiyorsa siz nasil fazla deyip kilo ver diyebiliryorsunuz. Aynaya bakin sonra millete kilo ver diyin, sizin haddinize degilPardon da 1.63 boya 60 kilo çok fazla. Kendin için spor diyet şart.
"Çok" mu fazla? Yok bence obez hattaPardon da 1.63 boya 60 kilo çok fazla. Kendin için spor diyet şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?