Şişman basenlerim dert oldu...

Verirsin sporla ve duzenli beslenmeyle...
Ilk önce o insani hayatindan cikart degmez cunku ..
Ben napiyimm 52 kiloydum dogum kontrol hapindan 63 kg oldum hamileyim tarti 70 ustu glsteriyor artik esime diyorum bebegi kalcalarimda popomda buyutuyorum diye hahah
Elbet verilir cok da kilolu degilsin biraz sporla bence hos bir görünüm yakalanabilir herkez model olucak diye bisey yok sonucta dimi :)

Ronaldinho değil de Roberto Carlos bacağı demek istemiş galiba sevgiliniz.
Size bakıp keşke basenlerin daha ince olsa diyen biri, sizi sadece et parçası olarak görüyordur. Koyun tekmeyi yol alsın, gitsin ince basenli bir et parçası bulsun.

Bahsi geçen bacaklar ektedir:

Benim basenlerimden büyük olamaz. Ama benim eşim hep seviyorum onları der. Göbeğim de var. Onu da seviyormuş. Eşim de göbekli. Ben de bunu sorun etmiyorum .etmek aklima bile gelmemişti. Bu öküzden uzak dur.. kendisini kıvanç tatlıtuğ zannetmekten vazgeçsin.

Şunu dediğinde keşke, "seninle evleneceğimi nereden çıkardın koçum? " deseydiniz. Bozulursa da şaka yaptım der geçerdiniz.

Keşke öyle deseydim... ama çok üzgünüm. Deger mi asla üzülmeme değmez. Ondan o sözleri duymak hayal kırıklığı yaşattı bana. Çok hırslandım ama biraz dikkat edersem birkaç haftaya zayiflarım sonra da gelsin tekme :))

bu nasil sevgililik ya..kusura bakma da sonrasinda cidden baseni olmayan birini bulur senin kalbini kırıp bu sekilde elestiren biri..basenlerin icin rejim yapabilirsin. Poaca, pasta türevleri direk basende toplaniyor..fakat bence basenlerini eritip o adami da hayatindan şutla..benim eşim bile kilomla asla dalga gecemez aksine kilo aldim desem sacmalama falan diye moral verir..boyle adamlara rant vermeyin lütfen abla tavsiyesi.

Daha 2 aydır görüştügun biri bunu diyorsa uzaklaş bacım. Seni psikolojik olarak cökertmeye calisiyo. Basenler en zor eriyen yerlerdir. Hadsize bak ya ona neymiş senin vucudundan. Bu adamı hemen bırak bence. Gitsin kendine incesini bulsun

Pardon da 1.63 boya 60 kilo çok fazla. Kendin için spor diyet şart.
Siz mi buna karar veriyorsunuz? Size ne yaa kiz kendini iyi hissediyorsa kilosu onu rahatsiz etmiyorsa siz nasil fazla deyip kilo ver diyebiliryorsunuz. Aynaya bakin sonra millete kilo ver diyin, sizin haddinize degil

K Kafanfilm000
Cocuga ben kendimi oldugum gibi begeniyorum, sen begenmiyorsan o senin sorunun, senin icin degismeye hazir degilim, git kendine baskasini bul deyin. Hadsiz

Oncelikle bir zır cahil ile birliktesin
Ronaldinho baseni diye bi sey yok roberto carlos bacagi diye bir sey var. Beyefendi laf sokmak istemiş ama beyni yetmemiş maalesef. Ayrica fiziksel olarak bir erkegin baseninin bir kadinin baseninden zaten daha buyuk olamayacagini bilmeyecek kadar da cahil.
Ayrica boyle bi dangozun boyle bi lafina neden guldun? Kendine neden bunu yapiyosun ki hic anlamadim gercekten
Ve hala daha birlikte olmaniza hatta ve hatta bu herifin bu lafi icin zayiflamaya calismana hic ama hic anlam veremedim

benim de boyle bi sevgilim vardi dangoz otesi, her seyimi elestirirdi guya şaka yollu, habire kiloma bacagima popoma laf ederdi, ben de ses etmezdim ah kahrolsun ergenlik. Saka yapiyo yaa tarzi bu diye kendimi kandirirdim
Bi gun yine beyefendi “ya soyle bi 10 kilo eksik olsan baya guzel olursun aslında” dedi. Ben de “acaba su halimden 10 kilo eksik olsam sana mi bakardim” diye yapistirdim cevabi
O da son eleştirisi oldu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…