Şişman Dünyada Bir Uzaylı

Canim hiic sıkıntı yapma ayricada kilonda az degil biyuna gore cok guzel bence ayricada sismanlarin sutu olmuyo genelde gozlemlerim bu zayiflarin sutu bol oluyo sismanlara bakiyorum hep mama veriyolar bebeklerine niye sutun yok diyolar. Bide yapi meselesi hamilelik boyu 14 kilo aldim cok saglikli beslendim oyle guzel beslendimki heo bebek icin bebek cok iyi gelissin diye masallah uzun boylu guclu bi bebek dogurdum dogdugu gun basini tutabiliyodu ayrica inanilmaz belki ama sanirim 2 aylikti kucagimdayken govdesini kaldiriyordu herkes sasirirdi herseyi cok erken yapti amma velakin okadar beslenmeye saglikli gidalara ramen sutum olmadi hic bebegim hic ememedi cunku dogum onceside kilom vardi biraz hamileykende aldim bence sismanlik sutu engelkiyo olabilir.

Oğluma hamileyken kaynana sen zayıfsın göğüslerinde çok küçük sütün olmaz demişti ben annemi emmediğim için emzirmek çok önemliydi benim için çok gücüme gitmişti. Oğlum aşırı derecede gazlı kolik bir bebekti sabah baba işe gider bizim mesaimiz başlardı 164 boy 47 kiloydum ve 1 dakika durmadığı için eşim akşam gelene kadar sadece suyla besleniyordum boğazımdan lokma geçmiyordu. Ama oğlumu 2,5 yaşına kadar emzirdim. Kafanıza takmayın tamamen beyinde bitiyor bu iş

Canım benim eltim 45 kilo ile hamile kaldı 53 kilo ile doğurdu. 5-6 ay kadar da emzirdi.

Bi arkadaşım hamile kalana kadar 46 47 kiloya ulaşamamıştı :) hamileliğiyle birlikte 65 le doguma gitti.
Şuan 3 aylık falan bebeği ve emziriyor.

Aslında tavsiye istememişsin ama yinede kulak ardı etme derim.
Pek kimse bilmez belki de biliyordur :) ama BOZA. Hem aşırı bir süt depolaması yapar sana ve birde kilo da aldırıyor.
Arkadaşım bozayla çok kilo aldı ama sırf sütü çoğalsın da uzun süre emzirebilmek için.
Günde 2 3 bardak içiyordu. Umarım seviyorsundur. Denemekten zarar gelmez heralde.
Bende son aylara doğru başlayacağım ara ara boza içmeye. Biraz fazla kiloyla hamile kaldım biraz daha da şişicem ama yeterki sütüm olsun :)

Canim benden cok yiyorsun :)))) tek fark az da olsa ekmek yiyorum ben ve aksamlari meyve yiyorum. Hamileligimden bu yana daha dustu porsiyonlar, Kuru yemisten migdemm bulandigi icin agzima bile almiyorum. :) bu yuzden 3 kilo verdim ama sikayetci degilim.muhtemelen son aylarda alirim. benimde goguslerim cok kucuk sutum olur mu diye endise edihordum ama cevremdekiler ve dkktorum alakali olmadigini soyleedi. Rahatim simdi :) insallah saglikli bir dogum yaparsin:)

Inaniyorum ya Allah in izniyle dombili bi bebek yapicam onu.

Evet maalesef hersey var kilo aktarimi yok. Stres yapmamam gereken zamanda stresleniyorum iste.

Eger yemekle ilgili degilse kalitsaldir. O zaman annem anneannem babaannem halam vs. sutle ilgili hic sikintilari olmamis hatta annemin kardesim emmedigi zaman fazla basinctan disari siziyordu. Olacak bu is olacak

İnşallah.
Bebişin cinsiyeti ne? :)

Kaynana olucam

Evet suan gercekten insanlarin yemek yiyebilmeleri anlamsiz geliyor. Yani inanamiyorum nasil bu kadar rahat yemek yiyebiliyorlar...

bence beslenmeniz gayet iyi inşallah bol bol sütünüz olur

Amin cok sagolun.

Maasallah ya cok sevindim.

Bir tek ben olmadigima sevindim. Cevremde zayif hic kimse yok. Herkes kilo vermeye calisan tipler. Dolayisiyla kendimi baya bir anormal gormeye baslamistim. Rabbim sizin de bebeginizi saglikla buyutmenizi nasip etsin.

Haplari biraktigim zamanlar da oldu da birsey degismedi. Benim yapim bu. Hamileyken bogazim acilir cunku herkesin oyle oluyor dedim ama olmadi. Bebegimin gelisimi de cok sukur iyi gidiyor.

Ama ben tombalak bisey olmak istiyorum. Hamileye benzemek istiyorum. Cok sey mi istiyorum

Bu arada kilo alamadigim icin bi tane selulit catlak biseyim yok. Hala cok fit bi vucudum var. Bil istedim
(Belki nazar deger de kilo alirim )

Maasallah bebisinize. Omur boyu boyle guclu kuvvetli olur insallah.

Evet anladim ki beyinde bitiyor.

Canım benim eltim 45 kilo ile hamile kaldı 53 kilo ile doğurdu. 5-6 ay kadar da emzirdi.

53 bile olabilir miyim acaba

Bozayi hiiiic ama hiiiiic sevmiyorum. Ama dogumdan sonra sutle ilgili bir aksilik yasarsam bebegim icin icerim ne olacak.

Amin cok sagolun. Hepimiz insallah

Sizin haftanizdayken bu saydiklarimin yarisini bile yiyemiyordum yalniz. Ilk aylarda yemek yemek daha sikinti. Mesela suan ilk aylara gore daha iyiyim yemek konusunda.

Ama ben tombalak bisey olmak istiyorum. Hamileye benzemek istiyorum. Cok sey mi istiyorum

Bu arada kilo alamadigim icin bi tane selulit catlak biseyim yok. Hala cok fit bi vucudum var. Bil istedim
(Belki nazar deger de kilo alirim )
sana ifadelerle cevap vericimm

Sütün kiloyla yiyip içmeyle alakası yok sadece bol bol emzirin tecrübeyle sabit.

Öğünlerinizi şimdi gördüm gayet sağlikli besleniyorsunuz hiç bir şey yemediğinizi sanmiştim. Şimdiden iddiaya girerim o doktor sizi bebek doğunca mamaya yönlendirecek ama bu oyuna gelmeyin. Afrikali kadinlar bile bebeklerini emzirebiliyor. Face kullaniyorsaniz emziren anneler diye bir grup var üye olmanizi tavsiye ederim.

Sütün kiloyla yiyip içmeyle alakası yok sadece bol bol emzirin tecrübeyle sabit.

Ogunlerim iyi ama ucu ucuna yetecek kadar. Aslinda bence de iyi besleniyorum. Vitaminsiz yararsiz seyler yememeye calisiyorum.

Ilk baslarda sutum az olsa bile hemen mamaya gecmem. Kardesimin ikiz bebekleri tasiyici anneyle oldugu icin anne sutu icemediler. Simdiden birinin bobrek sorunlari cikti. Kuzenim de anne sutune ek olarak mama vermis doktor, bebek sutu tercih etmemeye baslayinca sutu hepten gitti. Hedefim ilk 6 ay sadece anne sutu.

Iyi de sen boyuna göre normalsin ki. Niye takıldın buna hatta 50 olsan normalde, fazla olursun.

Yengem 1.60 boy 43 kg ile hamile kaldi. 44 kg ile dogum yaptı. Hamilelegi boyunca günde 3 paket sigara icti. Cocuk sapasağlam dogdu ilginç bir sekilde ve uc yasina kadar emzirdi. Tabi kadının disleri falan döküldü hep. Hic süt peynir yemiyordu kalsiyum almıyordu. Ilaclarini aliyormussun sen hic olmazsa.

Ben seni iki ay sonra görürüm şiştim diye. Alırsın illa ki. Benim gördüğüm örnekler fakirlikten yiyemeyenler. Ama lanet sigaraya hep para var bir sekilde o ayri.

Hamileyken sigara icmeye devam edenlere diyecek hicbir seyim yok. Suan olmasa ilerde cikiyor. Fakirlikten yiyememek diye de birsey yok. Dediginiz gibi sigaraya para bulup cocugunun beslenmesine dogru duzgun yemek koyamayanlari biliyorum. Neyse.

Eger kilo alirsam yazarim buraya zaten. Ortaligi bosuna velveleye vermisim diye de ozur dileyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…