44 kilo arkadaşım var. Kız yandan bakınca yok falan yani. Çocuğunu da 2 yaşına kadar emzirdi. Oda 14kilo şuan gayet iyi yani. Arkadaşım hala 44kilo
Süt sıkıntısı yaşayacağını sanmıyorum,bezelye yutmuş kurt gibi hamile kalan bir arkadaşım gayet güzel emzirdi mesela
Doktor deyince korktum baya. Ne güzel ya.
Şuan ben de bezelye yutmuş kurt gibiyim. Hatta bezelye mi incir çekirdeği mi karar veremedim.
Zaten 24teymişsin. İlk 5ay bende hiç kilo almamıştım. Son aylarda alınıyo sende alırsın yani.Doktor deyince korktum baya. Ne güzel ya.
Şuan ben de bezelye yutmuş kurt gibiyim. Hatta bezelye mi incir çekirdeği mi karar veremedim.
Selam
Bana kalirsa az yemekten dolayi senin vucudunda bir seyler ters gitmiyorsa ve eger gercekten cok yiyip kilo alamiyorsan o zaman sadece sana ve bebege yararli seylerden az az tuket
Bir de bana yemek yemek senin icin fobi gibi geldi yanlis hissetmis olabilirim ama azdan coktan kastin nedir mesela
Ornegin ben bir tabak corba bir tabak yemek bir kase salata ya da yogurtla doyuyorum sen nasil besleniyorsun
Son olarak etrafimda 50 kusurlu kilolarla doguranlar var cocuklari saglikli
Saglikla kucaginiza alin
Bakarsın iştahın açılır son aylarda, bende öyle olmuştu son ay 3 kilo almıştım
Zaten 24teymişsin. İlk 5ay bende hiç kilo almamıştım. Son aylarda alınıyo sende alırsın yani.
Şaşırdım oldukca zayıfsın
ama sut sıkıntın olacagını sanmıyorum
Kaç yasındasın henuz yasın mı kucuk acaba ?
Hıc kılo almama ıhtımalın bence yok ama 24 haftaya kadar gelmıssın gobegın varmı?
hurma ye süt yapar doğumunda kolay olur hem inş
Ben doğumdan hemen sonra 42 kilo olup şakır şakır emziren kişiler tanıyorum.
Bence süt işini kafana takma. Ne kadar düşünürsen bana göre o kadar gelmez.
Her halükarda rahatça emzireceğini ve sütün olacağını düşünüyorum.
Ayrıca son aylarda bebek büyüyeceği için yemen biraz fark edebilir.
Atıyorum ekmek hamur işi yerine sebze protein alıyorsan zaten sıkıntı olmaz.
hurma ye süt yapar doğumunda kolay olur hem inş
Ekmek hamurişi niteliksiz kilo aldırdığı için midemi onlarla doldurmuyorum. Az ama sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum.
Cevizi falanda dolu dolu avuçla yemene gerek yok.
Görünen bir yere koyup gidip gelip ağzına 1 tane atsan yine yeter.
Yemende gayet iyi bence hiç kafana takma arkadaşım keyfini çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?