Şişman Gelin Olmak İstemeyenler Gelin Birlikte Zayıflayalım....:)

Senlede kilo boy durumlarımız yakın canım.Valla bizim daha nişan olmadı nisan ayında olacagı için hız kazanmadı fakat en önemli şeyi hallettik.Evimizin eşyalarını aldık:) Evet ben Ankaradayım. Sen hangi şehirdesinde Ankaraya gelin geleceksin?

Evliliğin hayırlı olsun canım.Valla seni tebrik ediyorum.Hem kilolu ol hem ince görün ohhh kebap Gelinlik seçme konusunda senin tecrübelerine ihtiyacımız olacak desene.Bi arkadaşımda dukan diyetiyle zayıfladı ve hayatımda yaptıgım en iyi şey demişti.Bildiğim kadarıyla diyeti bıraktıktan sonra perşembe günü programa göre beslenmen gerekiyo.Sende bizle takıl canım.

aydınlıyım ben canım.nısanlımın ısı orda o sebeple ankarada yasıcaz uzun bı sure.bızde evı falan tuttuk esyaların bır kısmı tamam. tabı gelınlık onemlı bır mesele bu stresten kurtulmak ıcınde zayıflamak gerkıyo malesef

Ne güzel ne güzel:)Hayırlı olsun inşallah.O zaman sen düğün olana kadar sık sık Ankaraya geleceksin.Kafana takılan her konuda sana yardımcı olabilirim.Nede olsa Ankaraya gelin geliyosun Gelinimiz sayılırsın:)Hangi semtten tuttunuz evinizi?Zaten o koşuşturmacada kilo vercez ister istemez ama şimdiden atalım bi kısmını.Ben önümüzdeki hafta daha sıkı tutcam inşallah.Sen çalışıyomusun?

aslında evet bazı sorularım olabılır sana cunku hıc bısey bilmiyorum canım. ben suan calısıyorum yanlız yasıyorum aynı zamanda. o yuzden dıyet daha kolay.yanı kendımı engelleyebılıyorum.ama son bır ay evde olacagım ıcın pek kılo verecegımı sanmıyorum ama bakalım.son bır aya kadar vermelıyımkı ona gore gelınlık almamız lazım dımı :) dıkmende oturcaz canım nasıpse sen ne tarafta oturuyorsun? çokta dılmıyorum ama :)

Canım benim evde de olsan biz düzenimiz oturtunca az yersin,dengeli yersin sorun olmaz.Ben cebeci tarafında oturuyorum.2 Gündür menü vermiyorum.Çünkü dikkaet edemedim ama haftaya bomba gibi başlıycam.Topiğimi takip eden herkezdende(şimdilik az olsada) hem menü istiycem hemde haftalık kilo yoksa böyle olmayacak.Ben ayda ortalam 3-4 kilo verirsem düğüne kadar istediğim gibi olcam.Sen gelinliğini diktircekmisin yoksa hazır alıp tadilat falan mı düşünüyosun?Bu arada gelinlik bakmaya başladın mı?

aynen canım bende bı kac gundur tutamadım ınsallah haftaya duzeltecegım.bu hafta hıc kılo vermedım sadece mevcut kılomu korudum. gelınlıgı hazır alıp tadılat dusunuyorum.malesef zayıflayamadıgım ıcın henuz bakmaya baslamadım gelınlık. zaten ısten fırsatım da olmadı. ama netten arastırma yapıyorum tabı :) az cok kafamda bellı modelı. buyuk ıhtımal ankaradan bakacagım ama bellı de olmaz sen dıktırıyormusun ?

Merhaba kızlar :) Ben de eğer Allah nasip ederse Ağustos gelini olacağım, aslında çok kilolu değilim 163 boy, 56 kiloyum fakat eski kilom olan 48 kiloya geri inmek ve sıkılaşmak istiyorum, asıl sorunum bıldır bıldır sarkmış yağlarım, sıkı bir vücud en büyük hayalim inşallah salı günü b-fit spor merkezine yazılacağım hem diyet hem spor, spor olmadan zayıflığın kalıcı olacağına inanmıyorum maalesef.. Sana da bana da ve tüm zayıflamak isteyenlere de bol şanslar, inşallah çok güzel gelinler olacağız.. Azmin sonu güzel olacak...

Ben diktircem fakat bi arkadaşımda kafamı karıştırdı.Diktirince kafanda tasarladıgınla dikilen bir olmuyo.Mümkün mertebe hazır al tadilat yaptır dedi.Allahdan düğüne var daha ama genede modeli kafamızda belirleyip 1 aya kadar gelinlikçi bulup sipariş etmem lazım.Prova bulmada sıkıntı yaşanıyomuş.Bende netten bakıyoorum.Çok model var kafa karıştırıyo sende de oluyo mu?

Bende bir zamanlar 49 kiloydum ve herkez biraz kilo al diyodu:)Spora başlarsan vucudun sıkılaşır zaten kilo verirsin istediğin gibi bi gelinde olursun.Evet canım her gelin adayının istediğ güzel bir gelin olmaktır herhalde.Bugün pikniğe gittik sevgilimle Dolu gelin vardı.Açık alanda fotograf çektirmeye gelmişler.Gelinlik her kıza yakışıyo :) Sanada bol şans.Haberlerini bekliyorum.

evet evet bendımde kafa cok karısıyor dıkım ısınde ıstedıgın gıbı olmadıgını duymustum bende. en guzelı gezıp ıstedıgın gelınlıgı bulmak ve tadılat dıye dusunuyorum canım. ben sımdı bır arkadasımla konustum da herbalife kullanmıs ayda 5 kılo vermıs.bende denesem mı dıye dusunuyorum. senın bılgın var mı bu konuda canım ?

Ne zor işlermiş bu işler yaww.Canım duymadım daha önce senden duyuyorum. Bir iş arkadaşım lahana kapsülü kullanmıştı ve midesinde rahatsızlık oluştu.Bi ara başka bi iş arkadaşımla altın çilek çayı kullanmaya başladık biraz faydasını gördük diycem ama yediklerimize dikkat edip çay içiyoduk.Bence böyle şeylere bel bağlamadan daha vaktimiz de varken havalarda düzelti.Yediklerimizi azaltıp haraket ederek verelim.Hemen verdiğimiz kiloyu hemen alırız.Beslenme düzenimize dikkat edersek kalıcı olmuş olur.Bugünde serbest günümüz olsun yarın sevabıyla günahıyla başlayalım

doğru söylüyosun aslında.daha vakit de var verecegimiz kılo da fazla dııl.spora ve dıyete devam bı an heveslendım bende ama arastırdım pek tavsıye etmıyorlar vazgectım suan :) aksama bende bozucam arkadasa uyucam cunku ama olsun pazartesı tam gaz devam ederız artık allah yardımcımız olsun canım

Amin canım.Yarın tam gaz devam o zaman:)

Merhabalar...Ben bugün rejimime tam gaz başladım.Sabah çiçek ekmeginin 1 bölümü tost yedim ve yanında çayım.Öglen yoğunluktan canımda istemedi ufak sütlerden içtim yanında form bisküvü yedim.Tabi iş çıkışı acıktıgımı hissedince 1 keçiboynuzu.Akşam yemegimde ise 1 dilim ekmek,1kase mercimek çorbası ve salata yedim:)

Arkadaşlar bu sitede evlenecek gelin adayı yokmu yaa.Nerdesiniz,neden yanlız bırakıyosunuz beni?

ben varım canım :) yazamadım ıkı gundur. arkadasımda kalıyorum ya ona uydum bozdum bıraz rejımı :S napacam bılmıorum acıl toparlanmam lazım

Kuzum zaten bi sen varsın birde ben:) Topla kendini hem bana destek ol.Hemde kendi kilolarından kurtul:)

Elektriklerin gitmesiyle yarım kalan menümüde yazayın
Sabah 1 dilim ekmek,1 yumurta,kibrit kutusu kadar peynir ve çay

Öglen salata,çorba ,1 dilim ekmek

Akşam sadece salata(canım hiç bişey istemedi)

1,5 lt su tükettim.

Arkadaşlar bu sitede evlenecek gelin adayı yokmu yaa.Nerdesiniz,neden yanlız bırakıyosunuz beni?

ayyy kız yalnız kalmazsın ben de varım

ben de gelin aday adayıyım biliyosun henüz tarihim bile belli değil hem daha adamın askerden gelmesini bekliyorum en yalnız benim bence benim durumum daha feci febfeciii :84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…