Şişman Gelin Olmak İstemeyenler Gelin Birlikte Zayıflayalım....:)

Ben asker yolu gözlemedim.Benimki armut piş ağzıma düş oldu(sözü yanlış hatırlamamışımdır inşallah)Adam askerdeyken arkadaşlarımızın sayesinde gıyabında tanışmışstık gelincede yüz yüze kısmet oldu:)ama bekleseydim bi yüzük isterdim herhalde.Keşke sizde yapsaymışsınız ama az kalmış.Tez zamanda kavuşun inşallah.Gelince seni çıtır çıtır görecek ne güzel.Ayrıca burda kimse yanlız değil canım Sen çeyiz yapmaya başladın mı ondan haber ver şekerim.

çeyiz mi o da ne
ya benim hiç bi şeyim yok vallaha bomboş çeyizim abboooww bi de bu gerçek var demi bunu düşünmemiştim hiç

sözü döndüğünde yaparız dedik alelacele olmasın diye rahat rahat artık gelince olcak inşallahhhhh

senin iyiymiş ama haaa ohh mis kapmışsın çöpsüz üzümü

Valla başla bence şimdiden gelin aday adayı Sonra sıkıntı olur ben 5 yıldır alıyom hala alınacak var hala alınacak var:)Bide çeyiz çıkıycaz ölme eşeğim ölmee...

Kuzum zaten bi sen varsın birde ben:) Topla kendini hem bana destek ol.Hemde kendi kilolarından kurtul:)

evet
bu hafta baya sıkmam lazım kemerlerı kı toparlayım. aksamları bısey yememmelıyım. yoksa ırademı de kaybedecem :)tek tesellım su kı kılo almamısım yerımde sayıyorum.sende durumlar nasıl canım ?

Valla başla bence şimdiden gelin aday adayı Sonra sıkıntı olur ben 5 yıldır alıyom hala alınacak var hala alınacak var:)Bide çeyiz çıkıycaz ölme eşeğim ölmee...

şu dakika itibariyle gözüm korkmuş bulunmakta

Ben dün menü yazamadım.Biraz üşengeçlik yaptım ama gayet iyi gidiyorum canım.Artık senden menü bekliyorum.Akşamları fazla yemiyorum bende.

İkigünlük menümü yazıyorum.Önce dünden başlayalım.
Sabah 1 poğaça ve çay.
Ara:1 bardak yeşilçay ve keçiboynuzu( az kalsın ön dişimi kırıyodum dikkat etmek lazıms()
Öğlen:1 tabak mercimek çorbası,1 marul, 2 kaşık kadar kısır ve 1 bardak ayram
Ara:Bi kaç parça form büskivi
Akşamda: 3 kaşık kadar pirinç pilavı,1 tavuk but ve mantar kavurma (İstiridye mantarıymış ilk defa denedim muhteşem bi tadı var şiddetle tavsiye ederim)

Bugüne gelelim....
Sabah kalvatısında tost yapmıştı annem ve yarıya boldüm hem sabah hemde öğlen yedim.Bugün biraz tuaf olsada .İrademe sahip oldum ve bana ayrılan pideyi yemedim:))
Öğleden sonraya yayarak 2 adet kayısı,1 elma,1 bardak ayran,form büskivi ve yeşil çay yedim/içim ama eve nasıl geldim bilemedim.
Akşam dün akşamki menünün aynısı1 tavuk but ve 3 kaşık pilav

Su olayını ve sporu çözmem lazım.

canım massallah ıyı gıdıyosun. benım bugunku menum sabah ıkı dılım peynır,domates, uc zeytın ve bır yumurta sabah menum hıc degısmıyor bu arada.bır dılım somun ekmegı.
oglen bezelye,çorba,azıcık makarna. ekmek yok.aksamda sadece corba ve bezelye ekmek yok.aralarda hıc bısey yemedım canım ıstemedı bugun.zaten yersem bırkac parca dıyet bıskıvı yada galeta yiyorum. bugun huc yesıl cay ıcemedım
aksamda 45 dk leslı yaptım ve ıp atladım. bıraz once de bır portakal yedım bu kadar. ben suyu bol tuketıyorum canım sende ıcmeye calıs. aslında spor yapabılsen daha verımlı olur :)

kızlarr merhaba bende katılabilirim size dimi :) bende sonbaharda evleniyorum nasipse, ama ondan önce nişanım var mayısta başka bir topikte takılıyordum ama tenhalaştı orası bende azmimi kaybetmek üzereyim. 2 ayda 5 kilo verebildim, benimde acelem yok.

Gel canım gel sende ben ikigündür gene yazamadım yogunluktan ama inşallah düzene oturtcaz..

Canım işim okadar yoğunki bu ara beni perişan etti.Bi kaçgün iyi gittim.bugun gene bozdum ama artık canım istedi diye iş çıkışı bi burger kinge ugrayım demiyorum.Bugün harerek açısından iyiydim 45 dk kadar hava güzeldi ve yürüdüm.Bu sabah tartıldım ve 1,5 kg kadar vermişim bu arada:)Senin menün çok güzel.Maşallah sana

ne güze ne güzel gıtsın kılolar ama hemen gitsin herkes benı gorunce sasırsın kalsın ıstıyorum özellıklede nısanlım

:) inşallah canım.Artık kendimi çok kötü hissediyorum kilolarımla.Bazen aynada bakıyorumda neden vakti zamanında bi kaç kiloyden dikkat etmedim diye kendime çok kızıyorum.İnşallah bi an önce giderde kurtuluruz.Özlüyosun dimi nişanlını

evet çok vallaha zamanında dıkkat etmedık hep ondan. ama napalım yemek yemek cok güzel olsun bı verelım su kıloları hep dıkkat edeceğım artık. asla 7 li rakamları gormek ıstemıyorum. senın nısanlın nerde uzakta mı ?

Sadece 7 mi ben 6 li rakamlarıda istemiyorum.Hamilelik dışında hep 58 kilo kalıyım istiyorumO da Ankarada fakat bazen aynı şehirde olmak bile kar etmiyo.Farklı şehirde olsak derimki adam uzakta.Yakında ama görüşemiyoruz doğru düzgün sinir oluyorum

hımm oda zor haklısın canım. senın boyun kactı ? bıde nısanım var demıssın en basta yaptınız mı nışanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…