Şişman Gelin Olmak İstemeyenler Gelin Birlikte Zayıflayalım....:)

Gören görmeyen herkese günaydın...Hafta içi yağışlar gelmeden güzel bi hafta sonu geçirecek ankaraa...Bol güneşli.Bu enerjiyle bizde bol bol hareket etcez inşallahh

Gören görmeyen herkese günaydın...Hafta içi yağışlar gelmeden güzel bi hafta sonu geçirecek ankaraa...Bol güneşli.Bu enerjiyle bizde bol bol hareket etcez inşallahh

aaaa benim çıtır gelincikim de ankaradaymış

hava çok güzel demi ya dışarlara atasım var kendimi ne biçim

merhaba benimde kısmetse temmuz başında düğünüm var bende sizlerle aynı yoldayım zayıflama telaşındA 92dwn 83e düştüm temmuza kadar amacım 60-65 arası omak umarım başarırız szlerede kolay gelsin

Canım benim tşk ederimmm.İnşallah sende istediğin kiloya gelirsin ve çıtır bi gelin olursun.

aaaa benim çıtır gelincikim de ankaradaymış

hava çok güzel demi ya dışarlara atasım var kendimi ne biçim

Evet canım AngaradayızValla bizde sevgilimle buluşalım hazır fırsat geçmiş bişeyler yapalım dedik ama kendimizi alışveriş merkezinde beyaz eşya bakarken bulduk.Atsaydın keşke kendini dışarılara parklara bahçelere...Yarın bu havayı bulamıycakmışız...

evet bulamadık maalesef ne biçim hava bulanık ve rüzgarlı

off bahar bi gelemedin gitti :18:

Menümü veriyorum
Sabah2 dilim ekmek ve 3 dilim kadar kaşar peyniri 2 bardak çay
Ara yapmadım yeine su ve çay tükettim
Öğlen patatesli tavuk salata
Akşam gene patatesli tavuk yedim:)
50 dk kadar yürüm
1 lt aşkın su tükettim((çay hariç)

Evvet bugün itibariyle sporada başlamış bulunmaktayım...10 yaptım ama canım çıktı.Arttırarak devam edeceğimm

şişman gelin olmak istemiyorum bendee
seneye düğünüm ama anca 15 kilo veririm diye düşünüyorum
pzrtesi başlayıp salı bitiyor bu diytler napıcam nası bi prgram izlicem hiiiç bilmiyorum ya.

şişman gelin olmak istemiyorum bendee
seneye düğünüm ama anca 15 kilo veririm diye düşünüyorum
pzrtesi başlayıp salı bitiyor bu diytler napıcam nası bi prgram izlicem hiiiç bilmiyorum ya.

Zamanım var diye düşünme hiç zaman nasıl geçiyo anlayamıyosun...Bir an önce başla

Kızlar gece gece bi kaçamak yapıyım dedim.Ayıptır söylemesi sucuklu yumurta pişirmişler kokuyu alınca.Dudağım cısss olduuAllahda razı gelmedi yememe

Bende başladım bugün.10 dk bi yaptım sonra bi 10 dk daha kendimi daha huzurlu hissediyorum.Evde olsam daha kolay olurdu fakat devamlı dışarda olunca ister istemez tam uyamıyosum.Kendine belli kurallar belirle ve ona göre devam et.Bize ne yiyosun ne içiyosun haber ver şekerim.Gelen bi yazıyo sonra kaçıyo:) sen uyma onlara

yok yok bi başlasam gramıma kadar yazcamda sıkıntı orda yemek yemktn vaktim klmıo diyete sanırm şişmn gelin olcam bu gdişle ya uf

yok yok bi başlasam gramıma kadar yazcamda sıkıntı orda yemek yemktn vaktim klmıo diyete sanırm şişmn gelin olcam bu gdişle ya uf
Yok yok sen buralarda ol.Emin ol etkilenirsin ve sende az yesin.Birde başmışsın gidiyo kilolarr puffffff olmuş

Bu yazımı gören herkes bu gece rüyasında kimi istiyosa onu görsünnnnHerkese iyi geceler tatlı rüyalarr.

Yok yok sen buralarda ol.Emin ol etkilenirsin ve sende az yesin.Birde başmışsın gidiyo kilolarr puffffff olmuş

öyle umuyorum azimliyim aslında okudukça evet yapabiliyorm dyorm elimde çikolatayla olcak inş :) söz verdim kndime erkek bohçası gününden sonra diyetime katı bi şekilde başlamaya burayada yazcam hergün inş :)

Bu yazımı gören herkes bu gece rüyasında kimi istiyosa onu görsünnnnHerkese iyi geceler tatlı rüyalarr.

kimi kimiii tabiki sevgilimiiiiiii

iyi geceler bol leptinli musmutlu uykular tatlımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…