Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keske boyunu da yazsaydin67 kiloyum giydiğim hiçbir şey yakışmıyor aranızda böyle olup 15 20 arası kilo verebilen var mı kızlar lütfen yardım edin bana
Canım hiç değilse 50 olayım bir gram veremiyorum yardımcı olun20kilp versen 47 olursun. Güzel mi sence. Çocuk gibi oluyo öylede.
162 netten hesapladım idealim 52 çıktıkeske boyunu da yazsaydin
Canım ben bebeğimi emziriyorum 9 aylık bu süreçte kilo aldımDiyet ve spor ile kilo veremiyorsanız üniversite hastanesine bir gidin belki başka bir sağlık sorununuz vardır,Allahım korusun.
Etkili diyet önerilerine ihtiyacım var kilom dert oldu![]()
diyetisyene gitmen lazim. kisa zamanda kilo aldiysan hormonal olabilir belki. uygun bi diyet verirler. ama en onemlisi spor162 netten hesapladım idealim 52 çıktı
Doktora gitmen şart naz.önce doktora git dahiliye bütün tahlillerini yapsın.Eski konularinda da yazmıştım şeker ve tiroit baktirman gerek acil olarak.Canım ben bebeğimi emziriyorum 9 aylık bu süreçte kilo aldım
Emzirirken kilo veriliyor diye biliyorum.Canım ben bebeğimi emziriyorum 9 aylık bu süreçte kilo aldım
Evde kendi imkanlarımla veremez miyimcanım senin önce bir doktora gidip kan testi yaptırıp ardından diyetisyen ile birlikte diyet yapman lazım. 15-20 kilo verilir orası sorun değil, önemli olan onu sağlıklı vermek.. ve kalıcı olmasını sağlamak.. bunun için de en etkili yöntem diyetisyen eşliğinde verilen kilo..
Benim bebegim fazla süt içmedi bu süreçte sıkıntı stres hep yemeğe saldırdımEmzirirken kilo veriliyor diye biliyorum.
Yok şişman görünüyorum göbeğim çok fazla 36 beden olmak hayalimSadece kilo boy oraniyla olgili bisey diil aslinda bu sismanlik-sisman gorunme.
Kemik-kas oraniniz da etkilo, mesela kasli kemikli bi yapiniz varsa 55-60 kilo da yeterli olabilir bu boylarda birine
SabahCanım hiç değilse 50 olayım bir gram veremiyorum yardımcı olun