- 16 Mart 2015
- 102
- 70
- 48
- Konu Sahibi nemli_bulut
-
74 kiloyum 90 la dogum yaptim yine 10 ay oldu. Biraz once torku antep fistikli gomdum...Allah kolaylik versin bebislerle
Su anda kac kilosunuz? Neler yiyorsunuz?
Arastiricam . Karataya karsi inanilmaz bir onyargim var.Mümkünse karatay diyeti tavsiye ederim:)
diyetisyene gittim hem ozelde hem devlette. Ozeldeki saat hesabi veriyor 10.30 sunu ye. Mumkun degil. Benim o dedikleri saatte dedikleri yemekleri yemem. Devletteki 10 dilim ekmek hesabi veriyir. 2 kasik pilav yedin 9 dilim ekmek hakkin kaldi matematik problemi gibi.Emziriyorsunuz sağlıklı beslenmeniz lazım kendi kendinize diyete başlamayın diyetisyene gidin kesinlikle. Diyet ve sporla verirsiniz özgüveninizi kaybetmeyin
Ahhh ahhh girdim girmem mi utancimdan ikinci uyeligimden konu actim zaten...Hemen burdaki diyet gruplarına gir
Cevap bir ustteZayıflama takımları var ordan destek alırsın birçok kişi bu şekilde kilo veriyor bende öyle
kesin bakicam....Annem canan karatay dinleyerek 70 kilodan 56-57ye dustu bu kadar versim yeter dedi diyeti birakti. Abartmadan istedigi herseyi yedi. Kilosu oturdugu icin kilo almadi sonra
Arastiricam . Karataya karsi inanilmaz bir onyargim var.
Evlenmeden once dukan yaptim korumada biraktim 53 kg a kadar dusmustum.... gelinligimi 4 kere degistirmislerdi ahhh ahhhh o gunler.Sağlıklı beslenip spor yaparak kilo vermek çok kolay . Bebişler dolayısıyla hazirlayamam diyorsan , ertesi günün ogunlerini geceden bebişler uyuyunca hazırla at dolaba ..sihirli değnek bekleme :) spor salonuna gidemezsen evde uygulayabilecegin bir sürü program var . Bide gece bir cevizi içindeki (dışındakini atiyorsun) kabuğuyla birlikte suya koy ve sabah iç, cevizleri ye .. dukan diyetini tavsiye ederim bu arada . Bir buçuk ayda 15 kilo vermiştim ben
Evlenmeden once dukan yaptim korumada biraktim 53 kg a kadar dusmustum.... gelinligimi 4 kere degistirmislerdi ahhh ahhhh o gunler.
Ben de sonuçlara inanamamıştım , hatta tartımı bile değiştirmiştim . Kesinlikle verilen kilodan daha fazlasını vermiş gibi bir görüntü oluşturuyor. Sonrasında tahlilllerimde de bir sorun çıkmamıştı ama ben yine de uzmana danisilmadan yapılması taraftarı değilim .Evlenmeden once dukan yaptim korumada biraktim 53 kg a kadar dusmustum.... gelinligimi 4 kere degistirmislerdi ahhh ahhhh o gunler.
Ne kdr sürede 22 kilo verdiniz acaba. Bende bidahaki ay dogum yapacagim dogumdan sonra artik dikkat etmem gerekiyor benimde.Karatay diyeti tavsiye ederim bende onuargiliydim ama en emin kilo verimini karatayi uygulayarak yaptim devamda ediyorum :) 22 kilo verdim 23 daha vermem gerekiyo... Sagligin icin daha aktif olmak icin yap ozguvenin zaten gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?