Sismanim Sismansin Sismansiniz...

nemli_bulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
102
70
48
16 ay arayla iki dogum yaptum ilk dogumda 90 kg a kadar ciktim ama dogumdan sonra 6 ayda 65 e kadar dustum, 68 ile ikinciye hamile kaldim. Nasilsa veriyorum diye bunda da bol bol kilo aldim ama hayir 10 ay oldu vermek soyle dursun aldim da.
Sisko, yigit, omuzlari genis, ensesi kalin bir tip oldum. Bacaklar ince bel boyun kalin... Veremiyorum zaten 2 bebekle yeme duzeni yok. Kahvalti yok. Onlar ogle uykusuna yattiginda hemen hizli hizli ve cok cok yiyorum. Ev topla vs derken uyaniyorlar. Esimle aksam yemegi aksam atistirmasi derken o eski halimden eser yok simdi...
Sevmiyorum bu halimi giderek guvenim azaliyor ve esimi kiskanmaya basladim. Sacma sapan tripler falan tamamen guvensizlikten.
Gozunuzu seveyim kk hanimlari beni sarsin kendime getirin yaaa...

Emziriyorsunuz sağlıklı beslenmeniz lazım kendi kendinize diyete başlamayın diyetisyene gidin kesinlikle. Diyet ve sporla verirsiniz özgüveninizi kaybetmeyin

Annem canan karatay dinleyerek 70 kilodan 56-57ye dustu bu kadar versim yeter dedi diyeti birakti. Abartmadan istedigi herseyi yedi. Kilosu oturdugu icin kilo almadi sonra

Ben de öyleydim hamileliklerimde cokk asiri kilo aldim
Giyecek kiyafet bulamiyordum ama artik zayifladim nasil verdim bilmiyorum aslinda
2 sene sonra yavas yavas gitti hepsi
Ve hala ayni yiyorum
Belki bende bi dengesizlik vardir bilemiyorum ama

Burada zayiflama takimlari var
7.takim 8. Takim falan konularini okuyorum arada guzel yönlendiriyorlar
Birisine katilin

Allah kolaylik versin bebislerle
Su anda kac kilosunuz? Neler yiyorsunuz?
74 kiloyum 90 la dogum yaptim yine 10 ay oldu. Biraz once torku antep fistikli gomdum... pisman miyim isin kotusu hayir yine olsa yine yerim.
Mümkünse karatay diyeti tavsiye ederim:)
Arastiricam . Karataya karsi inanilmaz bir onyargim var.
Emziriyorsunuz sağlıklı beslenmeniz lazım kendi kendinize diyete başlamayın diyetisyene gidin kesinlikle. Diyet ve sporla verirsiniz özgüveninizi kaybetmeyin
diyetisyene gittim hem ozelde hem devlette. Ozeldeki saat hesabi veriyor 10.30 sunu ye. Mumkun degil. Benim o dedikleri saatte dedikleri yemekleri yemem. Devletteki 10 dilim ekmek hesabi veriyir. 2 kasik pilav yedin 9 dilim ekmek hakkin kaldi matematik problemi gibi.

Hemen burdaki diyet gruplarına gir
Ahhh ahhh girdim girmem mi utancimdan ikinci uyeligimden konu actim zaten...
Zayıflama takımları var ordan destek alırsın birçok kişi bu şekilde kilo veriyor bende öyle
Cevap bir ustte
Annem canan karatay dinleyerek 70 kilodan 56-57ye dustu bu kadar versim yeter dedi diyeti birakti. Abartmadan istedigi herseyi yedi. Kilosu oturdugu icin kilo almadi sonra
kesin bakicam....

Bence de Karatay diyeti :) bir de şekerin ,ünsilin direncin var mı yok mu araştırılmalı

Bencede karatay doyana kadar yiyeceksin
Un seker ekmek pilav yok
Aksama kadar agzini tutacaksin
Aksam gene doyana kadar yiyeceksin
Bence dene

Arastiricam . Karataya karsi inanilmaz bir onyargim var.

O on yargını acilen Bi kenara bırak ve çok değil iki ay dene kadına yata kalka dua edeceksin.
Kural cok basit, şeker ve basit karbonhidrat yok, protein, sebze ve kaliteli yağlar sınırsız, ve iki öğün arası en az altı saat olacak bu kadar. 25 gunde 5 kilo vermiş ve urtikerden bu yolla kurtulmuş biri olarak yazıyorum bunu.

Sağlıklı beslenip spor yaparak kilo vermek çok kolay . Bebişler dolayısıyla hazirlayamam diyorsan , ertesi günün ogunlerini geceden bebişler uyuyunca hazırla at dolaba ..sihirli değnek bekleme :) spor salonuna gidemezsen evde uygulayabilecegin bir sürü program var . Bide gece bir cevizi içindeki (dışındakini atiyorsun) kabuğuyla birlikte suya koy ve sabah iç, cevizleri ye .. dukan diyetini tavsiye ederim bu arada . Bir buçuk ayda 15 kilo vermiştim ben

Evlenmeden once dukan yaptim korumada biraktim 53 kg a kadar dusmustum.... gelinligimi 4 kere degistirmislerdi ahhh ahhhh o gunler.

Karatay diyeti tavsiye ederim bende onuargiliydim ama en emin kilo verimini karatayi uygulayarak yaptim devamda ediyorum :) 22 kilo verdim 23 daha vermem gerekiyo... Sagligin icin daha aktif olmak icin yap ozguvenin zaten gelir :)

Evlenmeden once dukan yaptim korumada biraktim 53 kg a kadar dusmustum.... gelinligimi 4 kere degistirmislerdi ahhh ahhhh o gunler.

Anacım sende 53lerden nerdeyse 2 katına çıkmışsın deri o kadar esnerse kilo versen bile bu seferde sarkma ve çatlak olur mutlaka sporla vermen gerek hatta yoğun bir spor

Ben de sonuçlara inanamamıştım , hatta tartımı bile değiştirmiştim . Kesinlikle verilen kilodan daha fazlasını vermiş gibi bir görüntü oluşturuyor. Sonrasında tahlilllerimde de bir sorun çıkmamıştı ama ben yine de uzmana danisilmadan yapılması taraftarı değilim .

Karatay diyeti tavsiye ederim bende onuargiliydim ama en emin kilo verimini karatayi uygulayarak yaptim devamda ediyorum :) 22 kilo verdim 23 daha vermem gerekiyo... Sagligin icin daha aktif olmak icin yap ozguvenin zaten gelir :)
Ne kdr sürede 22 kilo verdiniz acaba. Bende bidahaki ay dogum yapacagim dogumdan sonra artik dikkat etmem gerekiyor benimde.

zırt pırt kendi kendine 15-20 kilolar veren biri olarak söylüyorum; diyetisyene git ben de yeni başladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…