- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kızlar ben şişkoyum. Buna rağmen mutlu mutlu geziyorum ortalıkta. Ama insanın biraz utanması olur değil mi yahu?!
Şaka bir yana, bıktım gerçekten. Şişko olmaktan değil insanların benim yerime depresyona girmesinden bıktım.Beni her gören sanki amansız bir hastalığa tutulmuşum gibi vah vahh diyerek başlıyor dizlerini dövmeye. Beni zorla teselli etmeler mi dersiniz elime diyet listesi tutuşturanlar mı...
Üniversite sınavına hazırlandığım için kilo aldım ve bu kilomda sağlıksız hissettiğim için diyete ve spora başladım ama bunları keyifle yapıyorum. İnsanlar istiyor ki benim tek derdim kilo vermek olsun bunu takıntı haline getireyim. Benim moralimi bozmak için ciddi anlamda çok uğraşıyor herkes. Neymiş efendim aynaya bakıp kendimden tiksinmediğim sürece kilo veremezmişim! Popom ve göbüşümle olan seviyeli ilişkimi kıskanıyorlar herhalde
Kendimi beğeniyorum çirkin göründüğümü söyleyebilirsiniz ama eğer bu kilo benim için sağlıklı olsaydı asla diyet yapmazdım. Ben mutluyum. Buradan beni üzmeye çalışanlara sesleniyorum! Benim kiloma acımak yerine, mutluluğunuzu kilo gibi basit kriterlere göre ölçtüğünüz için kendinize acıyın. Diyet listeme yorum yapmayı da bırakın lütfen. Benim için sağlıklı olanı yapıyorum illa zayıf olmak zorunda değilim.
Canim.bazi insanlar okadar kirici oluyorki sanki kilolu olmak cok kotu biseymis sucmus gibi hakaret vari konusuyolar onlar iyiligimizi düşünmüyor bence![]()
Benim yüzüme bosver verme diyen yok hepsi bi agizdan sanki siskooo diyorYuzume karsi az ye dunyayi yedin pis sisko diyeni, yuzume ay cok guzelsin diyip arkamdan yemis yemis s.mamis, camiş gibi olmus diyene tercih ederim.
Bu 2. Grup zayiflama baslayinca da sarkacaksin, cirkinleseceksin, aman bosver diyen gruba donusuyor, bir kilo bile versen yeter daha fazla verme diyorlar, sonunda zayifladiginda koruyamayacaksin diye demotive ediyorlar ve hasetten catliyorlar.
Yuzune karsi kirici konusanlarsa aksine hem zayiflama surecinde hem sonrasinda tebrik ve taktir etmeyi biliyorlar.
En azindan benim yasadiklarim boyleydi. Ki binlerce üyesi olan bir zayiflama grubunun da yoneticisiydim ve ayni seyleri tum diyet arkadaslarimdan dinledim.
O yuzden sisko diyenleri sevin![]()
Belki de oyle olamadiginiz icin simdiden zayiflama planlari yapiyosunuzdurÇok iyiymiş başkalarının larıyla üzülmüyorsanız tebrikler bende isterdim öyle olmak
Ssğlıklıysanız gayet şişman da olabilirsiniz kime neEvet kızlar ben şişkoyum. Buna rağmen mutlu mutlu geziyorum ortalıkta. Ama insanın biraz utanması olur değil mi yahu?!
Şaka bir yana, bıktım gerçekten. Şişko olmaktan değil insanların benim yerime depresyona girmesinden bıktım.Beni her gören sanki amansız bir hastalığa tutulmuşum gibi vah vahh diyerek başlıyor dizlerini dövmeye. Beni zorla teselli etmeler mi dersiniz elime diyet listesi tutuşturanlar mı...
Üniversite sınavına hazırlandığım için kilo aldım ve bu kilomda sağlıksız hissettiğim için diyete ve spora başladım ama bunları keyifle yapıyorum. İnsanlar istiyor ki benim tek derdim kilo vermek olsun bunu takıntı haline getireyim. Benim moralimi bozmak için ciddi anlamda çok uğraşıyor herkes. Neymiş efendim aynaya bakıp kendimden tiksinmediğim sürece kilo veremezmişim! Popom ve göbüşümle olan seviyeli ilişkimi kıskanıyorlar herhalde
Kendimi beğeniyorum çirkin göründüğümü söyleyebilirsiniz ama eğer bu kilo benim için sağlıklı olsaydı asla diyet yapmazdım. Ben mutluyum. Buradan beni üzmeye çalışanlara sesleniyorum! Benim kiloma acımak yerine, mutluluğunuzu kilo gibi basit kriterlere göre ölçtüğünüz için kendinize acıyın. Diyet listeme yorum yapmayı da bırakın lütfen. Benim için sağlıklı olanı yapıyorum illa zayıf olmak zorunda değilim.
Valla size kilolarinizla mutluluklar. Ben şahsen şişman bir insanla evliyim. Ve ne kilosuna saygım var ne de zayiflamak icin çaba harcamamasina. Şişko olacaklarsa evlenmesinler. Kimse kusura bakmasın. Siskolar eşinin göz zevkini bozuyorlar ve cinsel isteksizligine sebep oluyorlar..
Benim yüzüme bosver verme diyen yok hepsi bi agizdan sanki siskooo diyor
Ama su var tatlim su konuda sana hak veriyorum zayiflayincada taktir edicekler bende cabaliyorum haydi bakalim sagligim ve anne olabilmmek icin kilolardan kurtulcam![]()
Eşiniz ima etmiyor olabilir. Ben de eşime asla bir imada bulunmadim bu gune dek. Ama içinde hep onun fazla kilolarindan rahatsiz oldum. O kırılmasın diye haalaa daha hic ima bile etmisligim yok..bence siz eşiniz ima etmiyor diye kendinizi salmayi bırakın.. Ayrica esimle olan baska problemlerimle hic alakasi yok . evlendigimde kilo fazlasi vardi ama aşırı degildi. Ama daha bir aylik evliykenden beri aşırı serecede almaya başladı ve ben taa o zamandan beri rahatsizim kilo almasından. Kaldı ki ben igreniyorum diye bi kelime kullanmadim.. Siz baska problemlerime baglayarak kendi kendinizi rahatlatiyorsunuz yok yok benim kocam rahatsiz olmuyordur diyerekten.Bence eşinize olan sevginizi ve aşkınızı bir sorgulayın. Zaten hatırladığım kadarıyla sizin problemleriniz çoktu kilo da batıyordur haliyle.
Ben tanıştığımızdan beri 15 kilo aldım boyum uzun ama balık etinden tombişe terfi ettim ama eşimde en küçük bir ima, iğrenme vs olmadı. Evet kilo eğer sağlığı tehdit ediyorsa kötü, kişi 1.55 boya 120 kilo olursa kötü, ben de obeziteyi desteklemiyorum ama "eşim kilo aldı ondan iğreniyorum " mantığından da nefret ediyorum.