Ortada birileri varkızlar önceden çok yakın olduğum bir arkadaşım var uzun zamandır çok görüşmüyoduk eşinden ayrılalı bir kaç ay olmuş ben daha yeni duydum.Telefon açtım hani geçmiş olsun gibilerinden neden boşandığını sordum şiddet falan dicek diye bekliyodum kocam şişmanladı tipsizleşti falan dedi çok şaşırdım içimden böyle bir şey için insan eşinden boşanır mı?diye söylendim sonuçta insan kadında kilo alabilir erkekte kimse genç kalmıyo saçları falan dökülmüş diye eşini beğenmiyo diye boşanmış tabi görünürde başka sebepler var ama konuştukça bana bunları söyledi
Aklıma başka bir ihtimal gelmedi
Benim de aklıma gelen ilk ve tek şeyOrtada birileri var
Eli var kolu var
Kuyruğu var
Aklın yolu bir ne yapalım bacımBenim de aklıma gelen ilk ve tek şey
ne güzel tarif etmişsiniz...sadece dış görünüş için evlilik olursa, kadında yapar bunu erkekte...
ruh ile sevmeli sevince ancak öyle ömürlük olur.
buruş buruş olunca dahi el ele uyumalı ,
kapı çalınca kalpte çarpmalı ,
gözlerine bakınca dünya durmalı
işte altında yatan sebep bu eşinin kilo alması resmen eski eşine şişman dedi çok şaşırdım ki adam evlenirken çok yakışıklıydı fiziği çok düzgündü saçları döküldü şişmanladığı için eşini boşaması bana çok saçma geldiSevmek hakikaten insandan insana ne kadar değişiyor. kusurlarıyla sevebilmeli bi insan bi insanı bence. Gerçek sevgi o gibi geliyor bana. Yani ne biliyim güzellik geçici olan bir şey sonuçta. Arkadaşınız gençliği de diriliği de geçici. Güzel kafalar. Altında kesin başka bir şey vardır.
Gercek nedeni aciklamak istememistir, seni ilgilendirmez de nicin bosandigikızlar önceden çok yakın olduğum bir arkadaşım var uzun zamandır çok görüşmüyoduk eşinden ayrılalı bir kaç ay olmuş ben daha yeni duydum.Telefon açtım hani geçmiş olsun gibilerinden neden boşandığını sordum şiddet falan dicek diye bekliyodum kocam şişmanladı tipsizleşti falan dedi çok şaşırdım içimden böyle bir şey için insan eşinden boşanır mı?diye söylendim sonuçta insan kadında kilo alabilir erkekte kimse genç kalmıyo saçları falan dökülmüş diye eşini beğenmiyo diye boşanmış tabi görünürde başka sebepler var ama konuştukça bana bunları söyledi
ben arkadaşımı tanıyorum herkes bilmiyo bunu bana söyledi ben beni ilgilendirir demedim zaten garibime gitti sadeceGercek nedeni aciklamak istememistir, seni ilgilendirmez de nicin bosandigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?