şişmanladığı için kocasını boşamak

perdecan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
166
168
33
kızlar önceden çok yakın olduğum bir arkadaşım var uzun zamandır çok görüşmüyoduk eşinden ayrılalı bir kaç ay olmuş ben daha yeni duydum.Telefon açtım hani geçmiş olsun gibilerinden neden boşandığını sordum şiddet falan dicek diye bekliyodum kocam şişmanladı tipsizleşti falan dedi çok şaşırdım içimden böyle bir şey için insan eşinden boşanır mı?diye söylendim sonuçta insan kadında kilo alabilir erkekte kimse genç kalmıyo saçları falan dökülmüş diye eşini beğenmiyo diye boşanmış tabi görünürde başka sebepler var ama konuştukça bana bunları söyledi

Sevmek hakikaten insandan insana ne kadar değişiyor. kusurlarıyla sevebilmeli bi insan bi insanı bence. Gerçek sevgi o gibi geliyor bana. Yani ne biliyim güzellik geçici olan bir şey sonuçta. Arkadaşınız gençliği de diriliği de geçici. Güzel kafalar. Altında kesin başka bir şey vardır.

Ortada birileri var
Eli var kolu var
Kuyruğu var

ne güzel tarif etmişsiniz...

işte altında yatan sebep bu eşinin kilo alması resmen eski eşine şişman dedi çok şaşırdım ki adam evlenirken çok yakışıklıydı fiziği çok düzgündü saçları döküldü şişmanladığı için eşini boşaması bana çok saçma geldi

Gercek nedeni aciklamak istememistir, seni ilgilendirmez de nicin bosandigi

Istemiyorsa istemiyor, zorla mi?

Estetik onemlidir bu hatun icin, sisman adam gormek istemiyordur, yuzeysel bir insandir.

Baskasina asik olmustur, bahane aramistir.

Evlilikten usanmistir, ozgur olmak istiyordur.

Esinin ailseinden usanmistir.
.
.
.
.
sebepler uzar gider. Artik evli kalmak istemiyorsa zorlayacak halimiz yok ya.

insan sevmeyince nefes alsa batar. kadının sevgisi bitmiş demekki. ya da daha başka şeyler varda deliliğe vuruyoda olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…