Eşim hafta sonu misafirlerimiz için almıştı cosfer diye bir marka açtık şişirdik ama öyle ağır bir kokusu vardıki cesaret edip misafirleri yatırmadık çekyatta yatırdık.Eşim binbir zorlukla ertesi gün iade etti ben de kadınlar kulubinde ararken arkadaşların tavsiyesi üzerine ntex ime Yatak,Havuz,Bot sitesinden 66962 diye bir model aldım tıpatıp evdeki yatağın aynısıı imal etmişler önce kendim denedim intex gerçekten yatakta bu işin uzmanı harika.
Arkadaşlar bu konuya 28.12.2010 tarihinde intex şişme yatakla ilgili yorumla katılmıştım ama yaptığım yorumdan dolayı pişmanım intex markasında sadece görüntü var ama işçilik sıfır 4.kullanım da dikişleri attı sonradan araştırdım yorumlara baktım intex şişme yataklarının genel problemiymiş bir kaç kullanımdan sonra dikiş atmasından dolayı benim yaptığım gibi çöpe atmak zorunda kalıyorlar.Bir daha intex şişme yatak almamaya yemin ettim ama misafirlerim geliyor tekrar başladım araştırmaya forumlardan ve yorumlardan bestway şişme yatak diye bir marka daha buldum.Modelleri intex kadar şaşalı değil ama yorumlarda sağlamlığından bahsediyorlar.internetten eşim sismeyatak.com.tr diye bir siteden çift kişilik 67444 diye bir modelini aldık.Bu sefer yanlış yorum yazmayayım diye 17. kullanıma kadar bekledim.Bestway şişme yatak gerçekten sağlammış.Tavsiye ediyorum.
Yaklaşık 4 senedir şişme yatak kullanıyorum.Şimdiye kadar 3 tane eskittim ilk 2 tanesi intex marka 2 katlı motorlu olan modelden almıştı kocam yaklaşık 4-5 kullanımda dikişleri patlıyor havası iniyordu çöpe atıyorduk.En son 2 sene önce bahçelievler de feyza ticaret diye bir yerden bestway marka kendinden motorlu bir şişme yatak aldı herhangi bir sorun yaşamadık kocam yatağı aldığı firmanın şişme yatak teknik servisi olduğunu arıza olması halinde tamir edeceklerini de söyledi ama şimdiye kadar gerek olmadı
Arkadaşlar bu konuya 28.12.2010 tarihinde intex şişme yatakla ilgili yorumla katılmıştım ama yaptığım yorumdan dolayı pişmanım intex markasında sadece görüntü var ama işçilik sıfır 4.kullanım da dikişleri attı sonradan araştırdım yorumlara baktım intex şişme yataklarının genel problemiymiş bir kaç kullanımdan sonra dikiş atmasından dolayı benim yaptığım gibi çöpe atmak zorunda kalıyorlar.Bir daha intex şişme yatak almamaya yemin ettim ama misafirlerim geliyor tekrar başladım araştırmaya forumlardan ve yorumlardan bestway şişme yatak diye bir marka daha buldum.Modelleri intex kadar şaşalı değil ama yorumlarda sağlamlığından bahsediyorlar.internetten eşim sismeyatak.com.tr diye bir siteden çift kişilik 67444 diye bir modelini aldık.Bu sefer yanlış yorum yazmayayım diye 17. kullanıma kadar bekledim.Bestway şişme yatak gerçekten sağlammış.Tavsiye ediyorum.
Bizde bahçelievlerde oturuyoruz.İnternetten alışverişi pek beceremiyorum.Senin yorumunu okuduktan sonra kocam bu feyza ticaretin adresini buldu yerine gittik dediğin gibi şişme yataklar vardı hemde kutuda değil açılmış halde bestway 67403 diye kendinden motorlu bir modelden aldık.Misafirlerimiz 2 gece yattıklar gayet memnun ayrıldılar.Bence görerek almak daha sağlıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?