• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişme yatak marka önerisi bekliyorum.

benkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
4.925
45
116
44
Ankara
arkadaslar, benim gidenim gelenim cok olur. sisme yatak kullananiniz var mi? memnun musunuz?

misafirleriniz memnun mu? kendiniz yattiniz mi?

kayinvalidemler gelecek. yun yataklari vardi hepsini kaldirdim depoya. simdi yerine rahat edemeyecegi bir sisme yatak koyarsam beni tefe koyar. rahat olmali ki, anne bak ne gerek var yun yataga. mis gibi yattin iste diyebilmeliyim. ama 3 ay kalacak:(

şişme yatakların en kalitelisi bile normal yatak gibi olmaz, hele birde kayınvalideni yatıracakmışsın hemde üç ayyy:1shok:
alışık olmayanlar yatamıyor onlarda bende var, illaki marka istiyosan bendeki coleman marka,
ucuzların yüksekliği az oluyor,onlar daha rahatsız, yüksek olsun eğer alacaksan,Ama kaynana üç ay yatmaz söliyim.

Son düzenleme:
şişme deniz yatağını düşün rahatlık olarak fikir versin diye söylüyorum.Sen depodan yün yatağını çıkar bence.gençler yatar ama yaşlılar belki rahatsız olabilir,alışık olmadıkları için.
bilmem aydınlatıcı oldumu.

CaNIm ben ABD ye geldigimde aldIm yuksekligide iyi valla bize bi misafir gelirse onda yatacak ama ne yalan soyliyim yatak gibi degil!bi kere yanindaki kImIldasa sen uyaniyorsun..Bi de Kaynanan yatcak aman diyim hemde 3 aymafoldumben

Arkadaşlar geçen kurban bayramında için misafirler için intex.com.tr sitesinden 67738 model çift kişilik şişme yatak aldım çok kullanışlıydı motoru yatağın içindeydi sadece fişe taktık 4,5 dakikada yatak şişti yaklaşık aynı sürede motoru yatağın havasını da boşaltıyor çok hoş bir şeydi.Yanlız bizim apartmanda bir komşum hem koltuk hemde yatak olandan almış çok şikayet ediyordu.Benim yatağı gösterdim oda beğendi.Beş fonksiyonlu olanlar plastikmiş çarşaf serdiğinde kayıyormuş.Yatmak için yatak almak lazımmış Tavsiye etmiyor koltuk olanlarını

Benim evim de 2 odalı olduğu ve birinde biz diğerinde de oğlum yattığı için mecburen şişme yatak alarak yatılı misafir olayına çözüm bulduk. Ben 3 sene önce intexin motoru içinde olan modelinden aldım, kısa zamanda şişiyor ve indirmesi de aynı şekilde kolay oluyor. Kayınpederim ve eşi bize geldiğinde onda yatıyorlar, rahat da uyuduklarını söylüyorlar her seferinde ama ben yatmayı hiç denemedim. Benimkinin üzeri plastik değil, kadife gibi bir dokusu var, dolayısıyla çarşaf kayma problemi de olmuyor. Yerden yüksekliği de gayet uygun, tavsiye edebilirim...

Eşim hafta sonu misafirlerimiz için almıştı cosfer diye bir marka açtık şişirdik ama öyle ağır bir kokusu vardıki cesaret edip misafirleri yatırmadık çekyatta yatırdık.Eşim binbir zorlukla ertesi gün iade etti ben de kadınlar kulubinde ararken arkadaşların tavsiyesi üzerine ntex ime Yatak,Havuz,Bot sitesinden 66962 diye bir model aldım tıpatıp evdeki yatağın aynısıı imal etmişler önce kendim denedim intex gerçekten yatakta bu işin uzmanı harika.

Eşim hafta sonu misafirlerimiz için almıştı cosfer diye bir marka açtık şişirdik ama öyle ağır bir kokusu vardıki cesaret edip misafirleri yatırmadık çekyatta yatırdık.Eşim binbir zorlukla ertesi gün iade etti ben de kadınlar kulubinde ararken arkadaşların tavsiyesi üzerine ntex ime Yatak,Havuz,Bot sitesinden 66962 diye bir model aldım tıpatıp evdeki yatağın aynısıı imal etmişler önce kendim denedim intex gerçekten yatakta bu işin uzmanı harika.

Tavsiyen için teşekkürler canım ben biraz titizim internette değilde görerek almayı severim ntex ime Yatak,Havuz,Bot sitesini inceledim hatta bahçelievler haznedar daki showroomuna gittim senin satın aldığın 66962 modeli açıkta vardı üzerinde birazcıkda yattım:14: çok güzel şey ama benim misafirim tek kişi o yüzden 66962 modelinin tek kişiliği vardı 66964 ben ondan aldım showroomda ebrulinin pilates ürünlerinden tutunda şişme havuza kadar intex in tüm ürünleri vardı.Ben onay verdim iyi marka intex

Arkadaşlar bu konuya 28.12.2010 tarihinde intex şişme yatakla ilgili yorumla katılmıştım ama yaptığım yorumdan dolayı pişmanım intex markasında sadece görüntü var ama işçilik sıfır 4.kullanım da dikişleri attı sonradan araştırdım yorumlara baktım intex şişme yataklarının genel problemiymiş bir kaç kullanımdan sonra dikiş atmasından dolayı benim yaptığım gibi çöpe atmak zorunda kalıyorlar.Bir daha intex şişme yatak almamaya yemin ettim ama misafirlerim geliyor tekrar başladım araştırmaya forumlardan ve yorumlardan bestway şişme yatak diye bir marka daha buldum.Modelleri intex kadar şaşalı değil ama yorumlarda sağlamlığından bahsediyorlar.internetten eşim sismeyatak.com.tr diye bir siteden çift kişilik 67444 diye bir modelini aldık.Bu sefer yanlış yorum yazmayayım diye 17. kullanıma kadar bekledim.Bestway şişme yatak gerçekten sağlammış.Tavsiye ediyorum.

Arkadaşlar bu konuya 28.12.2010 tarihinde intex şişme yatakla ilgili yorumla katılmıştım ama yaptığım yorumdan dolayı pişmanım intex markasında sadece görüntü var ama işçilik sıfır 4.kullanım da dikişleri attı sonradan araştırdım yorumlara baktım intex şişme yataklarının genel problemiymiş bir kaç kullanımdan sonra dikiş atmasından dolayı benim yaptığım gibi çöpe atmak zorunda kalıyorlar.Bir daha intex şişme yatak almamaya yemin ettim ama misafirlerim geliyor tekrar başladım araştırmaya forumlardan ve yorumlardan bestway şişme yatak diye bir marka daha buldum.Modelleri intex kadar şaşalı değil ama yorumlarda sağlamlığından bahsediyorlar.internetten eşim sismeyatak.com.tr diye bir siteden çift kişilik 67444 diye bir modelini aldık.Bu sefer yanlış yorum yazmayayım diye 17. kullanıma kadar bekledim.Bestway şişme yatak gerçekten sağlammış.Tavsiye ediyorum.

evet sizi hatırladım bende sizin memnun kalmanızdan dolayı almayı düşünüyordum ; çünkü bizim evimiz sobalı yatak odası gercekten çok soguk ne olduysa son anda eşimle vazgectik bazanın yatagını sobalı odaya getiriyoruz sabahları tekrar yatak odasına koyuyoruz.. tekrardan gercekten yorum yazdıgın için teşekkürler alacak arkadaşlara fikir vermişsiniz.. bende şuan somya araştırıyorum onlar hakkında bir bilgin var mı ???

Yaklaşık 4 senedir şişme yatak kullanıyorum.Şimdiye kadar 3 tane eskittim ilk 2 tanesi intex marka 2 katlı motorlu olan modelden almıştı kocam yaklaşık 4-5 kullanımda dikişleri patlıyor havası iniyordu çöpe atıyorduk.En son 2 sene önce bahçelievler de feyza ticaret diye bir yerden bestway marka kendinden motorlu bir şişme yatak aldı herhangi bir sorun yaşamadık kocam yatağı aldığı firmanın şişme yatak teknik servisi olduğunu arıza olması halinde tamir edeceklerini de söyledi ama şimdiye kadar gerek olmadı

bizde misafirlerimiz için decathlondan şişme yatak almıştık. markası quechua. annemde bel fıtığı var ama rahatsız olmadı. 5 gün yattı bu yüzden sağlamlığı için yorum yapamayacağım fakat rahatlığı güzel diyebilirim...

Yaklaşık 4 senedir şişme yatak kullanıyorum.Şimdiye kadar 3 tane eskittim ilk 2 tanesi intex marka 2 katlı motorlu olan modelden almıştı kocam yaklaşık 4-5 kullanımda dikişleri patlıyor havası iniyordu çöpe atıyorduk.En son 2 sene önce bahçelievler de feyza ticaret diye bir yerden bestway marka kendinden motorlu bir şişme yatak aldı herhangi bir sorun yaşamadık kocam yatağı aldığı firmanın şişme yatak teknik servisi olduğunu arıza olması halinde tamir edeceklerini de söyledi ama şimdiye kadar gerek olmadı

Bizde bahçelievlerde oturuyoruz.İnternetten alışverişi pek beceremiyorum.Senin yorumunu okuduktan sonra kocam bu feyza ticaretin adresini buldu yerine gittik dediğin gibi şişme yataklar vardı hemde kutuda değil açılmış halde bestway 67403 diye kendinden motorlu bir modelden aldık.Misafirlerimiz 2 gece yattıklar gayet memnun ayrıldılar.Bence görerek almak daha sağlıklı.

Evet bende hepsiburada dan almıştım misafirliğe gelen akrabalarım için almıştım.Buradaki yorumları okuyunca markası aklıma geldi.Bizimkiside intex şişme yatak yazıyor du kullandığımız 3.gece de yatağın üst kısmı bombe yaptı misafirlere mahcup olduk eşim de çok kızmıştı araştırmadan aldım diye.Bu yorumları keşke almadan önce okusaydım.İntex markasını bir daha almam kesinlikle.Ama ev dar mobilya koyamıyorsunuz mecbur şişme yatak alacağız lazım forumda bestway diye bir markayı övüyorlar şimdi onu araştırıyorum.

Bizde bahçelievlerde oturuyoruz.İnternetten alışverişi pek beceremiyorum.Senin yorumunu okuduktan sonra kocam bu feyza ticaretin adresini buldu yerine gittik dediğin gibi şişme yataklar vardı hemde kutuda değil açılmış halde bestway 67403 diye kendinden motorlu bir modelden aldık.Misafirlerimiz 2 gece yattıklar gayet memnun ayrıldılar.Bence görerek almak daha sağlıklı.

Canım tavsiyen için tşk.Avcılarda oturuyorum bir gün sonra gelecek misafirlerim için internetten şişme yatak aramaya başladım.Hangi firmayı aradıysam 3-4 günde teslim edeceğini söyleyince forumda araştırayım dedim.Senin yorumunu görünce feyza ticareti aradım.Stoklarında 20 ye yakın şişme yatak çeşidi olduğunu ve showroomdan direk görüp alabileceğimi söylediler.Adreslerini internetten alıp yerine gidince bir çok şişme yatak,şişme havuzlar vardı.Bende oradaki en kaliteli gözüken modeli bestway 67432 şişme yatağı aldım. Şuan yorumu da misafirlerim gittikten sonra yazıyorum.Onların söylemesi normal yataktan farkı olmadığını söylediler.Bu gece de ben yatacağım denemek için :KK48:

Back
X