Sistemik Lupus ve Atak Dönemi

sturkeri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14
14
38
İzmir
Arkadaşlar yaklaşık bir senedir Lupus atağıyla baş etmeye çalışıyorum. Atak bende bir sürü kayba neden oldu diyebilirim.Ağustos itibariyle hem sağlığımı kaybettim hem işimi.EGE üniversitesinden dereceyle mezun olduktan sonra Londraya dil eğitimi almaya gittim . Şimdi ev hanımıyım.. Şükür bugünümeee:):):) Siz lupuslu arkadaşlarım bu hastalıkla nasıl baş ediyorsunuz. Beslenme tavsiyelerini var mı?

Şu konuya bakın isterseniz http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=7528

Link için çok teşekkür ederim size.. Umarım daha çok lupuslu hastayla da bilgi paylaşımında bulunma imkanımız olur..

Link için çok teşekkür ederim size.. Umarım daha çok lupuslu hastayla da bilgi paylaşımında bulunma imkanımız olur..

Rica ederim. Cevap yazmak istediğiniz kullanıcının mesajını alıntılayarak mesajınızı yazarsanız diğer kullanıcıya bildirim gider ve daha çabuk size geri döner.

Son düzenleme:
rica ederim. Cevap yazmak istediğiniz kullanıcının mesajını alıntılayarak mesajınızı yazarsanız diğer kullanıcıya bildirim gider ve daha çabuk size geri döner.

ben forumda yeniyimde çok teşekkür ederim saolun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…