Şiştim valla

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.417
43.905
798
Selam kızlar;

Ay şiştim valla. Bütün erkeklerin aklı fikri cinsellik olmuş. Hiç normal ilişki yaşayacak erkek kalmamış. Ya çağ değişiyor ben ayak uyduramıyorum ya da insanlar cidden artık saçmalamaya başlamış. Muhabbetler resmen selam, naber , ne zaman sevişiyoruza dönmüş 🤦🏼‍♀️ hayır bir insan bir şeyler hissetmeden nasıl sevişir. Bu kadar basitleşti mi her şey .

Şimdiki ilişkiler polisiye gibi

Yat yere yat yere diyor ya Gülşah Saracoğlu

🤣🤣

Siz belki daha çok o niyette kişilere denk geldiniz gerçekten ciddi düşünen biri olsa bu düşünce ilk sırada olmaz
İşte ciddi düşünen kalmamış. Mesela eskiden insanlar iş ilişkisi olan kişilere bile ciddi yaklaşırken çekinirdi şimdi iş yaptğı insanlarla yatıp ardından bir şey olmamış gibi devam ediyorlar

Selam kızlar;

Ay şiştim valla. Bütün erkeklerin aklı fikri cinsellik olmuş. Hiç normal ilişki yaşayacak erkek kalmamış. Ya çağ değişiyor ben ayak uyduramıyorum ya da insanlar cidden artık saçmalamaya başlamış. Muhabbetler resmen selam, naber , ne zaman sevişiyoruza dönmüş 🤦🏼‍♀️ hayır bir insan bir şeyler hissetmeden nasıl sevişir. Bu kadar basitleşti mi her şey .

Evet şu an çoğunluk öyle. İlk önce sevişiyorsun eğer ten uyumu ve hoşlanma oluyorsa sevgili oluyorsunuz sonra da ciddiye dönüyor. Artık sıralama bu

maalesef sen yok diyorsan başkasını buluyor hemen yada yedek kadrodan birini dahil ediyor oyuna sen oyun dışı. İş menfaate döndü
Bana göre mesela flört bir kişi ile olur anlaşırsan devam edersin sevgili olarak ama şimdi öyle değil 4-5 kişi ile flört edip hangisi olursa onla devam ediyorlar. Resmen maça çıkan yedek kadro gibi
Evet şu an çoğunluk öyle. İlk önce sevişiyorsun eğer ten uyumu ve hoşlanma oluyorsa sevgili oluyorsunuz sonra da ciddiye dönüyor. Artık sıralama bu
İşte bir şey hissetmeden nasıl oluyor anlamıyorum

Selam kızlar;

Valla panpa alem g.t olmuş adeta .. bu gözlemlere ben de katılıyorum.

Bana göre mesela flört bir kişi ile olur anlaşırsan devam edersin sevgili olarak ama şimdi öyle değil 4-5 kişi ile flört edip hangisi olursa onla devam ediyorlar. Resmen maça çıkan yedek kadro gibi

ya kız parasını yiyor, çoçukta yolunda danışıklı dövüş

Sevişince hissediyorsan sevgili oluyorsun işte. Sevişmeyi sürüş testi gibi düşün

Valla panpa alem g.t olmuş adeta .. bu gözlemlere ben de katılıyorum.

ya kız parasını yiyor, çoçukta yolunda danışıklı dövüş

Sevişince hissediyorsan sevgili oluyorsun işte. Sevişmeyi sürüş testi gibi düşün
Geçen bir arkadaşla konuştum Ya adamın karısı izin veriyormuş işte haberi varmış başkasıyla sevişmesinden. Ya madem yetmiyor kadın sana boşan abi ne bu saçmalık hani açık ilişki nedir

Geçen bir arkadaşla konuştum Ya adamın karısı izin veriyormuş işte haberi varmış başkasıyla sevişmesinden. Ya madem yetmiyor kadın sana boşan abi ne bu saçmalık hani açık ilişki nedir

O farklı bir ilişki türü. Açık ilişki diyorlar ona da. İki taraf kabul ediyorsa bize konuşmak dahi düşmez

İşte ciddi düşünen kalmamış. Mesela eskiden insanlar iş ilişkisi olan kişilere bile ciddi yaklaşırken çekinirdi şimdi iş yaptğı insanlarla yatıp ardından bir şey olmamış gibi devam ediyorlar
Bide sevgili cinsellik konuşmuyorsa telaşa düşenler oluyor
Hiç cinsellik konuşmuyor acaba bir sorunumu var gibi gibi
Kendini suçluyorlar beni çekici bulmuyor mu sevmiyor mu sanki sevişince daha çok sevecek

Ha cinsellik olunca demek ki derdi seksmis eskisi gibi değil deniyor
Eskisi gibi deyince sanki aylar öncesi gibi akla geliyor fakat tanışalı daha bir hafta olmuş

Buralarda neler neler yazılıyor

Back
X