Şiştim valla

Kabul etmediği için konu açmış zaten. Siz yaptınız diye o da yapmak zorunda değil neden dayatıyorsunuz ki konu sahibine bunun normal olduğunu?
Absürt bir yorum oldu arkadaşınki 🙄 şey der gibi ben hadımım diyorum bana gelmiş kaç çocuğun var diyor 🙄

Absürt bir yorum oldu arkadaşınki 🙄 şey der gibi ben hadımım diyorum bana gelmiş kaç çocuğun var diyor 🙄
Ben fikir belirtmedim ki tavsiye de vermedim.

Başıma geleni anlattım sadece.Ben de ilk defa böyle bir şey yaptım zaten hislerime güverenek, doğru mu yanlış mı bilmem ama pişman olmadım.

O kadar konunuzda haklısınız ki.. Daha bir hafta öncesine kadar internetten tanıştığım biriyle gayet güzel sohbet ettik, saatlerce telefonda konuştuk. Güzelde hissettirmişti muhabbeti. Sonra konu döndü dolaştı cinselliğe geldi, bir şey yaşamadığımı öğrenince önce ılımlı yaklaştı ben zaten doydum her şeye demişti ama sonra muhabbetler azaldı ve yazmaz oldu. Geçen gece bi baktım storylerine arabada güzel mini giymiş bir kız ile şarkılı, el ele tutuşup oyun havası oynamalı şeyler atmış. Geceyi güzel geçirmişlerdir muhtemelen, doymamış meğer beyefendi 😂 Yedekteki flört devreye girdi işte o anda.

Şu yorumunda altına imzamı atıyorum.
İnsanlara aynı anda 3-4 kişi ile flörtleşmek normal gelmiş. Muhabbeti oluyor bazen arkadaşlar içinde de çok garip. Bana kendimi yedek hissettiren biriyle neden flörtleşmeye devam edeyim ki. Her an şutlanabilirsin, başkası senden önce gol atabilir çünkü 😅 Bana çok ters...
Kız da buluyor piçler.biz de buralarda erkek bulamıyoruz diye dövünelim.işler komple tersine döndü.dünyanın çivisi çıktı.

Evet katılıyorum. Çevremde de bu şekilde denk gelen çok kişi var. Daha ilk buluşmada cinsellikle ilgili plan yapmak istiyorlar. İnsan birşeyler hissediyorsa duygu yoğunluğu varsa yaşar. Planını yapmak ne🤮. Parasızlık mi bozdu ne oldu bende anlayamıyorum. Ama kaliteli insan çok az . Kimse kimseye değer vermiyor. Artık iki tarafta ilişkiye duygusal yaklaşmıyor
Aslında onlar da zevk almıyor.çok garip gıcık bir hava oluşuyor.daha tanımıyorsun etmiyosun, sıcaklık yok ki.neden hâlâ inatla düzelmiyorlar ilginç.

Her yıl türkiyede yüz binlerce kişi evleniyor. Şimdi merak edip baktım 2022de 574 bin çift evlenmiş. Yani bir milyondan fazla kişi evlenmiş. Öyle az buz rakamlar değil. 2021e oranla da evlenme yüzdesi artmış 2022de. Demek ki ciddi düşünen, ciddi ilişkiler yaşayan da çooook insan var.

Çevrenizle ilgilidir muhtemelen. Siz nerden tanışıyosunuz bu kişilerle? Uygulamalardan tanışıyorsanız oralarda herkes avcı.

Selam kızlar;

Ay şiştim valla. Bütün erkeklerin aklı fikri cinsellik olmuş. Hiç normal ilişki yaşayacak erkek kalmamış. Ya çağ değişiyor ben ayak uyduramıyorum ya da insanlar cidden artık saçmalamaya başlamış. Muhabbetler resmen selam, naber , ne zaman sevişiyoruza dönmüş 🤦🏼‍♀️ hayır bir insan bir şeyler hissetmeden nasıl sevişir. Bu kadar basitleşti mi her şey .
Kesinlikte tam dönemde evlendigimi düşünüyorum çünkü gerçekten bende sizin gibi düşünüyorum ve üzülüyorum da hakkımızda hayırlısını nasip etsin Rabbim 🙏

Hişşşş o sadece yaşadıklarını anlattı :KK8:
😂
Kız da buluyor piçler.biz de buralarda erkek bulamıyoruz diye dövünelim.işler komple tersine döndü.dünyanın çivisi çıktı.
Maalesef öyle

Her yıl türkiyede yüz binlerce kişi evleniyor. Şimdi merak edip baktım 2022de 574 bin çift evlenmiş. Yani bir milyondan fazla kişi evlenmiş. Öyle az buz rakamlar değil. 2021e oranla da evlenme yüzdesi artmış 2022de. Demek ki ciddi düşünen, ciddi ilişkiler yaşayan da çooook insan var.

Çevrenizle ilgilidir muhtemelen. Siz nerden tanışıyosunuz bu kişilerle? Uygulamalardan tanışıyorsanız oralarda herkes avcı.
Aksine iş ile alakalı tanıştığım kişilerdende öyle çıkan oluyor
Kesinlikte tam dönemde evlendigimi düşünüyorum çünkü gerçekten bende sizin gibi düşünüyorum ve üzülüyorum da hakkımızda hayırlısını nasip etsin Rabbim 🙏
Amin

abla vallahi sabır testi gibisin salmıyosun da bi git allah aşkına hdhdjd

Onların yarısından fazlası arkadaş gibi tanışıp evlenmiştir Mirta :KK53:

Onların yarısından fazlası arkadaş gibi tanışıp evlenmiştir Mirta :KK53:
Ne şekilde tanıştılar bilmem. Bir şekilde bir milyondan fazla kişi aynı yıl evlenmiş işte :KK51: eskiye göre fb tarzı ilişki yaşamak isteyen kişi sayısı daha fazla orası ayrı ama sadece evlenenleri bile düşündüğümüzde -ki evlenmeyip ciddi ilişki yaşayan da bir yığın insan var- baya bir ciddi ilişki yaşayan kişi olduğu da gerçek. Umudunu kaybetmesin hanım arkadaşlar.

Devir değişti çünkü artık. Erkekler kadın, kadınlar erkek rolüne büründü. Eskiden erkekler kadınların peşimden koşuyordu şimdi kadınlar erkeklerin peşinde. Ee adamlarda seçenek bol olunca durumu kullanıyorlar. Adamın azıcık elinin yüzünün düzgün olmasına veya kariyerli olmasına, parasının var olmasına bakıyor durum.
Bak mesela benim son konuştuğum adamın durumu çok iyiydi ona gelen kadınlar muhtemelen parasına gidiyordu çünkü adamda parasına yedirmeyi seviyordu. O yüzden ben inanıyorum erkeklerin para harcatan kadınlara daha çok değer verdiğine :)

Devir değişti çünkü artık. Erkekler kadın, kadınlar erkek rolüne büründü. Eskiden erkekler kadınların peşimden koşuyordu şimdi kadınlar erkeklerin peşinde. Ee adamlarda seçenek bol olunca durumu kullanıyorlar. Adamın azıcık elinin yüzünün düzgün olmasına veya kariyerli olmasına, parasının var olmasına bakıyor durum.
Bak mesela benim son konuştuğum adamın durumu çok iyiydi ona gelen kadınlar muhtemelen parasına gidiyordu çünkü adamda parasına yedirmeyi seviyordu. O yüzden ben inanıyorum erkeklerin para harcatan kadınlara daha çok değer verdiğine :)
Niye öyle.tersine döndük ki.bir de eskiden az buçuk dekolte versen bile bütün gözler sana çevrikiyordu.evliliklerde sürekli kıyafet kavgaları falan çıkıyordu.ee çünkü diklat çekiyordu.erkekler haklıydı gerçekten.şimdi neredeyse çıplak gezen var bakan yok.kıskann erkek yok.ee biliyorlar kimsenin takmadığını artık.

Selam kızlar;

Ay şiştim valla. Bütün erkeklerin aklı fikri cinsellik olmuş. Hiç normal ilişki yaşayacak erkek kalmamış. Ya çağ değişiyor ben ayak uyduramıyorum ya da insanlar cidden artık saçmalamaya başlamış. Muhabbetler resmen selam, naber , ne zaman sevişiyoruza dönmüş 🤦🏼‍♀️ hayır bir insan bir şeyler hissetmeden nasıl sevişir. Bu kadar basitleşti mi her şey .

Bence sana denk gelenler öyle.
Bütün erkekler böyle değil 😄

Back
X