- 24 Ağustos 2023
- 315
- 200
- 18
- Konu Sahibi yazarhanim35
Git seviş diyorsun işte gkfkkj
Boş zamanlarında kitap okumanı tavsiye ediyorum sana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git seviş diyorsun işte gkfkkj
Absürt bir yorum oldu arkadaşınkiKabul etmediği için konu açmış zaten. Siz yaptınız diye o da yapmak zorunda değil neden dayatıyorsunuz ki konu sahibine bunun normal olduğunu?
Ben fikir belirtmedim ki tavsiye de vermedim.Absürt bir yorum oldu arkadaşınkişey der gibi ben hadımım diyorum bana gelmiş kaç çocuğun var diyor
![]()
Boş zamanlarında kitap okumanı tavsiye ediyorum sana![]()
Absürt bir yorum oldu arkadaşınkişey der gibi ben hadımım diyorum bana gelmiş kaç çocuğun var diyor
![]()
abla vallahi sabır testi gibisin salmıyosun da bi git allah aşkına hdhdjdHişşşş o sadece yaşadıklarını anlattı![]()
Kız da buluyor piçler.biz de buralarda erkek bulamıyoruz diye dövünelim.işler komple tersine döndü.dünyanın çivisi çıktı.O kadar konunuzda haklısınız ki.. Daha bir hafta öncesine kadar internetten tanıştığım biriyle gayet güzel sohbet ettik, saatlerce telefonda konuştuk. Güzelde hissettirmişti muhabbeti. Sonra konu döndü dolaştı cinselliğe geldi, bir şey yaşamadığımı öğrenince önce ılımlı yaklaştı ben zaten doydum her şeye demişti ama sonra muhabbetler azaldı ve yazmaz oldu. Geçen gece bi baktım storylerine arabada güzel mini giymiş bir kız ile şarkılı, el ele tutuşup oyun havası oynamalı şeyler atmış. Geceyi güzel geçirmişlerdir muhtemelen, doymamış meğer beyefendiYedekteki flört devreye girdi işte o anda.
Şu yorumunda altına imzamı atıyorum.
İnsanlara aynı anda 3-4 kişi ile flörtleşmek normal gelmiş. Muhabbeti oluyor bazen arkadaşlar içinde de çok garip. Bana kendimi yedek hissettiren biriyle neden flörtleşmeye devam edeyim ki. Her an şutlanabilirsin, başkası senden önce gol atabilir çünküBana çok ters...
Aslında onlar da zevk almıyor.çok garip gıcık bir hava oluşuyor.daha tanımıyorsun etmiyosun, sıcaklık yok ki.neden hâlâ inatla düzelmiyorlar ilginç.Evet katılıyorum. Çevremde de bu şekilde denk gelen çok kişi var. Daha ilk buluşmada cinsellikle ilgili plan yapmak istiyorlar. İnsan birşeyler hissediyorsa duygu yoğunluğu varsa yaşar. Planını yapmak ne. Parasızlık mi bozdu ne oldu bende anlayamıyorum. Ama kaliteli insan çok az . Kimse kimseye değer vermiyor. Artık iki tarafta ilişkiye duygusal yaklaşmıyor
Aman erkek bulup ne yapacaksın.Kız da buluyor piçler.biz de buralarda erkek bulamıyoruz diye dövünelim.işler komple tersine döndü.dünyanın çivisi çıktı.
Kesinlikte tam dönemde evlendigimi düşünüyorum çünkü gerçekten bende sizin gibi düşünüyorum ve üzülüyorum da hakkımızda hayırlısını nasip etsin RabbimSelam kızlar;
Ay şiştim valla. Bütün erkeklerin aklı fikri cinsellik olmuş. Hiç normal ilişki yaşayacak erkek kalmamış. Ya çağ değişiyor ben ayak uyduramıyorum ya da insanlar cidden artık saçmalamaya başlamış. Muhabbetler resmen selam, naber , ne zaman sevişiyoruza dönmüşhayır bir insan bir şeyler hissetmeden nasıl sevişir. Bu kadar basitleşti mi her şey .
Hişşşş o sadece yaşadıklarını anlattı![]()
Maalesef öyleKız da buluyor piçler.biz de buralarda erkek bulamıyoruz diye dövünelim.işler komple tersine döndü.dünyanın çivisi çıktı.
Aksine iş ile alakalı tanıştığım kişilerdende öyle çıkan oluyorHer yıl türkiyede yüz binlerce kişi evleniyor. Şimdi merak edip baktım 2022de 574 bin çift evlenmiş. Yani bir milyondan fazla kişi evlenmiş. Öyle az buz rakamlar değil. 2021e oranla da evlenme yüzdesi artmış 2022de. Demek ki ciddi düşünen, ciddi ilişkiler yaşayan da çooook insan var.
Çevrenizle ilgilidir muhtemelen. Siz nerden tanışıyosunuz bu kişilerle? Uygulamalardan tanışıyorsanız oralarda herkes avcı.
AminKesinlikte tam dönemde evlendigimi düşünüyorum çünkü gerçekten bende sizin gibi düşünüyorum ve üzülüyorum da hakkımızda hayırlısını nasip etsin Rabbim![]()
abla vallahi sabır testi gibisin salmıyosun da bi git allah aşkına hdhdjd
Her yıl türkiyede yüz binlerce kişi evleniyor. Şimdi merak edip baktım 2022de 574 bin çift evlenmiş. Yani bir milyondan fazla kişi evlenmiş. Öyle az buz rakamlar değil. 2021e oranla da evlenme yüzdesi artmış 2022de. Demek ki ciddi düşünen, ciddi ilişkiler yaşayan da çooook insan var.
Çevrenizle ilgilidir muhtemelen. Siz nerden tanışıyosunuz bu kişilerle? Uygulamalardan tanışıyorsanız oralarda herkes avcı.
Ne şekilde tanıştılar bilmem. Bir şekilde bir milyondan fazla kişi aynı yıl evlenmiş işteOnların yarısından fazlası arkadaş gibi tanışıp evlenmiştir Mirta![]()
Devir değişti çünkü artık. Erkekler kadın, kadınlar erkek rolüne büründü. Eskiden erkekler kadınların peşimden koşuyordu şimdi kadınlar erkeklerin peşinde. Ee adamlarda seçenek bol olunca durumu kullanıyorlar. Adamın azıcık elinin yüzünün düzgün olmasına veya kariyerli olmasına, parasının var olmasına bakıyor durum.Kız da buluyor piçler.biz de buralarda erkek bulamıyoruz diye dövünelim.işler komple tersine döndü.dünyanın çivisi çıktı.
Niye öyle.tersine döndük ki.bir de eskiden az buçuk dekolte versen bile bütün gözler sana çevrikiyordu.evliliklerde sürekli kıyafet kavgaları falan çıkıyordu.ee çünkü diklat çekiyordu.erkekler haklıydı gerçekten.şimdi neredeyse çıplak gezen var bakan yok.kıskann erkek yok.ee biliyorlar kimsenin takmadığını artık.Devir değişti çünkü artık. Erkekler kadın, kadınlar erkek rolüne büründü. Eskiden erkekler kadınların peşimden koşuyordu şimdi kadınlar erkeklerin peşinde. Ee adamlarda seçenek bol olunca durumu kullanıyorlar. Adamın azıcık elinin yüzünün düzgün olmasına veya kariyerli olmasına, parasının var olmasına bakıyor durum.
Bak mesela benim son konuştuğum adamın durumu çok iyiydi ona gelen kadınlar muhtemelen parasına gidiyordu çünkü adamda parasına yedirmeyi seviyordu. O yüzden ben inanıyorum erkeklerin para harcatan kadınlara daha çok değer verdiğine :)
Teşekkür ediyorum. Hemen sitenin kitap topiğine gidiyorum.![]()
Her hafta ayni sey oluyo. Acaba kitap okuma tavsiyesi verenlere topigin linkini ya da kutuphanenin fotosunu mu atsan![]()
AsdahsfaBoş zamanlarında kitap okumanı tavsiye ediyorum sana![]()
Selam kızlar;
Ay şiştim valla. Bütün erkeklerin aklı fikri cinsellik olmuş. Hiç normal ilişki yaşayacak erkek kalmamış. Ya çağ değişiyor ben ayak uyduramıyorum ya da insanlar cidden artık saçmalamaya başlamış. Muhabbetler resmen selam, naber , ne zaman sevişiyoruza dönmüşhayır bir insan bir şeyler hissetmeden nasıl sevişir. Bu kadar basitleşti mi her şey .