- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
İşte ciddi düşünen kalmamış. Mesela eskiden insanlar iş ilişkisi olan kişilere bile ciddi yaklaşırken çekinirdi şimdi iş yaptğı insanlarla yatıp ardından bir şey olmamış gibi devam ediyorlarŞimdiki ilişkiler polisiye gibi
Yat yere yat yere diyor ya Gülşah Saracoğlu
Siz belki daha çok o niyette kişilere denk geldiniz gerçekten ciddi düşünen biri olsa bu düşünce ilk sırada olmaz
Selam kızlar;
Ay şiştim valla. Bütün erkeklerin aklı fikri cinsellik olmuş. Hiç normal ilişki yaşayacak erkek kalmamış. Ya çağ değişiyor ben ayak uyduramıyorum ya da insanlar cidden artık saçmalamaya başlamış. Muhabbetler resmen selam, naber , ne zaman sevişiyoruza dönmüşhayır bir insan bir şeyler hissetmeden nasıl sevişir. Bu kadar basitleşti mi her şey .
Bana göre mesela flört bir kişi ile olur anlaşırsan devam edersin sevgili olarak ama şimdi öyle değil 4-5 kişi ile flört edip hangisi olursa onla devam ediyorlar. Resmen maça çıkan yedek kadro gibimaalesef sen yok diyorsan başkasını buluyor hemen yada yedek kadrodan birini dahil ediyor oyuna sen oyun dışı. İş menfaate döndü
İşte bir şey hissetmeden nasıl oluyor anlamıyorumEvet şu an çoğunluk öyle. İlk önce sevişiyorsun eğer ten uyumu ve hoşlanma oluyorsa sevgili oluyorsunuz sonra da ciddiye dönüyor. Artık sıralama bu
Selam kızlar;
Ay şiştim valla. Bütün erkeklerin aklı fikri cinsellik olmuş. Hiç normal ilişki yaşayacak erkek kalmamış. Ya çağ değişiyor ben ayak uyduramıyorum ya da insanlar cidden artık saçmalamaya başlamış. Muhabbetler resmen selam, naber , ne zaman sevişiyoruza dönmüşhayır bir insan bir şeyler hissetmeden nasıl sevişir. Bu kadar basitleşti mi her şey .
ya kız parasını yiyor, çoçukta yolunda danışıklı dövüşBana göre mesela flört bir kişi ile olur anlaşırsan devam edersin sevgili olarak ama şimdi öyle değil 4-5 kişi ile flört edip hangisi olursa onla devam ediyorlar. Resmen maça çıkan yedek kadro gibi
İşte bir şey hissetmeden nasıl oluyor anlamıyorum
Bana göre mesela flört bir kişi ile olur anlaşırsan devam edersin sevgili olarak ama şimdi öyle değil 4-5 kişi ile flört edip hangisi olursa onla devam ediyorlar. Resmen maça çıkan yedek kadro gibi
İşte bir şey hissetmeden nasıl oluyor anlamıyorum
Valla panpa alem g.t olmuş adeta .. bu gözlemlere ben de katılıyorum.
ya kız parasını yiyor, çoçukta yolunda danışıklı dövüş
Geçen bir arkadaşla konuştum Ya adamın karısı izin veriyormuş işte haberi varmış başkasıyla sevişmesinden. Ya madem yetmiyor kadın sana boşan abi ne bu saçmalık hani açık ilişki nedirSevişince hissediyorsan sevgili oluyorsun işte. Sevişmeyi sürüş testi gibi düşün
o adam değil madam olmuş ne ya öleGeçen bir arkadaşla konuştum Ya adamın karısı izin veriyormuş işte haberi varmış başkasıyla sevişmesinden. Ya madem yetmiyor kadın sana boşan abi ne bu saçmalık hani açık ilişki nedir
Geçen bir arkadaşla konuştum Ya adamın karısı izin veriyormuş işte haberi varmış başkasıyla sevişmesinden. Ya madem yetmiyor kadın sana boşan abi ne bu saçmalık hani açık ilişki nedir
o adam değil madam olmuş ne ya öle
Mantığım almıyor benimO farklı bir ilişki türü. Açık ilişki diyorlar ona da. İki taraf kabul ediyorsa bize konuşmak dahi düşmez
Benim de almıyor. Bana göre şeyler değil. O yüzden şükrediyorum ki bu duruma gelmeden evlendim
Mantığm almıyor benim
Mantığım almıyor benim
Bu devir gelene kadar evlilik için erkendi benim içinBenim de almıyor. Bana göre şeyler değil. O yüzden şükrediyorum ki bu duruma gelmeden evlendim
Bu devir gelene kadar evlilik için erkendi benim içinmesleğim kariyerim her şeyi oturttum şimdi de ben devire ayak uyduramıyorum
Bide sevgili cinsellik konuşmuyorsa telaşa düşenler oluyorİşte ciddi düşünen kalmamış. Mesela eskiden insanlar iş ilişkisi olan kişilere bile ciddi yaklaşırken çekinirdi şimdi iş yaptğı insanlarla yatıp ardından bir şey olmamış gibi devam ediyorlar
Mantığım almıyor benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?