Şiştim valla

Devir değişti çünkü artık. Erkekler kadın, kadınlar erkek rolüne büründü. Eskiden erkekler kadınların peşimden koşuyordu şimdi kadınlar erkeklerin peşinde. Ee adamlarda seçenek bol olunca durumu kullanıyorlar. Adamın azıcık elinin yüzünün düzgün olmasına veya kariyerli olmasına, parasının var olmasına bakıyor durum.
Bak mesela benim son konuştuğum adamın durumu çok iyiydi ona gelen kadınlar muhtemelen parasına gidiyordu çünkü adamda parasına yedirmeyi seviyordu. O yüzden ben inanıyorum erkeklerin para harcatan kadınlara daha çok değer verdiğine :)
İşte insanlarda bir rahatlama geldi hani tamam bende sevgilime eşime kıyafetime karıştırmam ama birazda olsa kıskansın isterim mesela
Tam evet yapmalıyım diyorum sonra amaann boşver diyorum 😬
Hahah kendi kitabımı da tavsiye ederim 😅
Bence sana denk gelenler öyle.
Bütün erkekler böyle değil 😄
Son zamanlarda tanıdığım bir çok kadından aynı dönüşü alıyorum

Geçen bir arkadaşla konuştum Ya adamın karısı izin veriyormuş işte haberi varmış başkasıyla sevişmesinden. Ya madem yetmiyor kadın sana boşan abi ne bu saçmalık hani açık ilişki nedir
Mide bulandırıcı ama belki kadın da başka erkeklerle birlikte oluyor, kocasına bu kadar rahat izin verebiliyorsa eğer 🤢🤢🤮

Valla ben de aynı şeyleri düşünecek gibi oluyorum ama bu şakır şakır evlenip duran tayfayı kim oluşturuyor o zaman? Şu forumda da büyük çoğunluk evli ya da çok uzun süreli ideal ilişki yaşayanlar var.etrafına baksan onların da çoğunluğu evli.en basitinden sokağa bir çıksan adım başı mutlu çift, çoluklu çocuklu aile görürsün.eğri oturup doğru konuşalım.dost acı söyler.bakıyoruz doğru dürüst biri bizi hayatına almayacak.bu acıyla başa çıkamadığımız için saçmalayıp saçmalayıp suçu devre, düzene atıyoruz.o tarz serseri kalitesiz tiplerle iletişime geçmemek çok zor degil.züğürt tesellilerine sığınıp, sonra da şikayet ediyoruz.olay bu.bundan sonra şansınız bol olur umarım.çekilecek çilemiz var bazılarımızn gerçekten.ben de bıktım valla.ama yapacak birşey de yok.intihar edecek hâlimiz de yok.ağlayıp ağlayıp susuyoruz işte.
Ferhan artık karar ver Bi diyosun tek eşli kalamıyorum sevişecek adam bulamıyorum kimse bakmıyor Bi diyosun erkekler cinsellik odaklı yaklaşıyor ne istiyorsun sen de bilmiyorsun. evlenecek adam mı eğlenecek adamı arıyorsun bi karar ver. Hem evlenip çoluk çocuğa karışanları küçümsüyorsun hem sana uygun olmadığını söylüyorsun hem onları kıskanıyorum diyorsun yavrucum sen ne istiyorsun Bi de hele?

Ferhan artık karar ver Bi diyosun tek eşli kalamıyorum sevişecek adam bulamıyorum kimse bakmıyor Bi diyosun erkekler cinsellik odaklı yaklaşıyor ne istiyorsun sen de bilmiyorsun. evlenecek adam mı eğlenecek adamı arıyorsun bi karar ver. Hem evlenip çoluk çocuğa karışanları küçümsüyorsun hem sana uygun olmadığını söylüyorsun hem onları kıskanıyorum diyorsun yavrucum sen ne istiyorsun Bi de hele?
Çok güzel özetlemişsin valla.

Valla ben de aynı şeyleri düşünecek gibi oluyorum ama bu şakır şakır evlenip duran tayfayı kim oluşturuyor o zaman? Şu forumda da büyük çoğunluk evli ya da çok uzun süreli ideal ilişki yaşayanlar var.etrafına baksan onların da çoğunluğu evli.en basitinden sokağa bir çıksan adım başı mutlu çift, çoluklu çocuklu aile görürsün.eğri oturup doğru konuşalım.dost acı söyler.bakıyoruz doğru dürüst biri bizi hayatına almayacak.bu acıyla başa çıkamadığımız için saçmalayıp saçmalayıp suçu devre, düzene atıyoruz.o tarz serseri kalitesiz tiplerle iletişime geçmemek çok zor degil.züğürt tesellilerine sığınıp, sonra da şikayet ediyoruz.olay bu.bundan sonra şansınız bol olur umarım.çekilecek çilemiz var bazılarımızn gerçekten.ben de bıktım valla.ama yapacak birşey de yok.intihar edecek hâlimiz de yok.ağlayıp ağlayıp susuyoruz işte.
kız derdini anlatmadığın topic kalmadı :)
buraya da zıpladın
yok bacım burda senin alacağın cevap,anla artık:)
senin derdine çare bulunmaz
doktor şarkısını aç dinle:)

Back
X