Şiştimmm :(

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Günaydın herkese. Arkadaşlar biraz klasik bir konu ama adetim gecikti ama yok hamilemiyim değil miyim onun için konu acmadim. Öyle bir durum yok. Ya her sene 1 2 kere böyle oluyo ama suan cok kotu oldum. Vücudum da aşırı şişkinlik var ve bütün belirtiler var ama hala olamadım. Olsada bi rahatlasam diye dört gözle bekliyorum. Adet söktürücü olarak bitki çayı fln diyorlar içsem ise yarar mı? Doktora gideyim diyecem de bi kere gecikti diye de gerek yok diye düşünüyorum :(

Adet söktürücü olarak bitki çayları içilir hem ağrı için de faydalı. İnternette bilindik yerlerde tarifler var canım. Vücudun şiş ve odemliyse bol su iç

Günaydın herkese. Arkadaşlar biraz klasik bir konu ama adetim gecikti ama yok hamilemiyim değil miyim onun için konu acmadim. Öyle bir durum yok. Ya her sene 1 2 kere böyle oluyo ama suan cok kotu oldum. Vücudum da aşırı şişkinlik var ve bütün belirtiler var ama hala olamadım. Olsada bi rahatlasam diye dört gözle bekliyorum. Adet söktürücü olarak bitki çayı fln diyorlar içsem ise yarar mı? Doktora gideyim diyecem de bi kere gecikti diye de gerek yok diye düşünüyorum :KK43:
canım benimde 6. gündü bugün geldi Allahtan çok korktum hamileyim diye

Bende aynı şekilde geçikme oldu ama hiç bi hamilelik belirtimde yok (test yapmadım :işsiz:)olcakmışım gibi karnımda ağrıyor gaz sancisi ve kabizlikta oldu beklemedeyim buaralar herkeste bi geçikme var galiba havalardan muhtemelen

Ben gecen ay tam 60 gun hasta olmadim ölucem filan sandim yani. Bi hasta oldu halimi gormen lazimdi ayaklarim filan patlicakti sislikten 2 gun sabrettim gecti ekinezya cayi icebilirsin agri varsa onuda gecirir

Bende de mevsim gecislerinde olur adet gecikmesi hatta 3 hafta geciktigi olmuştu bir keresinde. Kan akışını hızlandırdığı icin sabah ac karnina alıç ağacı yaprağı icerdim. Şişkinliği atabilmek icin de melisa ve rezeneyi tavsiye ederim.

Bende aynı şekilde geçikme oldu ama hiç bi hamilelik belirtimde yok (test yapmadım :işsiz:)olcakmışım gibi karnımda ağrıyor gaz sancisi ve kabizlikta oldu beklemedeyim buaralar herkeste bi geçikme var galiba havalardan muhtemelen
Aynen ya tam olacak gibi oluyo bi bakiyom yine yok. Bi de spor fln yaptım çok oda etkiledi sanırım siz de yapıyorsanız etkilemis olabilir

Bir tutam kekigi bir bardak su ile kaynat. Süz ve iç. Ne zaman yapsam 1 en fazla 2 saat içinde adet olurum.

Ben gecen ay tam 60 gun hasta olmadim ölucem filan sandim yani. Bi hasta oldu halimi gormen lazimdi ayaklarim filan patlicakti sislikten 2 gun sabrettim gecti ekinezya cayi icebilirsin agri varsa onuda gecirir
Aboo. Ya öyle olsa heralde bebek kıyafeti alışverişine çıkardım heralde umudumu kesip. Nasıl dayandiniz yahu..

Back
X