Şiştimmm :(

Takmayın lütfen. Demekki çok fazla stres yapmışsınız vücudda normal olarak tepki göstermiş. Bu dönemler zaten ayrı bi stresli tahmin edebiliyorum. Hala düzelmedi mi peki aranız?
Yoo gayet iyiyiz ama iste uzaklik belirsizlik cok zor en son 2015 aralikta gormustum cok ozledim bak kimseyi kiskanmam ama artik kiskandigimi hissediyorum bir mekanda esiyle sevgilisiyle yemek yiyenleri filan icim gidiyor.

doktora gitmelisin bu tarz şeyler atlanmamalı. benim adetlerim düzenliydi ama ağrılıydı kıl problemi ve kiloda yoktu aknem ve ağrım vardı. Yumurtalık kistim patladı bir akşam ve 4. doktorumdan polikistik over olduğumu öğrendim.Tedavisi yok ama hormonlar kontrol altına alınabiliyor.Düzenli olarak jinekolojik muayene olmalısınız

bende de olurdu bazı döngülerde belirgin bildiğin sanki iç organlarım kaburgalarımdan fırlayacak gibi hissederdim.boynum yüzüm şişerdi.adetten sonra inerdi çevremdekiler bile söylerdi.demekki hormonal değişikliğe bazen isyan ediyor vücudumuz ben böyle düşünüyorum.

Geçen aylarda aynı sıkıntıyı yaşamıştım gün içerisinde 2 şekilde çay yapıp içtim aktardan alıp karıştırdım. Sabah papatya kekik karıştırdım öğleden sonrada çivan perçemi çayı demledim içtim 2-3 gün sürmeden regl oldum:KK53:

Geçen aylarda aynı sıkıntıyı yaşamıştım gün içerisinde 2 şekilde çay yapıp içtim aktardan alıp karıştırdım. Sabah papatya kekik karıştırdım öğleden sonrada çivan perçemi çayı demledim içtim 2-3 gün sürmeden regl oldum:KK53:
Vallahi olsam da kurtulsam artık. Resmen gaz balonu oldum afedersiniz hiç rahat değilim yahu.

Allahtan bekarsın korkma olursun.

Evliyim ben. Birkaç sene evvel aynı senin gibi olmuştum. Şiştim ve göğüslerimdeki hassasiyet tavandı. İlk oğlumdan sonra 4 sene geçmişti çocuk istiyordum olmuyordu. Her ay test yapardım hatta.

Neyse annem kalp krizi geçirmişti üzüntüden olamıyorum sanmıştım. Bu yüzden adet sökücü hap kullandım 5 tane. Yine olmadım. Daha da içmedim.

Sonra hamileymişim. Pişmanlıktan öldüm. Nasıl içtim diye. Drlar kürtaj önerdi. İlacın etkisiyle sakat çocuğun olabilir diye.

Helak olmuştum. Tabi aldırmadım. Şimdi avatar resminde ki bebek ikinci oğlum. Bir daha kafama göre iş yapmak mı. Tövbeler tövbesi. 9 ay acaba oğlum sakatmı doğacak diye hamileliğim üzüntüyle geçti. Rabbime şükür ki sağlıklı bi evladım oldu. :KK66:

Allahtan bekarsın korkma olursun.

Evliyim ben. Birkaç sene evvel aynı senin gibi olmuştum. Şiştim ve göğüslerimdeki hassasiyet tavandı. İlk oğlumdan sonra 4 sene geçmişti çocuk istiyordum olmuyordu. Her ay test yapardım hatta.

Neyse annem kalp krizi geçirmişti üzüntüden olamıyorum sanmıştım. Bu yüzden adet sökücü hap kullandım 5 tane. Yine olmadım. Daha da içmedim.

Sonra hamileymişim. Pişmanlıktan öldüm. Nasıl içtim diye. Drlar kürtaj önerdi. İlacın etkisiyle sakat çocuğun olabilir diye.

Helak olmuştum. Tabi aldırmadım. Şimdi avatar resminde ki bebek ikinci oğlum. Bir daha kafama göre iş yapmak mı. Tövbeler tövbesi. 9 ay acaba oğlum sakatmı doğacak diye hamileliğim üzüntüyle geçti. Rabbime şükür ki sağlıklı bi evladım oldu. :KK66:
Ayyy çok şaşırdım gerçekten. İşte öyle ummadığınız ada başınıza geliveriyor Allahtan bişey olmamış varya

Back
X