Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de seninle aynı dertten muzdaribim.Mesanede yara vardı yaktılar.Ayrıca intersistiyal sistit denilen bir sistit çeşidi var o da bu duruma yol açabilir.Mesanedeki yara mı yapıyor yoksa intersistiyal sistitten mi kaynaklanıyor bilmiyorum sol kasığımda yangın varmış gibi bir acı çekiyorum.Bol su içiyorum bir de yiyeceklerde diyet yapıyorum,biraz faydası oluyor.
Benim yaramı yaktıktan sonra parça da aldı.Prekanseröz lezyonlar var diyor sonuçta.Bence yaralarının durumuna sistoskopi yaptırarak baktır.Yaktırmak biraz rahatlatıyor.Benim yaralar tekrarladı.Yeniden yaktıracağım.Bu arada Ali Ergen isminde bir ürolog var googleden arattır intersistiyal sistitle ilgili bilgili olduğu yazıyor.Senin rahatsızlığın tam olarak nedir bilemiyorum tabi,iyi bir muayeneden geçmen lazım.Ben yıllardır hastalığıma tanı koyabilecek bir doktor bulamadım.
Değişik doktorlara gittim.Bende idrar yaparken yanma yok,sol kasığımda sürekli bir yanma,acı var.Bence mesanede yara varsa onu göster.Sistoskopi yaptır.Ben de iyi bir doktor arıyorum.Bu arada sık tuvalete çıkma da var bende.
Doktorunu değiştir,derdini iyi anlat doktorlara;ürologların çoğu kadın üriner sisteminden habersiz,daha çok erkek hastalarda başarı sağlıyorlar,kadınların sistit belasında yetersizler galiba.Ben çok doktor değiştirdim.Mesela intersistiyal sistit rahatsızlığını ben internette araştırırken buldum ve benim rahatsızlığımla uyumlu olduğunu gördüm.Bunun tanısını doktorlar çok zor koyuyor.Senin hastalığın nedir bilemem ama belirtiler insanı yönlendiriyor.Benim sol kasığımda sancı vardı,en az dört doktor anlamadı yara olduğunu.Allah kolaylık versin sana da.Bir de sistoskopi öyle çok acıtan bir şey değil.
Merhaba canım hala ayni dertten muzdaripsen ibrahim Saraçoğlu nun karnabahar kurunu bi dene derim bana antibiyotikler yaramadi karnabahar suyunu bi kere ictim çok şükür kalmadı sistit.senin doktorun kimdi inan 15 yıldır bu hastalığı çekiyorum istanbulda da prf., samsundada başka bir prof.gittim 2 side doğru düzgün birşey diyemedi ne zaman idrarırımı yapsam yanma oluyor gerçekten sıkıntılı bir durum yaşamayan bilemez çok çaresizim ..