Site içerisindeki konular ve artık katlanamamam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hangthedj

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2025
1
15
3
Herhangi bir tavsiye bekleyecek derdim yok. Sadece içimi dökmek istiyorum.Doldum çünkü katlanamıyorum artık. Bi süredir okuyucuyum forumda uzaktan. Bazılarının dertleriyle dertlendim çoğunun ise iyi ki başına gelmiş dedim.
‎Aklınızı kullanın ya lütfen dayanamıyorum artık. Sana eğer yazmadıysa demekki başkalarına öncelik veriyor, hakaret ediyorsa sevmiyor. Bebek mevzusuysa baştan sona bi dert. İnsan bebek düşünüyorsa öncesinde gerçekten buna yetkin miyiz istiyor muyuz diye düşünür, gerekli şartları hazırlar, eşim gerçekten iyi bir baba olabilir mi diye düşünür. Sonra aldatma, ayrılma mevzusunda bebeğim var ne yapacağım diyoruz. Bi de bakirelik konusu var. Senin için bu kadar önemliyse (yıl 2025) tut kendini. Sonra gelip buraya yazınca hoş olmayan yanıtlar alacaksın. Bide bakireyim diyebilmek için birleşme olmadan ilişkiye girenler var. Onlara tavsiye vermeli miyim emin değilim. Yüzlerce konu okudum muhtemelen bazılarına hayret ediyorum cidden bı insan kendini bu kadar değersizleştirebilir mi ya? Son olarak oturmuş bi kitle var gerçekten tavsiyeye ihtiyaç duyanlara bile sallayıp duran, böyle bı forumda ismini cismini bilmediğin insanları zorbalamak, söyleyecek söz bulamıyorum.
Konudan konuya atladım farkındayım temize çekmekle ugrasamiycam hiç.
‎Sizi siz olduğunuz için seven insanlarla birlikte olun. Gerci gunumuz erkekleri cok kotu durumda. Umudum var mı yok. Kimseden kendine cekiduzen vermesini falan beklemiyorum aşağıya gelip sallamayın sadece sinir atmam gerekiyodu ve attım.

Herhangi bir tavsiye bekleyecek derdim yok. Sadece içimi dökmek istiyorum.Doldum çünkü katlanamıyorum artık. Bi süredir okuyucuyum forumda uzaktan. Bazılarının dertleriyle dertlendim çoğunun ise iyi ki başına gelmiş dedim.
‎Aklınızı kullanın ya lütfen dayanamıyorum artık. Sana eğer yazmadıysa demekki başkalarına öncelik veriyor, hakaret ediyorsa sevmiyor. Bebek mevzusuysa baştan sona bi dert. İnsan bebek düşünüyorsa öncesinde gerçekten buna yetkin miyiz istiyor muyuz diye düşünür, gerekli şartları hazırlar, eşim gerçekten iyi bir baba olabilir mi diye düşünür. Sonra aldatma, ayrılma mevzusunda bebeğim var ne yapacağım diyoruz. Bi de bakirelik konusu var. Senin için bu kadar önemliyse (yıl 2025) tut kendini. Sonra gelip buraya yazınca hoş olmayan yanıtlar alacaksın. Bide bakireyim diyebilmek için birleşme olmadan ilişkiye girenler var. Onlara tavsiye vermeli miyim emin değilim. Yüzlerce konu okudum muhtemelen bazılarına hayret ediyorum cidden bı insan kendini bu kadar değersizleştirebilir mi ya? Son olarak oturmuş bi kitle var gerçekten tavsiyeye ihtiyaç duyanlara bile sallayıp duran, böyle bı forumda ismini cismini bilmediğin insanları zorbalamak, söyleyecek söz bulamıyorum.
‎Sizi siz olduğunuz için seven insanlarla birlikte olun. Gerci gunumuz erkekleri cok kotu durumda. Umudum var mı yok. Kimseden kendine cekiduzen vermesini falan beklemiyorum aşağıya gelip sallamayın sadece sinir atmam gerekiyodu ve attım.

Peki neden bu ulusa sesleniş ? 🙄🤔😑🙃

Sallamamayi çoktan bıraktım. Sanada tavsiye ederim.

FELAN diye bir kelime olmadığını da söyler misiniz hazır dökülmüşken 🤷🏻‍♀️😁

🤣işte bide böyle daha neye sinirlendiğini bilmeden 3-5 cümle kurup onuda toplayamam die bırakan bi kitle var elalemin derdi seni mi gerdi .
Madem bu kadar doğrucu konuşuyorsun o zaman buraya konu açan herkesin de neler duyacağını gayet farkında olduğunu bilmen gerekir. Hepsıde farkında . eğer kötü sözler duymak istemiyorsa oturacak kendine kendi yorum yapacak .buradaki milletin yorumlarını beklemeyecek .eğer bakireliğine değer veriyorsa sürtünmeyecek sürtünüyorsa gelip burada anlatmayacak. vallahi kusura bakma canım ortaya herkes bir çöp atsın sonra kimse bunu toplamasın istiyorsunuz .Buradaki hiçbir kadın hiçbir kadının kötülüğünü istediği için konuşmuyor kimse kimsenin gunahinin vebalinin derdinde değil malum konu başlıkları hep yardım acil yetişin koşun diye açıldığı için zannediyoruz ki biz insanlara yardımcı oluyoruz bir nebze doğruyu söyleyip dostluk ediyoruz ama meğerse eleştiren kitle imişiz . Ha bu arada eleştiri dediğiniz zorbalama dediğiniz şeyler doğruluğunu yitirmemiş cümleler sadece kaldıramadığı için konu sahipleri işin içinden çıkmayınca mızırdanmaya başlıyorlar hepsi bu .

teşekkürler öğrendiğim iyi oldu ama kesinlikle umrumda mı asla !

images - 2025-07-10T014251.271.webp

Bu kadar rahatsız ve sinir oluyorsan girmezsin yani. Yok şu şöyle yapıyor falan. Hiçbirimiz mükemmel değiliz. Herkes hayatının bir döneminde saçma şeyler yapmıştır. Hiçbirimiz mantık abidesi olmadık bu zamanla gelişti. Hayatım boyunca mantıklı hamleler yaptım bir kere bile saçma yaşamadım diyen varsa da onu tebrik ederim. Evet bana da saçma gelen konular var ama okuyup çıkıyorum rahatsız olduğun yere vakit ayırmazsın bu kadar basit

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X