site kuralları

orionnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2021
1.746
2.096
63
29
merhaba ,
2 gün sonra güvenlikli kapıcılı bir siteye taşınıyorum. 5 aylık bir oğlum var ve bazen çok ağlıyor daha önce hiç sitede oturmadım. Ne gibi kuralları vardır ? Bebeğimin sesi çok sıkıntı yaratırmı acaba birde kapıcının görevleri nelerdir kusura bakmayın hiç bir bilgim yok

merhaba ,
2 gün sonra güvenlikli kapıcılı bir siteye taşınıyorum. 5 aylık bir oğlum var ve bazen çok ağlıyor daha önce hiç sitede oturmadım. Ne gibi kuralları vardır ? Bebeğimin sesi çok sıkıntı yaratırmı acaba birde kapıcının görevleri nelerdir kusura bakmayın hiç bir bilgim yok
hayırlı olsun, huzurla oturun inşallah

merhaba ,
Bebekle kuralların ne ilgisi var bebek bu olması gerekeni yapicak ağlayacak

Hiç kimse bunla ilgili sıkıntı çıkarmaz site yada değil sizde sıkıntı etmeyin

Pff kk kuralları ile ilgili sandıydım konuyu ekşın var sandıydım yav🙈

Konu sahibesi bebek ağlıyor diye kimse şikayet etmez merak etmeyin.
Delisine denk gelmesin vallahi benim alt komşum olmayan bebğim ağlıyor diye şikayetlenmişti:KK48:

merhaba ,
çöp çıkarma saatleri vardır. o saatler dışında çöp çıkarmanıza izin vermezler. balkon dışına saksı vs falan asmaya karışabilirler. onun dışında zaten halı örtü vs silkelemek yasak. apartman görevlisi bizim sitede temizlik, çöp toplama, bahçe düzenleme ve ufak tefek tadilat işlerinden sorumlu. birde ortak kullanım alanları ve sosyal alanlar varsa onların kullanımıyla ilgili saatler vardır bilgilendirme yaparlar. benim çocuğum yok ama komşumun sürekli ağlayan bir çocuğu vardı biz şikayet etmedik kimsede etmez bence. çocuk bu napalım ağlar

Bende yine dalga geçenler, boşancılar vs ile ilgili duyar kasma konusu sandım :D

5 aylık bebeğe kimse bir şey demez :)
Apartman görevlisinin ise görevleri değişir. Bazıları sadece çöp alır ve apartmanı temizler. Bazıları sabah belirli saatte sipariş de alır. Sorar öğrenirsiniz

merhaba ,
Apartman görevlisi genelde belli saatlerde çöp toplar kapınızın önünden ve ekmek servisi olur. Çöpünüzü belirli saatlerde bırakabilirsiniz kapı önüne. Araç park yerleriniz bellidir, istediğiniz yere bırakamazsınız. Sirkeleme her apartmanda olduğu gibi sitede de yapamazsınız. Gürültü her apartmanda sorundur site olsun olmasın ama bu muzik ,insan sesi, matkap ya da zıplayan çocuk sesi gibi. Bebek ağlamasına hiç bir insan evladı bir şey diyemez. Kapıda ayakkabı eşya vs bırakamazsınız. Ortak kullanım alanlarını düzenli ve temiz kullanmanız beklenir. Her gelen misafirde güvenlik sizi arar bahçe kapısından öyle girebilir misafirleriniz. Daha önce büyük bir sitede oturdum. Şimdi iki bloklu bir apt dairesindeyim ben. Apartman görevlimiz ve güvenliğimiz yok ama diğer tüm kurallar şu an oturduğum binada da var. Çok extrem bir durum olmuyor sitede yani.

Güle güle oturun.

ya cidden mi bebek yuzunden sikayet edilmez? biz yokken alt kata biri tasinmis cocuk aka siren yani yangin alarmi gibi agliyor. onun yuzunden alt kata inemiyoruz hani uykuyu gectim o aglarken salonda oturmak bile cok zor. gerci bebeyi sikayet etsem kime edicem ki annesi de bilerek aglatmiyodur herhalde. ama kafayi yiycem ya bebek aglamasi deyince icimi dokmek istedim :D

ya cidden mi bebek yuzunden sikayet edilmez? biz yokken alt kata biri tasinmis cocuk aka siren yani yangin alarmi gibi agliyor. onun yuzunden alt kata inemiyoruz hani uykuyu gectim o aglarken salonda oturmak bile cok zor. gerci bebeyi sikayet etsem kime edicem ki annesi de bilerek aglatmiyodur herhalde. ama kafayi yiycem ya bebek aglamasi deyince icimi dokmek istedim :KK70:
Ben de her sese uyanan bitiyim ve alt katta geceleri ağlayan bebek vardı uzun süredir
Rahatsız oluyoruz da şikayet etmiyoruz
Çünkü şikayetin muhattabı yok aslında 😂
Aslında hatta rahatsız da olmuyorum da üzülüyorum ben daha çok anne babaya 😥

ya cidden mi bebek yuzunden sikayet edilmez? biz yokken alt kata biri tasinmis cocuk aka siren yani yangin alarmi gibi agliyor. onun yuzunden alt kata inemiyoruz hani uykuyu gectim o aglarken salonda oturmak bile cok zor. gerci bebeyi sikayet etsem kime edicem ki annesi de bilerek aglatmiyodur herhalde. ama kafayi yiycem ya bebek aglamasi deyince icimi dokmek istedim :KK70:

Haha ya sinir bozucu olabiliyor ama ağlıyor yani bebek dediğin🤣 doğası bu hele kolikse anne baba zaten perişan oluyordur kapıya dayanıp bebek ağlamasından rahatsız oluyoruz demek çözümsüz olur.

Bebe agladı diye kimse şikayet etmez :) etseler de bebe onları ciddiye almaz sizde almayın. Benim altta ve üstte birsürü koşan,bağıran çocuk vardı kimse şikayet etmiyordu.Onun dışında her sitenin kuralı ayrıdır sorar öğrenirsiniz. Hayırlı olsun yeni eviniz :)

merhaba ,

site kurallarını site yöneticisinden öğreneceksiniz.
2 yaşına gelene kadar ağlayan/gürültü yapan bebeğe söz söyleyecek komşunun da alnını karışlarım..

merhaba ,
Site görevlisi bizde temizlik bahce düzeni alışveriş ve çöplerden sorumlu.
Bebek neden sorun olsun
Olur mu hiç oyle sey?

Sitede oturuyorum. Üst katımda çocuk değil yavru canavar var. 1 kez olsn şikayet etmedim hiçkmseye. Anneside habire ağlayandan bebekten memnun değildir demekki susmuyorrr ne yapalım elbet büyüyecek. Annesini tanımıyorum ama çocuk büyüsün diye birlikte bekliyoruz haberi yok

merhaba ,
5 aylık bebeğin ağlaması kimsenin elinde değil ki canım bunun kuralı mı olur maalesef sitede köpek kedi gezdirip insanları rahatsız edenler sizin kadar düşünceli değil maalesef . Şimdi bu yorumumdan dolayı linç yemek istemem bende kedi baktım ama kedi olsun köpek olsun onların sesi daha çok oluyor. Onun için siz içinizi ferah tutun yapacak bir şey yok bebeğiniz var diye sitede yaşamayacak mısınız

Back
X