site kuralları

merhaba ,
2 gün sonra güvenlikli kapıcılı bir siteye taşınıyorum. 5 aylık bir oğlum var ve bazen çok ağlıyor daha önce hiç sitede oturmadım. Ne gibi kuralları vardır ? Bebeğimin sesi çok sıkıntı yaratırmı acaba birde kapıcının görevleri nelerdir kusura bakmayın hiç bir bilgim yok
belirli saatte çöpler toplanır
servis saatleri içinde ekmek vb. ihtiyaçlarınız için kapıcı gelir kapıya veya siz ararsınız
site sakinleri hariç misafiler dahi ev sahibi aranmadan içeri giremez
ay ne bileyim böyle şeyler çok da bişey yok küçük çocuklu aileler için iyi olabilir ama her gün ekmek bile almayan bizim gibi ailelere boş masraftan başka bişey değil bu hizmetler için +500 aidata geliyor çünkü

5 aylık bebeğin ağlaması kimsenin elinde değil ki canım bunun kuralı mı olur maalesef sitede köpek kedi gezdirip insanları rahatsız edenler sizin kadar düşünceli değil maalesef . Şimdi bu yorumumdan dolayı linç yemek istemem bende kedi baktım ama kedi olsun köpek olsun onların sesi daha çok oluyor. Onun için siz içinizi ferah tutun yapacak bir şey yok bebeğiniz var diye sitede yaşamayacak mısınız
Kedi köpek gezdirince insanlar neden rahatsız olsun?

merhaba ,
2 gün sonra güvenlikli kapıcılı bir siteye taşınıyorum. 5 aylık bir oğlum var ve bazen çok ağlıyor daha önce hiç sitede oturmadım. Ne gibi kuralları vardır ? Bebeğimin sesi çok sıkıntı yaratırmı acaba birde kapıcının görevleri nelerdir kusura bakmayın hiç bir bilgim yok
Endişe etmeyin öyle müthiş kurallar yok, kimsenin tepesinden aşağı bişey sirkelemeyin yeter , kapıcı çöpleri alır bazıları ekmek falan da alıyor istenirse yani herkeste farklı, bebek sesine kimse bişey demiyor en azından ben demiyorm 😊 rahat olun kasmayın, şimdiden hayırlı olsun..

merhaba ,
.

sitelerde genelde yazıyor kurallar
bebek sesini bilmiyorum duvarlara baglı
mesela anneannemin evde ta en üst kattın sesi gelirdi
bi tanıdıgımında ise hiçbir şekilde duyulmuyodu

Gezdirince rahatsız olmazsın ama sabahın köründe havlayan bi köpekten herkes rahatsız olur
Bu kadar tahammülsüzleşmeyin lütfen köpek o tabii havlayacak zaten yaşayacak doğa bırakmadık çenelerini de mi kapatalım, ya da sitemizden atalım sonra kedileri de. Bir de kuşlar gölgelik diye balkona filan konup pislemesin diye kuş kovar tel koyalım eee nerde yaşayacak bu canlılar?

Zaten size bilgilendirme yapacaklardir çöp alım ya da süpürge çalıştırma saatleriyle ilgili. En azından girişte mutlaka uyarı yazısı olur. Asansör kullanımı belli kurallara bağlıdır be tabii her toplu yaşam alanında olduğu gibi balkondan, pencereden birşeyler silkeleyemezsiniz. Eger bina görevlisi alışveriş de yapiyorsa saatlerini öğrenin. Bebeğin bir kuralı olmaz. Rahat olun.

Bu kadar tahammülsüzleşmeyin lütfen köpek o tabii havlayacak zaten yaşayacak doğa bırakmadık çenelerini de mi kapatalım, ya da sitemizden atalım sonra kedileri de. Bir de kuşlar gölgelik diye balkona filan konup pislemesin diye kuş kovar tel koyalım eee nerde yaşayacak bu canlılar?
Offf benim dediğim ne siz nereye çekiyorsunuz tamam siz haklısınız oldu mu

merhaba ,
Site de değilim ama apartmanda alt katımda yavru köpek var:)Bazen sahibine büyüse de azcık rahatlasak diyip gülüyırz:)
Benim kızdan cok aglıyor yalnızken evde:(
Onu bile sikayet etmedim,etmem.
5 Aylık bebeği sikayete geleni de dikkate almam yani.

Back
X