Sitede Kayınvalide Yokmu Hiç

Oldu tabi egemcim yerden göğe haklısın :13: sen ye otur gelin çalışsın tabi :27::27: yollasın kocayıda versin kendini temizliğe :8::8: egem gezsin dursun :29:

Acayipppp öğrenmişsinn beaa gel sen vazgeç bunlardan sar sarmala gelinini elalem görsün kaygana gelin nasıl olurlarmış :13::13: :38::38:

yok yok benim yazdığım gibi olursa kıymetli olurum,yoksa kıymetim bilinmez.şikayet ederse gelin de haklı olur.en azından yaptımda yaranamadım demem:52:

yok yok benim yazdığım gibi olursa kıymetli olurum,yoksa kıymetim bilinmez.şikayet ederse gelin de haklı olur.en azından yaptımda yaranamadım demem:52:

Kaygananm benimmmmm :29::29: kıymetili olmazsın ya düşman kesilir bu sefer sana :27::27: herşeyi bana yaptırıyor der bu seferde gel sen vazgeç orta yolu bulun bari :6::6: ben çıkıyommmm egemcim görüşürüzz :38:

teşekkür ederim canım,evet çok iyi kaynana olacağım:16:

gelini yanıma alacağım,ne gerek var ayrı ev açmaya değil mi:34:

sonra düğünde takılan takıları da alacağım,evimize gelin için yatak odası aldık ya onları ödeyeceğim
sonra tabii oğlum işe gidecek gelin kocasını doyururken,kayınpederiyle kaynını da doyurp göndersin,bunca sene ben yaptım birza da gelin yapsın,ikimizin de kalkmamıza gerek yk değil mi.
ben keyfim yetince kalkacağım,bu arada gelin evde işleri yapsın,ben kalkınca kahvaltımı hazırlasın önüme sonra bulaşıkları yıkasın.hamile kalınca doğumdan önce tüm evi temizlesin ki gelecek misafirlere ayıp olmasın ev kirli diye.
canım isterse bebekle ilgilenirim istemezse sadece severim.haaaa benden hediye takı beklemesin ilk doğumda bebek masraflarını kız tarafı karşılar:34:

nasıl iyi öğreniyrum değil mi kaynanalığı:52:

Sen nasıl istersen öyle olacağım , söz veriyoruum :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Egem gelinde tamam yüzükleri takalım hemen :13: 2.kaynanada ben olayuım hemen

takalım canım,hani komşu anne derler ya onun gibi kkdaş kaynana ol sende:16:

gelinin çekeceği var 2 kaynanayla:1:

benim arkadaşımın kızı var,küçükken bir şey oldumu annesini bana şikayet ederdi,bende annesini destekleyince ' herkes bir anneyle uğraşıyor,bende 2 tane anne var' derdi:)))

Son düzenleme:
takalım canım,hani komşu anne derler ya onun gibi kkdaş kaynana ol sende:16:

gelinin çekeceği var 2 kaynanayla:1:

benim arkadaşımın kızı var,küçükken bir şey oldumu annesini bana şikayet ederdi,bende annesini destekleyince ' herkes bir anneyle uğraşıyor,bende 2 tane anne var' derdi:)))

Gelinin istermi bakalım kkdaş kaynanayı :16: vazgeçmesin bu seferde 2 kaynanayla uğraşmayım demesin :27:

2 tane anneyle uğraşmak zor tabiiii napsın odaa :1::1:

Gelinin istermi bakalım kkdaş kaynanayı :16: vazgeçmesin bu seferde 2 kaynanayla uğraşmayım demesin :27:

2 tane anneyle uğraşmak zor tabiiii napsın odaa :1::1:

kendisi bilir gelin,açık açık söylüyoruz.ona göre gelsin:27:

evet 2 kaynanayla geçinebilirim derse gelsin:33:

Hihihihih sizi kapının önüne koyarım çıldırtmayın beni :24:
Şaka şaka ne yapalım işin içinde egem annem varsa boynumuz kıldan ince :16: sende kkdaş kaynanam ol bari :27:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hihihihih sizi kapının önüne koyarım çıldırtmayın beni :24:
Şaka şaka ne yapalım işin içinde egem annem varsa boynumuz kıldan ince :16: sende kkdaş kaynanam ol bari :27:

oyyyyyyyy yirim yirim ben seni,böyle geline can kurban:38::16::54:

Back
X