mervecik,
ben anlayacağımı anladım, sen rahat olbu kadar mı benzersiniz? Demek ki insanlar çift yaratılıyormuş sana o kadar çok örnek veririm ki ama ben seni anladım, vereceğim örneklerde çelişkiler gün gibi açıkken yine çelişki nerde deyip iki kelimeyle özetleyeceğin şeyi farklı mevzuları da harmanlayarak anlatacaksın, taktiktir bu biliyorsun değil mi? Biliyorsun tabii, çelişkilerin ve tökezlemelerin olduğu noktalarda kullanılır, senin bir 10-15 yıl sonraki halini tanıyorum zira, 15-16 yaşlarında da aynıydı, 35 yaşında da, biz onu olduğu gibi kabul ettik, sende aynı şekilde devam edeceksin, bak bir bu huyun değişmeyecek, diğer herşeyin ilerde seçeceğin eşe ve tecrübelerine göre değişip şekillenecek.
Bu arada kullanıcı adım Mune, peşinde can yok
@cryptic bu şarkıcı kim? merak ettim...
rachid taha canım..@cryptic bu şarkıcı kim? merak ettim...
evet kendisinin hayranıyım hemde 20 yıldır:)o nedenle yaşamını takip ettiğimden Fransızların Müslümanlara bakış açısı hakkında az çok fikrim vardı hep..Rachid Taha olması lazım.
sevdacım güzel düşüncelerin değişmeseydi keşkeBu konu açıldığından beri buradaki konuları daha derinlemesine okuyup inceliyorum.
Önceden ''herkese saygı''diye düşünürdüm.Ama kendi adıma yanlış yaptığıma karar verdim.
''Hak edene saygı'' en iyisiymiş.
sevdacım güzel düşüncelerin değişmeseydi keşke
Hm hmm yani cumleler tam olmamis yinede tercume edim yazdiklarinizi:) google de bazen dogru cumleler kuramiyor malesefje ne pas intéressé votre nee...vous faites l'impolitesse
Je ne supporte pas votre pleurer
Hm hmm yani cumleler tam olmamis yinede tercume edim yazdiklarinizi:) google de bazen dogru cumleler kuramiyor malesef
Je ne pas interesse votre nee : bu cumle hic bir sekilde tercume edemedim aslinda sadece cumelenin icinde su kelimeler var ilgilenmiyorum - dogum var
Ikinci cumleye gecelim
Vous faites l'impolitesse: saygisizlik yapiyorsunuz
Ucuncu cumle :)
Je ne supporte pas votre pleurer : aglamaniza tahamulum yok yada aglamanizi cekemiyorum gibi bir cumle olmus
Bu cumlerle ben bile fransizcami karistirdim
Arap sacina dondu
Ben google le cevirmedim :) fransada yasadigim icin 30 senedir ana dilimBu kraliyet Fransızca'sı Google değil :) Bu sebeple Google üzerinden çevirenler yanlış çevirir...
Ben google le cevirmedim :) fransada yasadigim icin 30 senedir ana dilimyinede cumleleri anliyamadim iyimi
Nee kelimesi cumleye gore degisir evetdogumunla degil kabalıgınla ilgileniyorum, aglamanı da hiç çekemem demiş
Nee kelimesi cumleye gore degisir evet
Ama o cumlede bir turlu anlamini veremedim
Sizdemi fransadansiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?