- Konu Sahibi D'arbanwille
-
Yarın büyük gün KK üyelik kartları satışa çıkartılıyor. Maliyet hesabı yapıldı. Kapıda ödeme ve havale seçeneği eklendi. Bir form hazırladık onu doldurmanız yeterli olacaktır....
Avantajları ne mi ? yarın ufak ufak açıklıyacağım ; )
ŞİMDİK SÜPÜŞ......DİYECEKLER Kİ............KONUYU GEYİGE CEVİRENLERİ SEVMEM.........AMA KENDİLERİ GEYİGE DÜŞTÜLER.....
NEYSE BANADA LAF EDERLER...........BEN KAÇAR......
bazı kıskançlıklar hiç hoşuma gitmiyo kasti yapılıyo. bide.sanal alemde bile herşeyi bazen çok ciddiye alanlar. bu başka sıkıntım yok.
ciddi yazıyorum bende geyikmiş bura şekerler..kaydirigubbakcemile3
bazı kıskançlıklar hiç hoşuma gitmiyo kasti yapılıyo. bide.sanal alemde bile herşeyi bazen çok ciddiye alanlar. bu başka sıkıntım yok.
sen yinede yaz juliyetim heyecanlı oluyorkaydirigubbakcemile3
öle deme sanal bazen hayat kurtarır hamişim...-tatlicadiarzu-
:sm_cool:Mesaj süresinden şikayetçi olanlar...:sm_cool:
Mesajınızı gönderin, çıkış yapın --> sayfayı yenileyin --> giriş yapın --> mesajınızı gönderin...
Benden size bir kıyak...alkisalkisalkis
Eh bi öpücüğü hak ettim şimcik...
Genelde tek topiğe takılırken,diğer topiklere yavaş yavaş kaymaya başlayınca eski topikteki arkadaşların ihanete uğramışçasına laf geçirmesine uyuzum ben de Çok üzgünüm çoook
Bazı arkadaşların kendisini, etrafında dolaşan gezegen ve uydularla birlikte iyice güneş sistemi moduna sokmalarına sinir oluyorum.Üstelik uydu ve gezegen olmaktan en ufak bir yeis duymadan dönenler var ya etrafında,onlara daha da uyuz oluyorum
Çok var,kim demeyin,burda yok şimdilik onlar :1ninca:
teşekkür ederim arkadaşım duygularıma tercüman olmuşsun:lepi::lepi:Suç altın bir urba olsa,kimse alıp üstüne giymezmiş
aa olur mu duyguşum sadece laf ymezsin benüm gibim eksi rep de yerisn
ağzının payını alabilmen için bu şart göürlür kimlerince
ŞenizŞeniz aaa harika fikir vallaaa
treni kaçirdin kuşum 2 aylik evliyim-tatlicadiarzu-tabe dur ben sana çıkma teklıfı edıcem az sora..
bende sevılırım genel olarak ıkı üç tane sosyal atık var dır elbette ama dediğim gıbı atık vasfından öte olmadıkları için çokta tın modundayım...
evet nıck değiştırdım..BEN eskı nıckım
sensin o:jeyyar:sen ne tatlı bişisin öle :jeyyar:
zeki kadinin hali başka oluyor tabi:ecrin_bebek::sm_cool:Mesaj süresinden şikayetçi olanlar...:sm_cool:
Mesajınızı gönderin, çıkış yapın --> sayfayı yenileyin --> giriş yapın --> mesajınızı gönderin...
Benden size bir kıyak...alkisalkisalkis
Eh bi öpücüğü hak ettim şimcik...
süpüşüm lanet gibi geyikten kopamıyoruz:roflol::roflol:
ŞıMDıK SÜPÜŞ......DıYECEKLER Kı............KONUYU GEYıGE CEVıRENLERı SEVMEM.........AMA KENDıLERı GEYıGE DÜŞTÜLER.....
NEYSE BANADA LAF EDERLER...........BEN KAÇAR......
treni kaçirdin kuşum 2 aylik evliyim-tatlicadiarzu-
sensin o:jeyyar:
zeki kadinin hali başka oluyor tabi:ecrin_bebek:
bende bunu biliyodum ama sölemiyodum kimseye-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?