Sitede rahatsızlık duyduklarımız..

ben sundum uzmancığıma.s.

ooooooooo baya rahatsız edici şeyler varmış.......
bazılarıda birbirinden rahatsız.........deşifreler olmuş..........
tartışmalar olmuş..............konu kk da rahatsızlık..............sadece üyelerin yazdıklarından degil....üyelerden rahatsız olanlarda var........HAYRET

bnde açılan bi konun üstünden sayfalr geçtikten sonra karşılıklı polemiğe dönüşen diyolglara tav oluyorum yani konuyo anlamak için ilk sayfalrı okumak zorunda kalıyoruz.paylaşım paylaşım olmaktan çıkıyor.hepsi bukadr deyildir tabi ama en çok takıldığım bu

yok konuyu geyiğe cevirdin kivirmak yok
tez vurulsun kellesi kötükedihüso

bi sinir hareket de ben yapıyım

bu topikten en az 20 ban çıkar -tatlicadiarzu-
dikkat et sende olma o 20 kişilik kadroda:roflol::roflol:

profiline gelendenmi şikayetçisinbenneyaptımki
ilginç bir şikayet olmuş
profiline gelip her dakka seni delirtmeyi vazife bilicem artik:icecream:

buyur gel..
ben benle arkadas olup sora kazıklalamaya çalışanı kastetmıştım buyur gel beklerim..

ne yani misafir diye baNami dedin mesaj sayim az diye istedigimiz konuya cevap yaamiyormuyuz bu sitede anlamadim...

valla ben en çok şundan rahatsız oluyorum...
gerçekten gerek bazı moderatörlerde gerekse bazı üyelerde aleni şekilde kayırma durumu mevzu..bazen hepimizin olan bu sitenin sahibi gibi davrananlar oluyor..
şimdi kimse bana kimmiş onlar demesin..söylemek zorunda değilim, sadece konu başlığına uygun olarak rahatsızlık duyduğum şeyi söyledim..yapmayan zaten kendini bilir, üstüne alınmaz.

ben özel mesaj gönderdikten sonra 600 sn sanırım beklemekten rahatsızlık duyuyorumklava:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis valla en önemli konuya değinmişsinkaydirigubbakcemile5

çok zor oluyor o iş

uleyn bu arada olan bana olacak kellemden olacağımkaydirigubbakcemile3

ne haliniz varsa görün bee:dilcikar:

okuma canim

eeeeeeee nerde eksi repler
konuyu geyiğe çevirenler için
ben nasibi aldım da sağolsun birilerinden

Yarın büyük gün KK üyelik kartları satışa çıkartılıyor. Maliyet hesabı yapıldı. Kapıda ödeme ve havale seçeneği eklendi. Bir form hazırladık onu doldurmanız yeterli olacaktır....

Avantajları ne mi ? yarın ufak ufak açıklıyacağım ; )

ben özel mesaj gönderdikten sonra 600 sn sanırım beklemekten rahatsızlık duyuyorumklava:

off canısımm yaa sen de çıkıp sölemesen içimde kaybolup gitmiş bu sıkıntı yaa vallaha bana da çin işkencesi gibi geliyor yahu
hayatımdan beziyorum 600 sn de ya

buyur gel..
ben benle arkadas olup sora kazıklalamaya çalışanı kastetmıştım buyur gel beklerim..
yok kardeş benim özümde birdir sözümde
kimsenin arkasindan konuşmam vurmamda
sadece olaylari çok ciddiye almam bazilari bana bu yüzden kil olur ama
genelde sitenin çoğunluğu tarafindan sevildiğimi hissederim
iyi arkadaş olabiliriz seninlekaydirigubbakcemile5
benimle çikarmisin:asigim:-tatlicadiarzu-
ha bu arada sen yenimisin nickmi değiştin
hiç yabanci değil yorumlarin duruşun bana sanki
gamyoncuiremsu

oo son durağa geldik uyan kardeşdelikafadulden
kiz konu geyikte ya baştan nerdeydin:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…