- 1 Mayıs 2007
- 10.363
- 30
- 408
- Konu Sahibi D'arbanwille
-
acaba şu konu okuyanlar eskisi gibi gözükmese dahamı iyi olur zaten misafirler eksik olmuyor konulardan yani çıkış yapıp konu okuyan çok
mesela ben arada bir yolumu şaşırıyorum olmadık bir topiğede girebiliyorumkaydirigubbakcemile3 yani bu şöyle oluyor ofttan konu takip ederken kendi ilgi alanımdaki konuya girmek için akıp giden konuya tıklarken bir bakıyorum hiç alakasız bir konuya gelmişim oo hoşgeldin filan diyorlar aşağıda görüncekaydirigubbakcemile3
ortam birazcık yumuşasın diye yazdım haa niyetim konuyu geyiğe dökmek değil
Şikayetler dile getirilmiş ama öneri sunan olmamış..Halbuki konu açılan ana başlık Site İçin Önerileriniz..
Öneri yerine bol bol paylaşım, sohbet mesajları ve ara ara konuya değil kişilere yorumlar olduğuna göre konuyu ilgili başlığa taşıyorum..
Kolay gelsin...a.s
yok konuyu geyiğe cevirdin kivirmak yokacaba şu konu okuyanlar eskisi gibi gözükmese dahamı iyi olur zaten misafirler eksik olmuyor konulardan yani çıkış yapıp konu okuyan çok
mesela ben arada bir yolumu şaşırıyorum olmadık bir topiğede girebiliyorumkaydirigubbakcemile3 yani bu şöyle oluyor ofttan konu takip ederken kendi ilgi alanımdaki konuya girmek için akıp giden konuya tıklarken bir bakıyorum hiç alakasız bir konuya gelmişim oo hoşgeldin filan diyorlar aşağıda görüncekaydirigubbakcemile3
dikkat et sende olma o 20 kişilik kadroda:roflol::roflol:bi sinir hareket de ben yapıyım
bu topikten en az 20 ban çıkar -tatlicadiarzu-
üçünede ınanılmaz derecede katılıyorum tucem..
özellikle 1.sine katılmamak elde değil..sankı ılk öğretım öğrencısıyız..
ders almaya değil sitres atmaya gelıyoruz ..
ben bıde ıstenmedıklerını bıldıklerı halde profıllerde gezmekten bıkmayanlardan sıkıldım..
anlaşılmıstır sanırım..fisfisfis
Herbikesleri cok seviyom, yalniz zibidilere kILIm
yok konuyu geyiğe cevirdin kivirmak yok
tez vurulsun kellesi kötükedihüso
dikkat et sende olma o 20 kişilik kadroda:roflol::roflol:
profiline gelendenmi şikayetçisinbenneyaptımki
ilginç bir şikayet olmuş
profiline gelip her dakka seni delirtmeyi vazife bilicem artik:icecream:
al benden de o kadar arkadaşım yaakaydirigubbakcemile3
acaba şu konu okuyanlar eskisi gibi gözükmese dahamı iyi olur zaten misafirler eksik olmuyor konulardan yani çıkış yapıp konu okuyan çok
ben özel mesaj gönderdikten sonra 600 sn sanırım beklemekten rahatsızlık duyuyorumklava:
bnde açılan bi konun üstünden sayfalr geçtikten sonra karşılıklı polemiğe dönüşen diyolglara tav oluyorum yani konuyo anlamak için ilk sayfalrı okumak zorunda kalıyoruz.paylaşım paylaşım olmaktan çıkıyor.hepsi bukadr deyildir tabi ama en çok takıldığım bu
ne yani misafir diye baNami dedin mesaj sayim az diye istedigimiz konuya cevap yaamiyormuyuz bu sitede anlamadim...
ben özel mesaj gönderdikten sonra 600 sn sanırım beklemekten rahatsızlık duyuyorumklava:
yok kardeş benim özümde birdir sözümdebuyur gel..
ben benle arkadas olup sora kazıklalamaya çalışanı kastetmıştım buyur gel beklerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?