- Konu Sahibi D'arbanwille
-
- #1.101
candy hayırlı olsun canım, her şeden en son haberim olmak zorunda mı mafoldumben
candy hayırlı olsun canım, her şeden en son haberim olmak zorunda mı mafoldumben
bunlar klişelerden afaroz ettiler bizi tuçem :dilcikar:
sana eksi rep verenlerden biri benim
fikrine katılmadım verdim, bunun için birilerine hesap verme gereği duymam
bi başkası da yine katılmamış sana ve eksilemiş demek ki
bunun gruplaşmayla ne alakası var? zemuszemus
evet artık biz bir grubuz pasaklım, kurtuluşun yok, hiç katılmayacaktın bana :roflol:
ne grubu,ne rahatsızlığı..ben hiçbirşey anlamadım.....:çok üzgünüm:
hah iyi halt ettiniz hatuslar konu kaldigi yerden bu topicte devam etcek iyimibir cigara yakayim bari.. hatta mandm haklimi haksizmi topici acalim şakkıdı olay uye mandm olsun:roflol:
sağolasın tuçem olsun cnm geç olsun güç olmasın demiopuyorumnanaktana.s.
evet clodim inş görürüm daha önce gittiğimde sadece kesesini görmüştüm 6 hafta bticek yarına cnm.almammı heç fotosu olsunda tek:Saruboceq:
aslinda bisey olmadi ki
niye kapandı dün o zaman konu :jeyyar:
bunlar sana anlatamadı bebem
bak çete budur
hala gelmek istiyomusun ??? kaydirigubbakcemile3
ayşecik cik cik cik fatmacık cık cık cık sen bu oyundan çık kaydirigubbakcemile2
ismini gördükçe bu tekerleme dilime dolanıo yaa :kedi: :kedi:
konu sahibi kapanmasını istedi, tartışma falan yoktu hiç :gitme: hatta tam tersi bir sevgi yumağı oluşmuştu opuyorumnanaktan
çete falan derken eminim böyle şeyleri kinayeli geçiyorsunuzdur...ben yine de almayayım..benim katılacağım grup sevenler-sevilenler grubu olsun...var mı böyle bir grup?....delikafadulden beni şimdiden kaydedin canım benim...:asigim:
diline dolansın bitanem..benim için bir sakıncası yok....:1hug:a.s.
merakımı gideremedin :dilcikar:
biz genelde bööleee yerlere takiliizzzz bacııımmmm!zemuszemus
sen de gelll! bidee kalbii kırılanlarrr topiiğiii varrrdıı bii arraaabenn açtıydımm herkeslerrr birbiriniii çookkkk seviiidiiii!.....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?