Sitede rahatsızlık duyduklarımız..

bencede ne alakası var ki?
farkındaysan kurbikim orada iki seçenek var
biri katılıyorum biri katılmıyorum
madem var özgürce fikrimizi belirtebiliriz değil mi
kişiye garezle ilgisi yok ki
neden anlaşılmıyo bu bilmiyorum
katılırsam katılıyorumu seçerim katılmıyorsam katılmıyorum derim
gayet basit ve açık değil mi

evet artık biz bir grubuz pasaklım, kurtuluşun yok, hiç katılmayacaktın bana :roflol:

bağaaa bişilir oliii :bbo:

ne grubu,ne rahatsızlığı..ben hiçbirşey anlamadım.....:çok üzgünüm:

ayşecik cik cik cik fatmacık cık cık cık sen bu oyundan çık kaydirigubbakcemile2
ismini gördükçe bu tekerleme dilime dolanıo yaa :kedi: :kedi:

hah iyi halt ettiniz hatuslar konu kaldigi yerden bu topicte devam etcek iyimi bir cigara yakayim bari.. hatta mandm haklimi haksizmi topici acalim şakkıdı olay uye mandm olsun:roflol:

iyi sükse yaptın hadi yine iyisin şakkıdı

evet clodim inş görürüm daha önce gittiğimde sadece kesesini görmüştüm 6 hafta bticek yarına cnm.almammı heç fotosu olsunda tek:Saruboceq:

ne çabuk altı hafta oldu oy oy maşalah

allam yaşlanıyom yarın bi gün candyin bebişi okula başlar
biz çeneyle didişir dururuz böle senağlama
çene acilen eflenmemiz lazım yoksa bizim bebişlerimiz olursa tabeee kaydirigubbakcemile3
candynin cunyırına teyze dicek :gitme::gitme:

bunlar sana anlatamadı bebem
bak çete budur

hala gelmek istiyomusun ??? kaydirigubbakcemile3

çete falan derken eminim böyle şeyleri kinayeli geçiyorsunuzdur...ben yine de almayayım..benim katılacağım grup sevenler-sevilenler grubu olsun...var mı böyle bir grup?....delikafadulden beni şimdiden kaydedin canım benim...:asigim:

ayşecik cik cik cik fatmacık cık cık cık sen bu oyundan çık kaydirigubbakcemile2
ismini gördükçe bu tekerleme dilime dolanıo yaa :kedi: :kedi:

diline dolansın bitanem..benim için bir sakıncası yok....:1hug:a.s.

biz genelde bööleee yerlere takiliizzzz bacııımmmm!zemuszemus
sen de gelll! bidee kalbii kırılanlarrr topiiğiii varrrdıı bii arraaa benn açtıydımm herkeslerrr birbiriniii çookkkk seviiidiiii!.....opuyorumnanaktan

merakımı gideremedin :dilcikar:

ladyyy güzel güzell yazişiidkk ha burda gayett demokratikk koşullardaa!vereliniortak
cevapp yazacaktımm hatta burda adaşımıı bulduydumm annaaa bii baktımmm konuu yookkkk!:sinifsinif:
ben de anlamadıımm vallaaa!...CADIARZU

Günaydın kuzular..
konu açılmış hayırlı olsun..
konunun kapanmasını ben istemedim bu arada bilgi vereyim ..
bir yanlış anlaşılma olmuş sadece..
zaten bana soran arkadaşlara izah etmiştim durumu zemuszemus
hade öptüm herkezi çok yoğunum bugün tüm gün toplantı toplantı koşturucam mafoldumben

tamam hayatım..kalbim kırılırsa birgün,beni de o gruba yazın....şimdilik kalbim kırık değil...öpüyorum canım....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…