Sitede rahatsızlık duyduklarımız..

merakımı gideremedin :dilcikar:
mafoldumben
günaydınnnnnnopuyorumnanaktan konunun tekrar açılmasına sevindimmmm!....
ben de delikafadulden

açıklama yanlış geldi demek :uhm: neyse sohbet güzeldi sonuçta; devam zemuszemuszemuszemus

Bu topik kapanmamışmıydı dün?

Karıştırdım mı? O kadar çok topic kilitleniyor ki habire gerçekten bozuluyorum artık..

Dün ''acaba bize büyü yapılmış mıdır'' diye açılan bir konuya yazıyoruz , işte arkadaşı büyü konusunda paranoyak olmasın diye yoktur bişey falan diyoruz, düşünme bunları vs. vs..

---Topic sahibi alacağını almıştır bu kadar yeter diye topic kilitlendi..

Yani anlamıyorum artık..
Büyü formülleri verilmedi zaten verilemez kimse yapmaz..
Tartışma yok kavga yok..

Küüt kilit..Ben anlamıyorum artık

evet durup dururken kilitlenen silinen konularda benim çok canımı sıkıyor..
mantıklı bir gerekçe bile sunulamazken ..
insanlar kavgasız gürültsüz konuşup trtışırken pat kapıya kırmızı mühür

Yaniii, ne güzel konuşuyorduk, arkadaşa yardım etmeye bu olumsuz düşüncelerden sıyrılması gerektiğini falan anlatıyorduk, gerçekten kavga atışma hiçbirşey yoktu....

Anlayamıyorum..

Acaba kendisi mi istedi di kapattı diycem ama, buna ne gerek vardı onu da anlamam eğer öyleyse..

Günaydııııın bu konu kapandı diye biliyordum

açılmış sanırım yeniden neyse güzel bir gününüz olsun fazla yaramazlık yapmayın
hepinizi çok özlemişim biryerlere ayrılmayın sakınzemuszemuszemuszemus

Bizi sinir et orda sonra sitede rahatsızlık duyduklarınız:mymeka:

Ben bu aralar en çok KK Kart muhabbetine sinir oluyorumklava:

Kusacam artık

birde bir arkadaşınız konuya yazmış,sizde gidip yazıyorsunuz. sizin yazdığınızı gören diğer arkadaşlarınız aaa,konu neymiş dur bakayım diye geliyor o da yazıyor ki,genelde arkadaşlarınız sizinle aynı bakış açısına sahip kişiler.ve aynı fikri savundukları için de yorumlar aynı oluyor.
hadiii,bunu görenler başlıyor bunlar grup bak ,ortaklaşa konuya yazıyorlar ,
yok saldırı var. ya ne saldırısı. konuya arkadaşlarınla yazdın mı ,saldırı.
bu durumdan öyle şikayetçiyim ki.
bende resmen tik oldu. valla bazen arkadaşlarımın yazdığı konulara , buna yazmayım ,şimdi yine yanlış anlayıp adımızı gruba çıkaracaklar diye vazgeçiyorum.
bazen bakıyorum farkında olmadan alt alta yadda aynı sayfada yazmışız,aha diyorum şikayet edecekler şimdi grup saldırıya geçti diye.

batti mi simdi gulum bu... kaldigimiz yerden devam mi edelim kasiniyosunuz ama.. adma gibi yazistik iste dun sinir oldugum gurbaayi bile icime sokasim geldi hala oyle nedir bu bozgunculuk

kıssss ne dedi okypete şimdi sana...çok doğru söylemiş bak yaramış işte...

gel şöyle bi agiz tadiynan yoluşak demek denizim :icecream:
parayla üye tutup kendime sataştırcam o derece kavgam geldi :gitme::sinifsinif:
hamile olmasam seve seve sataşırdım sana ama sinirlenmemem lazım gurbaacım:icecreamyüsden tartışmalara pek katılmıyom bu ara zemuszemusama bazen benimde hey heyler gelmiyor değil tepeme

batti mi simdi gulum bu... kaldigimiz yerden devam mi edelim kasiniyosunuz ama.. adma gibi yazistik iste dun sinir oldugum gurbaayi bile icime sokasim geldi hala oyle nedir bu bozgunculuk

haydaaa
sen sinirlenmek için yer arıyorsun galiba.:1shok: şakayıda kaldıramıyorsan bu senin sorunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…