Sitede rahatsızlık duyduklarımız..

valla millet gıda zehirlenmesi deyince sinek sokması gibi basit bişey zandediyo, halbbuki geç kalınırsa ölümcül olabilecek panzehiri olmayan bi durum
o yüzden mahkemeye verme konusunda ciddiyim, laf ola beri gele diye demedim yani
hem o firmaya dünyada kaç milyon dolar tazminat davası açılıyo biliyonmu, alışıklar yani:jeyyar:
kazanırsan bi araba alırsın işte fena mı?kaydirigubbakcemile3

aynen katiliyorum berbat biseydir zehirlenme kusmak istersiniz kusamazsinuz yanaklarinizin ici cekilir mideni agrir matkapla delinir gibi 5 saat cebellesirsiniz..
yani bu ülkede davayla uğraşmak falan çok zor ama bence de açabilirr vallaa!CADIARZU
mandm saa da geçmiş olsunnn!...:teselli:

az once songul msj atti baslik ....... kjwhfekjwhkw knswaknfs ceza aldiniz.. yok artik dedim megerse attigim cevaba karsilik yazmis odum koptu kendimden igrendim ne bicim insanim ben diye delikafadulden
senin umursamaman lazımm kardeşş yaa!
amaannnn öyle de alıyoozz böylee deee diyerektenn!:roflol:

:roflol::roflol::roflol:
forga sen de çok orjinalsinn hee bu arada!yerimseniben
neysemm ben sizi böylee seviyommm!opuyorumnanaktan
gidem de mutfağa eşime yardım edem yemek istiiii!...cokacimcoook

:roflol::roflol::roflol:
forga sen de çok orjinalsinn hee bu arada!yerimseniben
neysemm ben sizi böylee seviyommm!opuyorumnanaktan
gidem de mutfağa eşime yardım edem yemek istiiii!...cokacimcoook

ben seni bu manyak halinlede mi seviyom diyon yani kaydirigubbakcemile3 Şeniz

arti repe gerek yok demisin benim yazmam lazimdi malum -457yi nirvanayi gorduk sırnaşık şey yazsammi ki vereliniortak

şimdi yönetimle dalga geçiyoz diye 3 ay ban yicez hakaydirigubbakcemile3

valla ben masumum beni yukardakiler gaza getirdi :satışcı üye simili: kaydirigubbakcemile3

yok valla dalga gecmiyorum cok severim hepsini zemuszemus kimsecikler yok bugun
nolcekkk forgamm hepimizz de varr bence eccükk de olsa mannanklıkk!-tatlicadiarzu-
yookkk sever onlarrr biizziiii bişiyy dimezleerrr!...opuyorumnanaktan

amaan ne sikici bi aksam degilmi

ehh çokk hareketli olduğu söylenemez tabeee!şakkıdıben evde hiç oturamadığım için iyi oluyo!hihoyyyt
şimdi de kız çağırıyooo!gamyoncuiremsu
sen neredesinn mandm yurtdışı yazmışsınn çoluk çocuk neyim var mi?...:sm_confused:

tesekkur edeim cnm atlattım cok şükür :ecrin_bebek:

çok geçmiş olsun anacım umarım daha iyisindir şimdi.
bilemiyorsun dışarıdaki yemeklerin nasıl olduğunu.
heleki sıcaklarda tavuk yemek daha sakıncalı gibime geliyor.

evet!! kesinlikle ve kesinlike tavuk yememek hatta mümküse dışarda hiç bişi yememek lazımmış benim derhal bu dısarda yeme huyumdan vazgeçmem lazım yoksa bigün hepten gebericem :1ninca:

cnm fındam çok geçmiş olsun daha iisindir umarım:Saruboceq:

iyiyim bebeğim toparladım baya Şeniz

kıs dıyorum acaba benımde tavuğa karşı alerjim mş oldu ?
sıcaklarda ama ? çünkü kısın bişi olmuyor ben genelde yazın zehirleniyorum hep..
gerçi 1 kez yoğurttan zehırlenmiştim bir kez de annemin yaptığı yeşilfasülyeden..evde herkez yedi bişi olmadı ben gene komaya girmiştim..
bünye garip anam ben ne halt yicem yafisfisfis

kımsenın başına vermesin allah ama başına gelmeden anlamaz onun ne pis bişi oldugunu insan.
ölsen ölemiyosun yaşasan acıya dayanamıyosun mafoldumben

aynen katiliyorum berbat biseydir zehirlenme kusmak istersiniz kusamazsinuz yanaklarinizin ici cekilir mideni agrir matkapla delinir gibi 5 saat cebellesirsiniz..

ayyyy evey yaaa aynen matkapla oydular miğdemi :çok üzgünüm:

yani bu ülkede davayla uğraşmak falan çok zor ama bence de açabilirr vallaa!CADIARZU
mandm saa da geçmiş olsunnn!...:teselli:

avukat bir arkadaşım var , onunla konustum konuyu ..
mc de aldığın menü için fişin duruyorsa ve hastane zehirlenmenin tavuktan olduğuna dair rapor verdiyse sonuç alırız istersen açalım dava dedi..uğraşmak istemedim anacım burası türkiye vercekler 3 ay sonraya gün ben mahkeme günü geldiğinde ne olduğunu bile hatırlamıycam .
[

burası da çok sıcakk ama oralar daha fenadır eminim!a.s
bakayımm resimlere!
çocuklar dünyanın en güzel varlıklarıı bencee!
insanoğluu büyüynce çekilecek gibi bi yaratık değilll vallaa!
keşke hep çocuk kalsakk!...gamyoncuiremsu

demi .. olmuyor iste gerci ben cocuk kadinim :) bazen cocuk gibi bazen kadin gibi bahar karakteri vardi bi ona benzetirler cok asi masum cocuk kadin ..oldurmemek laizm icimizdeki cocugu ya keske 5 yasimda olsam

valla arada çocukluğa ve de biraz deliliğe vurmak gerekiyo galiba!kaydirigubbakcemile2
en güzelii buu yoksa çekilmiyoo yaa hiçbişeyy!:lepi:

iyi haftalarr kızlarrrrr!opuyorumnanaktan
hem ne maymun mandyyy yaa bebek istimişş benden!....gamyoncuiremsu
ağzından çıkarr anneee diyoo yaa karnın şişmesin doktorlar almasın bana da kıyamıyoo bi taraftann!....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Evet rahatsızlık duyduğum bir konu geldi aklıma ve bir derdim vara konu açmayı bile düşündüm.Ama sonra nasılsa geyiği boylayacak diye direk buraya yazayım dedim.
Hiç tanımadığım,mesajlaşmadığım,bana uygun olup olmadığını dahi bilmediğim kimnseler bana arkadaşlık teklif etmesinler.Anlamıyorum çok arkadaşın olsa ne olur,olmasa ne..
Ne yapıyoruz,hepimiz kabul ediyoruz,ama ben napıyorum,sonra bir ara çaktırmadan siliyorum.Hiç uyuşmadığım ve çok farklı dünya görüşlerine sahip olduğum kişilerle kkda da arkadaş olmak istemiyorum belkimafoldumben
Bir de aynı kişiler zaten genelde kişi ayırımı yapmadan herkese arkadaşlık teklif etmiş oluyor.Buyrun bakın isterseniz kaydirigubbakcemile

sildiğin zaman fark ediliyo mu peki, yani şu kişi seni sildi diye mail gidiyomu acabakaydirigubbakcemile3

sildiğin zaman fark ediliyo mu peki, yani şu kişi seni sildi diye mail gidiyomu acabakaydirigubbakcemile3[/QUOTE
katılıyorummm!!!kaydirigubbakcemile5
mail falann ne gitcekk yaa!!fisfisfis

hehe bana pek öyle teklif gelmiyor diloşum
popülerlik meselesi sanırım:roflol:
ama gelen teklifleri de kabul ediyom walla sonra da silemiyorum ben üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…