F
forga
Ziyaretçi
- Konu Sahibi D'arbanwille
-
- #1.281
valla millet gıda zehirlenmesi deyince sinek sokması gibi basit bişey zandediyo, halbbuki geç kalınırsa ölümcül olabilecek panzehiri olmayan bi durum
o yüzden mahkemeye verme konusunda ciddiyim, laf ola beri gele diye demedim yani
hem o firmaya dünyada kaç milyon dolar tazminat davası açılıyo biliyonmu, alışıklar yani:jeyyar:
kazanırsan bi araba alırsın işte fena mı?kaydirigubbakcemile3
yani bu ülkede davayla uğraşmak falan çok zor ama bence de açabilirr vallaa!CADIARZUaynen katiliyorum berbat biseydir zehirlenme kusmak istersiniz kusamazsinuz yanaklarinizin ici cekilir mideni agrir matkapla delinir gibi 5 saat cebellesirsiniz..
senin umursamaman lazımm kardeşş yaa!az once songul msj atti baslik ....... kjwhfekjwhkw knswaknfs ceza aldiniz.. yok artik dedim megerse attigim cevaba karsilik yazmis odum koptu kendimden igrendim ne bicim insanim ben diye delikafadulden
:roflol::roflol::roflol:
forga sen de çok orjinalsinn hee bu arada!yerimseniben
neysemm ben sizi böylee seviyommm!opuyorumnanaktan
gidem de mutfağa eşime yardım edem yemek istiiii!...cokacimcoook
arti repe gerek yok demisin benim yazmam lazimdi malum -457yi nirvanayi gorduk sırnaşık şey yazsammi ki vereliniortak
ben seni bu manyak halinlede mi seviyom diyon yani kaydirigubbakcemile3 Şeniz
şimdi yönetimle dalga geçiyoz diye 3 ay ban yicez hakaydirigubbakcemile3
valla ben masumum beni yukardakiler gaza getirdi :satışcı üye simili: kaydirigubbakcemile3
nolcekkk forgamm hepimizz de varr bence eccükk de olsa mannanklıkk!-tatlicadiarzu-yok valla dalga gecmiyorum cok severim hepsini zemuszemus kimsecikler yok bugun
amaan ne sikici bi aksam degilmi
nasıl oralarrr?:sm_confused:umman dubai arasindayim kizim var 6 yasinda benden degil ama olsun esimin :) bidenem
süprizzzzzmutlu hafta sonlarıı arkadaşlarrrr!opuyorumnanaktan
fundaa çokkkk geçmişş olsun!
gerçekten dışarda yemek yemek çok kötü bir alışkanlık bence de!
ben öğrenciyken bile yememeye çalışırdım!
sırf bu yüzden eve çıktım!özellikle de tavuk çok tehlikeli gerçekten!
neyse ki atlatmışsınn kendine çok dikkatt ett!...:içelim:
çok geçmiş olsun anacım umarım daha iyisindir şimdi.
bilemiyorsun dışarıdaki yemeklerin nasıl olduğunu.
heleki sıcaklarda tavuk yemek daha sakıncalı gibime geliyor.
cnm fındam çok geçmiş olsun daha iisindir umarım:Saruboceq:
kizim bu sicakta tavuk yenir mi besin zehirlenmesi kadar berbat bisi yoktur dikkatimi cekti yaklasik 5 6 saat sonra fenalasmissin ..bende balikla zehirleniyorum aynen 5-6 saat sonra uykudan uyanip feci bi sekilde istifra ediyorum. seninki gibi baslamisti alerjim 8 sene oldu hala balik yiyemem.. umarim tavuk yersin bundan sonra alerji kalmamistir mafoldumben .. hatta gecen gun yemekhanede balik kroket cikmis esim de inanmiyor bana psikolojik diyor bende tavuk sandim bir iki lokma sonra lan bu balikkk diye bagirmisim yok sacmalama tavuk dedi. kimi kandiriyosun sen dedim bak bakayim gozume.. biraktim yemedim ama 2 lokma almisim citir yerinden eve geldim torbayla sabaha kadar dolandim..dipnot: besin zehirlenmesi istifrasi normal istifraya benzemez.....
valla millet gıda zehirlenmesi deyince sinek sokması gibi basit bişey zandediyo, halbbuki geç kalınırsa ölümcül olabilecek panzehiri olmayan bi durum
o yüzden mahkemeye verme konusunda ciddiyim, laf ola beri gele diye demedim yani
hem o firmaya dünyada kaç milyon dolar tazminat davası açılıyo biliyonmu, alışıklar yani:jeyyar:
kazanırsan bi araba alırsın işte fena mı?kaydirigubbakcemile3
aynen katiliyorum berbat biseydir zehirlenme kusmak istersiniz kusamazsinuz yanaklarinizin ici cekilir mideni agrir matkapla delinir gibi 5 saat cebellesirsiniz..
yani bu ülkede davayla uğraşmak falan çok zor ama bence de açabilirr vallaa!CADIARZU
mandm saa da geçmiş olsunnn!...:teselli:
burası da çok sıcakk ama oralar daha fenadır eminim!a.sburalar sicak berbat nem .. foto bolumune resimlerini koydum ummanin dubaiden de eklerim isterseniz..kocaman bi ucak motoru dusun arkasinda durdugunu dusun oyle berbat bir sicak..ruzgar esmesin diye dua ediyorum arkadasima giderken 2 ev yanda ama yurunmuyor ki ..buarada evlerimiz yanyana bitisik.. turkiyeye donus yok maalesef isimiz burada o yuzden 2014 e kadar burdayiz Allah nasip ederse.. kizlar cok bilmis oluyoooo of hemde nasill anasinin guzucuklariii oyyy yerimmm hele annecim gunaydin diye geliyolar ya yanina bittigin andir
funda bende ondan diyorum ya acaba bidaha tavuk yiyemicekmisin benim balikta oyle oldu..hatta nezaman centucky yesem hafif bulanir midem hani diyorum acaba su sirri saklanan centucky citir kisimlari balik kuyrugu falanmi :roflol:
demi .. olmuyor iste gerci ben cocuk kadinim :) bazen cocuk gibi bazen kadin gibi bahar karakteri vardi bi ona benzetirler cok asi masum cocuk kadin ..oldurmemek laizm icimizdeki cocugu ya keske 5 yasimda olsam
avatardaki kızımmm!:asigim:o resimdeki gercekmiiii masaallahh yerimm
Evet rahatsızlık duyduğum bir konu geldi aklıma ve bir derdim vara konu açmayı bile düşündüm.Ama sonra nasılsa geyiği boylayacak diye direk buraya yazayım dedim.
Hiç tanımadığım,mesajlaşmadığım,bana uygun olup olmadığını dahi bilmediğim kimnseler bana arkadaşlık teklif etmesinler.Anlamıyorum çok arkadaşın olsa ne olur,olmasa ne..
Ne yapıyoruz,hepimiz kabul ediyoruz,ama ben napıyorum,sonra bir ara çaktırmadan siliyorum.Hiç uyuşmadığım ve çok farklı dünya görüşlerine sahip olduğum kişilerle kkda da arkadaş olmak istemiyorum belkimafoldumben
Bir de aynı kişiler zaten genelde kişi ayırımı yapmadan herkese arkadaşlık teklif etmiş oluyor.Buyrun bakın isterseniz kaydirigubbakcemile
Evet rahatsızlık duyduğum bir konu geldi aklıma ve bir derdim vara konu açmayı bile düşündüm.Ama sonra nasılsa geyiği boylayacak diye direk buraya yazayım dedim.
Hiç tanımadığım,mesajlaşmadığım,bana uygun olup olmadığını dahi bilmediğim kimnseler bana arkadaşlık teklif etmesinler.Anlamıyorum çok arkadaşın olsa ne olur,olmasa ne..
Ne yapıyoruz,hepimiz kabul ediyoruz,ama ben napıyorum,sonra bir ara çaktırmadan siliyorum.Hiç uyuşmadığım ve çok farklı dünya görüşlerine sahip olduğum kişilerle kkda da arkadaş olmak istemiyorum belkimafoldumben
Bir de aynı kişiler zaten genelde kişi ayırımı yapmadan herkese arkadaşlık teklif etmiş oluyor.Buyrun bakın isterseniz kaydirigubbakcemile
sildiğin zaman fark ediliyo mu peki, yani şu kişi seni sildi diye mail gidiyomu acabakaydirigubbakcemile3[/QUOTE
katılıyorummm!!!kaydirigubbakcemile5
mail falann ne gitcekk yaa!!fisfisfis
hehe bana pek öyle teklif gelmiyor diloşumEvet rahatsızlık duyduğum bir konu geldi aklıma ve bir derdim vara konu açmayı bile düşündüm.Ama sonra nasılsa geyiği boylayacak diye direk buraya yazayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?