Sitede rahatsızlık duyduklarımız..

tca dan acayip nem kapiyom,
ayricana gurbik mod olmus cok güldüm....
gözek danasi ortaliklarda yok...
disliylede kavga edemiyom...
hepsinden rahatsizim varmi ötesi:icecream:

Valla chess farkedilmemesi imkansız,arkadaş grubunda kişi eksilirse farkedersin normalde ama bu herkese teklif edenler sanırım farketmezler bilenaniknanik

la sende kabul etme ...
kim bunlar anacım..

Son düzenleme:
konu geyiğe dönmüş ama bende şu aralar sinir olduğum durumu yazacağım

bazı vatandaşlar sanki kk yı babaları kurmuş diğer üyelerde onların uşaklarıymış gibi davranıp topiclerde ters cevaplar veriyolar ya deliriyorum resmen
kardeşim sen farklı düşünebilirsin düşünmesine de başkasını niye azarlar gibi konuşuyorsun.

ohh rahatladım..

rahatla bacımmm reeelaxxxx!!!!!:dance:

benimde en sinir olduğum yazılar uzun ve roman gibi olanlar benim vaktim değerli kardeşim kısa anlat yaz derdini !!! dert yazanda derdini çözende kısa kessin çok uzun yazıları okumuyorum es geçiyorum birde şu işaretten uyuz oluyorum resmen tuvaletteyim gibi kokusu geliyor okumuyorum bu işareti ekleyenleri çok mu kaka sidik seviyorlar anlamadım?yazacaklarım şimdilik bu kadar

w, q, x gibi alfabemizde olmayan harfleri kullananlara sinir oluorm içimde birden miliyetçi duygular depreşiokaydirigubbakcemile

Kendini bişey sanan olduğundan farklı görünmeye çalışan ailesi sanki çok elit kendi bulunmaz hint kumaşı çok zengin görünmeye çalışan kompleksli insanlardan nefret ediyorum kk da böle görünmeye çalışan salaklardan sıkıldım 1-2 kişi var böyle tanıdığım güne lanet ettiğim ama ben biliyorum onların nelerle boğuştuğunu ne sıkıntılara boğulduğunu ve nasıl para bulupta üstüne giyecek bişey almaya çalıştığını :)) kocasının bile takmadığını ama büyük bir aşkla yaşam sürdürüyormuş gibi göstermeleri çok gülünç inanın çok komik...Nefret ettiği insanların dötünde dolaşmaya başlayan insanlar oldukça çoğaldı.... Millette bişey sanıyor ama tırnağımın kiri etmessiniz çakma kültürlüler :))

sorunları olan kişilerin açtığı konularda dalga ve geyik yapanlara sinir oluyorum. birde acımasız eleştirilere. çok denk geldim. ya zaten ailesine eşine dostuna açabilse burda ne işi var dimi? neden eleştiriyorsunki. çok sinir bozucu..klava:

konu açıp bi daha siteye uğramayanlara o kadar sinir oluyorum ki..
ha birde konusuna yazana cevap vermeye tenezzül etmeyenler kötükedihüso
insanın diyecek lafı olmasa bile ilginize, cevabınıza teşekkür ediyorum demez mi ya?

Bende özgürce yaşamasına vesile olan büyük insanla ilgili videoları sitesinden kaldıran ve referandum gibi herkesin kendine has düşünceleri olabileceği gerçeğini kabullenmeyip, facebookdaki grubundan kendi istediği cevabı vermeyen insanları gruptan atıp, altından kalkamadığı cevaplar karşısında en sonunda grubu fesh eden, gelip burda atan tutan insanlara gıcık oluyorum. Bir zamanlar yağdanlıktan damlayan yağlarda, umduğu yüzü bulamayıp kişilere çamur atan çirkinleşen ve çakma kültürün daniskası olan, inançlı görünüp, insanlıktan çıkanlara iki ziyade illet oluyorum. Ha bu arada bu kadar örümcek beyinli bir insanın anaokulu öğretmeni olduğunu iddaa ettiği ve elalemin tüyü bitmemiş bebeleri hakkında hakaret vari laflar sarfettiğini belirtmeden geçemiycem. Birde kendi çok gönül gözü geniş olduğundan bebesinin başına hergeleni kem göz olarak değerlendiren ve nazara bel bağlayan insanları hiç hazetmiyorum. Böyllelerine yürü anca gidersin diyesim var.

bir derdim var kösesinde bazi üyelerin gruplasip baslik sahibinin üstüne gitmeleri, rencide etmeleri, dalga gecmeleri ve sürekli " bu konu fake" muabbeti yapanlar hayli hayli sinirimi bozuyor bazen.

Daha doğru dürüst tanımadığı ! nedir ? ne değildir? bilmediği kişileri kankası ilan edip sengözlerimebaksanab
üstüne birde komik bir şekilde onların avukatlıklarını yapan kişilerden :sinifsinif:
ayrıca ; oraya buraya yılış yılış , sevgili gibi aşk nağmeleri atıp tutan -tatlicadiarzu-
sayısı az ama miğde bulandırıcı kk insanlarından rahatsızlık duyuyorum şakkıdı
ama pire için yorgan yakılmaz , kk yı seviyorum ,
bu tür çirkinliklerin içinde çok temiz dostlar kazandım opuyorumnanaktan
:enbuyukkk: :enbuyukkk:
zemuszemus

Forumda sadece kavga çıkarmak için dolaşan,herkesin söylediğini ters anlayıp sataşan,eksi rep verirken yazdıklarınıza şu şu sebepten katılmıyorum demek yerine ağzına geleni sayıp sövenlerden rahatsızım doğrusu
Birde hiçbir göz aşinalığı yokken veya bir selam sabah edilmemişken laubali bir tavırla laf sokanlar yok mu:umursamaz:

insanın kendini burda eleştirmeside güzelmiş yaw dünün yoku olup bugünü kanka geçinenler hakkaten çok düşündürücüler. Bu insanlar öyle kanka olurlarki bir anda çünkü düşmanları ortak olur. Hakkaten çok komik oluyorlar. Bu insanlar bir de gerçekten birbirlerini tanısalar neler olur kimbilir. Ya dünya kötülükten kurtulmaz, yada diğeri gerçekten ne mal olduğunu anlarda, orda burda edebiyata caz karıştırmaz. Birde böyle farklı topic başlıklarında kendilerini hayatın ulu manitusu görenler, ders verenler dahada bir komik olurlar tadından hakket yenmezler. Hep caz hep caz. Sanalda gördüğünün reelde ipliği pazara çıkması ise ayrı bir güzel olur.

en gıcık oldugum olay bir konu açılır özellikle derdim varda..ilk masaj ne türlü yazılmışşa diger mesajlarda hep aynı düşünce tarzıyla gelir olumsuzsa ilk mesaj olumsuz devam eder olumluysa olumlu devam eder
biri fake demişşe herkes fake der sanki kimsenin hiç düşünülmez ya gerçekse ya o kişinin gerçekten bir akla ihtiyacı varsa hemen sahte damgası yer konu ve tam bir geyige dönüşür zaman zaman harbiden sahte konular oluyor bariz yani ama ayırd edilmiyorki..
tabiki birde gruplaşmalar vardı önceden biri bi konuda tartışma çıkarmışşsa hemen msn den kankilerine haber verir doluşurlar konuya..konuyu okumadan hemen kankilerini savunma moduna girerler haklı yada haksız olsa bile ..ama artık yok böyle..
sonra birde eger aynı düşüncededegilsen saygıszlık hak getire hemen alıntılar bi ton kişi mesajını sanki mecburuz aynı düşünmeye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…