- Konu Sahibi D'arbanwille
-
- #1.301
yok canım hiç haberin olmuyorsildiğin zaman fark ediliyo mu peki, yani şu kişi seni sildi diye mail gidiyomu acabakaydirigubbakcemile3
Valla chess farkedilmemesi imkansız,arkadaş grubunda kişi eksilirse farkedersin normalde ama bu herkese teklif edenler sanırım farketmezler bilenaniknanik
Evet rahatsızlık duyduğum bir konu geldi aklıma ve bir derdim vara konu açmayı bile düşündüm.Ama sonra nasılsa geyiği boylayacak diye direk buraya yazayım dedim.
Hiç tanımadığım,mesajlaşmadığım,bana uygun olup olmadığını dahi bilmediğim kimnseler bana arkadaşlık teklif etmesinler.Anlamıyorum çok arkadaşın olsa ne olur,olmasa ne..
Ne yapıyoruz,hepimiz kabul ediyoruz,ama ben napıyorum,sonra bir ara çaktırmadan siliyorum.Hiç uyuşmadığım ve çok farklı dünya görüşlerine sahip olduğum kişilerle kkda da arkadaş olmak istemiyorum belkimafoldumben
Bir de aynı kişiler zaten genelde kişi ayırımı yapmadan herkese arkadaşlık teklif etmiş oluyor.Buyrun bakın isterseniz kaydirigubbakcemile
rahatla bacımmm reeelaxxxx!!!!!:dance:konu geyiğe dönmüş ama bende şu aralar sinir olduğum durumu yazacağım
bazı vatandaşlar sanki kk yı babaları kurmuş diğer üyelerde onların uşaklarıymış gibi davranıp topiclerde ters cevaplar veriyolar ya deliriyorum resmen
kardeşim sen farklı düşünebilirsin düşünmesine de başkasını niye azarlar gibi konuşuyorsun.
ohh rahatladım..
bir derdim var kösesinde bazi üyelerin gruplasip baslik sahibinin üstüne gitmeleri, rencide etmeleri, dalga gecmeleri ve sürekli " bu konu fake" muabbeti yapanlar hayli hayli sinirimi bozuyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?