Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Gayet iyiyim canım özlettin kendini yaaa

Bende sizleri özlüyorum ama malum bebek konusuna odaklanmak istemediğim için sık sık girmiyorum aslında hiç girmiycektim ama aklımda sizde kalıyor.

istersen 1 hafta daha bekle snra test yap.. ama hapda yapabilir yan etkilerini oku bakalım yazıyormu. düşünme bide psikolojik etkilenme..

çok açıklayıcı bişey yazmıyorki hapın yan etkileri kısmında ama düşünmeyeceğim yhaa karar verdim

canımmasumu biliyordumda efnanı bilmiyordum ayy nasıl sevindim ya inşallah en kısa zamanda bizde güzel haber verebiliriz

Ceylin küsmüyüz hiç selam vermiyorsun?

o nasıl söz eflalcim sohbetinizi bölmek istemedim canımcım ayıp ediyon valla hiç küs olur muyuz

Kızlar o kadar halsizimki daha çalışmalara başlayamadık,ben bişey farkettim biz ne zaman çocuk için çalışma yapmaya kalkışsak bir aksilik çıkıyor,geçen ay ben doktora gittim falan gün aşırı ilişkimiz aksadı ,bu ay eşimde bel fıtığı çıktı ben yorgunum,sanki bizim bebeğimizin olmaması gerekiyor.

Bende sizleri özlüyorum ama malum bebek konusuna odaklanmak istemediğim için sık sık girmiyorum aslında hiç girmiycektim ama aklımda sizde kalıyor.

canım bende senin gibidüşünüyorum sürekli burda olunca acaba olucakmı falan derken hiç çıkmıyor aklımdan stres yapıyorum ama sizleri özlüyorum yinede arada gelde bizi özletme

o nasıl söz eflalcim sohbetinizi bölmek istemedim canımcım ayıp ediyon valla hiç küs olur muyuz

Ne bileyim canım sen cevap yazardın bişey yazmayınca kırdım heralde dedim.Aman aramız bozulmasınolumunekankayizsmile

çocuk düşünmeden yapın allah vercekse denk getiriyo merak etme cnm 1 kere bile yapsan tutturduğunu tutturuyo allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…