haftasonu nete girmiyorum temizlikti yatmaktı derken vakit geciyor.ben gecmısı okuyamadım cok.
bi gelişme varmı haberiniz oldu mu :1closedeyes:
kepeklimm kuşumm geldim geldim nasılsın canım ne var ne yok
iyidir kuzucum nolsun valla haftasonu yogundu.dun gece valla haftasonu nasıl gectı anlamadım.yaa nolur bıgun daha tatıl olsun dıye yalvardım.hiç yetmıyor ya.
aaa hamıle mı var..fukan kimdi ya ben tanıyamadım.bi funmak ı biliyorum gunum gectı dıyordu o mu acaba.[/QUOTevt cnm funmak ben yanlış yazmışım ismi. o hamile mehtapda girmiyor ne zamandır.
ceylincim bittimi faturaların gel kahve ısmarlim bittiyse
yaa kahve demişken aslında ben kahveyi hıc sevmem ama hani mola verirsinde kahve eşliğinde arkadaslarla sohbet edersin ya onu cok severim işte.
keske aynı yerde calıssak hep molalara cıkardık.
benim burda cok dengim yok yani yaş ortalaması epey yüksek oyle olunca insan arkadas edinemiyor.:1no2:
slmmmmmmmmmmm
slmmmmmmmmmmm
yaa kahve demişken aslında ben kahveyi hıc sevmem ama hani mola verirsinde kahve eşliğinde arkadaslarla sohbet edersin ya onu cok severim işte.
keske aynı yerde calıssak hep molalara cıkardık.
benim burda cok dengim yok yani yaş ortalaması epey yüksek oyle olunca insan arkadas edinemiyor.:1no2:
slmmmmmmmmmmm
kızlar bana akıl verin bizim yasak kalkınca ben neler yapim hızlandırıcı kuvvetlendirici bişiler kullanimmi. bana tüyo ve bilgi verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?