Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar çok kötüyüm dün akşamdan beri ne yesem çıkıyor hamilelik belirtisi olabilirmi bide kabızım 2 gündür.

canım ya seninde benim gibi az kaldıda ayyyyyyyyyyyinşallah canım ya inşallah hamilesindir

canım hadi bakalım hayırlısı inşallah sonuçların güzel çıkaryarın haberdar et beni ok

kımse yok galiba.....ben yarın sabah gidiyorum kızlar carsamba gorusuruz allahın ıznıyle.bugun kan verdım degerım 9000.199 geldi.galiba 6/7 haftalık öpüyorum sizi kocaman...aeolunnnnnnnnn

kımse yok galiba.....ben yarın sabah gidiyorum kızlar carsamba gorusuruz allahın ıznıyle.bugun kan verdım degerım 9000.199 geldi.galiba 6/7 haftalık öpüyorum sizi kocaman...aeolunnnnnnnnn

ayyyy ne güzel ya keseyi gördünmü peki

aminnn inşallh senin adına çook sevindim Allahım isteyen herkese versin..nasılsın belirtiler var mı adet sancısı gibi sancı var mı..canm benim bugün adet günüm sabah azcık kahverengi akıntım oldu.hastalancam ben bu ayda olmadı mafoldumben film çektircem ramazan çıksın da

Takılıyorum öyle.Geçmişi okudum biraz.Doktora gitmişsin canım hadi bakalım inşallah çok yakında keseni de göreceksin...Zaman yavaş ilerliyor sanki dimi :) İnsan sabırsız oluyor.

evhan hamile olduğuna göre çok şükür,eskiden gebelerin yaptığı kontrol pekde sağlıklı dilmiş yada biz mi anlayamıoz acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…