Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

cevaplama paneli syfnın altında yine yok,ben yandan girdim.Ama iyi oldu bu 3'ü açman,diğerinde artık hep hamile arkadaşlar vardı,başlıkla uyuşmuyordu

Hatta hamile arkadaşlar yeni bi topic açsalar daha iyi,onların soruları farklı şimdi.Ne güzel her türlü duygularını,mide bulantılarını,bebeklerinin tekmelerini,her şeyi paylaşıyorlar.....Allah'ım inşaallah bize de nasip etsin.Dualarınızı eksik etmeyin bizden....

Slm figen topigin hayırlı olsun kızzz ama yine yazı paneli yok neyse sitede sorun var sanırım olsun

bebişim canım zaten öyle sayfalar var bu site bize özel değiştiremeyiz ama sen bize katılıp katılmamakta özgürsün canım

Site yönetimi demiş ya başlıkla ilgisiz yazılar olursa ceza puanı uygulaması var diye,sizin açınızdan yani.Hem dediğim kötü mü sizin paylaşımlarınız daha farklı,inşaallah en kısa zamanda Allah bana da nasip etsin sizin topiğinize katılmayı.Ayrıca ben diğer topiclerde de yazdım.Hamile kamayı bekleyenler sizler kadar yardımcı olmuyorlar,duygularımızı,sorularımızı paylaşamıyoruz diye.Sağolsunlar hamile arkadaşlar benim sorularımla ilgilenip cevap verdiler.Ben bunu bekliyordum ama diğer topiclerde bunu bulamadım.

cevabım 1.sayfada kaldığı için yine yazdım.

Site yönetimi demiş ya başlıkla ilgisiz yazılar olursa ceza puanı uygulaması var diye,sizin açınızdan yani.Hem dediğim kötü mü sizin paylaşımlarınız daha farklı,inşaallah en kısa zamanda Allah bana da nasip etsin sizin topiğinize katılmayı.Ayrıca ben diğer topiclerde de yazdım.Hamile kamayı bekleyenler sizler kadar yardımcı olmuyorlar,duygularımızı,sorularımızı paylaşamıyoruz diye.Sağolsunlar hamile arkadaşlar benim sorularımla ilgilenip cevap verdiler.Ben bunu bekliyordum ama diğer topiclerde bunu bulamadım.

evhan napıonnn canım bebişim tüm konuları bi dolaş hi.ç başlığa uyuşuyomu konuşulanalr biz hepimiz bi arada başladık hamile kaldık ve ayrılmaya başka topiğe gitmeye niyetimiz yok herkes hamile olsa bile burda kalcas burda güzel arkadaşlıklar kurduk ve başlığa uymuos die başka topiğe ayrılmayacağız

canım benim bak herkes bizim gibi değil işte evet ama bugüne kadar ceza diye bişey olmadı bu sitede inşallah da olmaz neyse kötü bi karşılaşma oldu aramızda ama olsun düzelti-riz şimdi aramıza hoşgeldin burda herşeyi hiç çekinmeden sorabilir ve anlatabilirsin canım inşallah tez zamanda seninde hamiş haberinbi alırız tatlım

kıslar allta konu cevaplama paneli yazıo açınca cvp yazabilirsinizzzz

Son düzenleme:

kıslar allta kou cevaplam paneli yazıo açınca cvp yazabilirsinizzzz

canım hoşgelmişen sefalar getirmişen neyleysen acep canım bende bebişime ilk önce senin dediklerini dedim ama sonra bişey diyemedim canım sakin relakkkkkssss tatlım

Ben kötü diye düşünmüyorum.Çünkü ben tamamiyle iyi niyetle yazdım.Yeni üye olduğum için ceza uygulaması falan kaç defa tekrarlamış ya,hatta kimseye nerlerdesiniz bile demeyin demişler,o yüzden.Yoksa belirttiğim gibi ben bi çok cevabımı sizin topicten aldım,Bi de ayrı olmanızı istememin sebebi siz daha deneyimlisiniz sizin topic 4378 . sayfalarda her gelen başlığa göre giriyor iki bişey yazıyor çıkıyor,bi bilgi paylaşımı yok o yüzden.

Hatta diğer topiclere de yazdım aynısını bugün öğlen,hamile arkadaşlar cevapladı sorularımı,sizler bişey yazıp çıkıyorsunuz bi bilgi paylaşımı yok diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…