Slm figen topigin hayırlı olsun kızzz ama yine yazı paneli yok neyse sitede sorun var sanırım olsun
bebişim canım zaten öyle sayfalar var bu site bize özel değiştiremeyiz ama sen bize katılıp katılmamakta özgürsün canım[/QUOTE
Ben başlığa uymaması açısından söyledim,hamile kalmayı bekliyenler diyor ya ondan.
bebişim canım zaten öyle sayfalar var bu site bize özel değiştiremeyiz ama sen bize katılıp katılmamakta özgürsün canım[/QUOTE
Ben başlığa uymaması açısından söyledim,hamile kalmayı bekliyenler diyor ya ondan.
işte bizde senin gibi geldik bak hamile kaldık bi çok arkadaşımızda hamile kalmak istiyo onlarada şans getiriyo hem her konuda konuşuluyo bekleyenlere öneriler sunuluyooooooo
cevabım 1.sayfada kaldığı için yine yazdım.
Site yönetimi demiş ya başlıkla ilgisiz yazılar olursa ceza puanı uygulaması var diye,sizin açınızdan yani.Hem dediğim kötü mü sizin paylaşımlarınız daha farklı,inşaallah en kısa zamanda Allah bana da nasip etsin sizin topiğinize katılmayı.Ayrıca ben diğer topiclerde de yazdım.Hamile kamayı bekleyenler sizler kadar yardımcı olmuyorlar,duygularımızı,sorularımızı paylaşamıyoruz diye.Sağolsunlar hamile arkadaşlar benim sorularımla ilgilenip cevap verdiler.Ben bunu bekliyordum ama diğer topiclerde bunu bulamadım.
evhan napıonnn canım bebişim tüm konuları bi dolaş hi.ç başlığa uyuşuyomu konuşulanalr biz hepimiz bi arada başladık hamile kaldık ve ayrılmaya başka topiğe gitmeye niyetimiz yok herkes hamile olsa bile burda kalcas burda güzel arkadaşlıklar kurduk ve başlığa uymuos die başka topiğe ayrılmayacağız
kıslar allta kou cevaplam paneli yazıo açınca cvp yazabilirsinizzzz
canım benim bak herkes bizim gibi değil işte evet ama bugüne kadar ceza diye bişey olmadı bu sitede inşallah da olmaz neyse kötü bi karşılaşma oldu aramızda ama olsun düzelti-riz şimdi aramıza hoşgeldin burda herşeyi hiç çekinmeden sorabilir ve anlatabilirsin canım inşallah tez zamanda seninde hamiş haberinbi alırız tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?