canım ya bukadar yorgunluğa nasıl dayanıyor o vücudun maşallah... inşallah istediğin gibi olur.. yazık sanada
aynen onlar bana ne kadar ters davranırlarsa bende öyle olucam bütün haklarımı en ince detayına kadar öğreneceğimCanım bencede öyle yap seni yıldırmak istiyorlar bence kendiliğinden işten ayrıl diye yoksa tazminat ödeyecekler rapor oldumu bişey yapamazlar.
inş canım bakalım bekliyorum
aynen onlar bana ne kadar ters davranırlarsa bende öyle olucam bütün haklarımı en ince detayına kadar öğreneceğim
inşallah cnaım vakti zamanında gelsin ogluşun. hatta erkekler biraz geçde gelebiliyorlar. haberin olsun geçen hafta bir arkadaşım nerdeyse 42 hafta olacaktı dogum yaptı. iyi yapıyon bacım valla bende evde olsam yünle iple ugraşsam kızıma güzel ciciler örsem daha ne isterim. eflal gel sana msn adresi alayım hatta bir adres vereyim benim aderesim ordan gir. lütfen eflal sensiz olmuyor.
seastr sensizde olmuyor ama hiç bir şekilde giremedgin için iş yerinden ısrar etmiyom.
canım gözün aydın bence hamişsin. en kısa zamanda kan tahlilide yaptır allahım utandırmasın. bize de haber ver olurmu canım
Öğren canım geç bile kaldın
hamilesin canım benim 112 çıkmıştıkıslar kan tahlili yaptırdım 85.16 çıktı ayın 8 de hastalanmam gerekiyodu olmadım doktorum ilacında etkisi olabilir dedi ama muhtemelen pozitif dedi sitresimi attım biraz bi kaç gün sonra ultrasonda görücem inşallah
selam bende aranızda yeniyim...güzel paylaşımlar dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?