Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canım ya bukadar yorgunluğa nasıl dayanıyor o vücudun maşallah... inşallah istediğin gibi olur.. yazık sanada

inş canım bakalım bekliyorum
Canım bencede öyle yap seni yıldırmak istiyorlar bence kendiliğinden işten ayrıl diye yoksa tazminat ödeyecekler rapor oldumu bişey yapamazlar.
aynen onlar bana ne kadar ters davranırlarsa bende öyle olucam bütün haklarımı en ince detayına kadar öğreneceğim

inş canım bakalım bekliyorum

aynen onlar bana ne kadar ters davranırlarsa bende öyle olucam bütün haklarımı en ince detayına kadar öğreneceğim

Öğren canım geç bile kaldın

inşallah canım tabiki veririm allah bebek isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh

kıslar kan tahlili yaptırdım 85.16 çıktı ayın 8 de hastalanmam gerekiyodu olmadım doktorum ilacında etkisi olabilir dedi ama muhtemelen pozitif dedi sitresimi attım biraz bi kaç gün sonra ultrasonda görücem inşallah

hamilesin canım benim 112 çıkmıştı

merhabalar ben yeni geldim aranıza..

ben 13 aydır evliyim doğum kontrol hapı ile korunuyodum fakat 10 gün önce bıraktım ilacı.5. günündede hasta oldum.hastalığım bitince dr a gidicem.artık bende minik bi fasulye istiyorum

HAMİLELİK VE DOĞUM BOYUNCA YAPILACAKLAR:
-meryem,murselat,yusuf,insan,hac suresi/1-5 ayetleri sürekli okunacak
-her namazdan sonra ABDULHALİK GÜCDEVANİ hz. ruhuna 1 fatiha 11 ihlas okunacak
-sürekli ya hak ya bari ya musavvir çekilecek ve bakara/128 okunacak
-bol hadisi şerif okunacak
-son zamanlarda abese 20.ayet okuncak sürekli
-son hafta bir suya kalem suresinin 1. ve sonuncu ayeti,inşigag suresi,kaf suresi,feth suresi okunacak,sürekli o sudan içilecek.
-7 AYRI PİRİNÇ tanesinin her birine 7 yasin 7 taha suresi okunacak,hastaneye doğuma giderken yutulacak.
-bir suya 7 inşigag suresi okunacak gitmeden içilecek.
-gidince sürekli ENTEL HASBİ ENTEL KAFİ YA VEDUD duası okunacak
-doğum anında YAKINLAR ise
---meryem,tarık,yusuf,saffat/100,ali imran/38 sure ve ayetleri okunacak.----
VEEE ALLAHIN İZNİ İLE KURAN I KERİM HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE ŞİFA OLACAKKK...inanarak teslimiyet içinde okumayı vede doğumu en kolay şekilde yapabilmeyi sıhhatli olarak yavrularımızı dünyaya getirebilmeyi rabbim cümlemize nasib etsin...amin

kizlar biz geldik ama artik burda kimse yok galiba. neyse bi haber vereyim dedim. kizimla ben iyiz cok sükür. teyzeleri bebisimin karin ölcümü 3 hafta gerideydiya masallah bu hafta 1 hafta birden atlamis. yavrum benim. cok mutluyum canlarim benim dua edinde hersey normal olsun bebeklerimiz insallah sag salim dogar. kucagima alip sarilacagim koklayacagim günü sabirsizlikla bekliyorum ben. kesin hepimiz öyeyizdir. kizlar inanin ki hepimiz icin herzaman dua ediyorum. cok özledim sizi. öpüyorum grsrz

s.a hanımlar bu sayfaa en son 4 y önce yazdığımdaadet oldugum için göz yaşı döküyordum nasıl bir pisikoloji oluyor insanda polikistik over hastası olduğumdan dr tedavi gerektigini söyledi catlatma ignesi vurdu ama birşey olmadı.ondan bir ay sonra rahatsızlandım üşüttüm sandım tahlil yaptım hamile olduğumu ögrendim Allah bütün bebek bekleyen kardeşlerime bu duyguyu tattırsın. aylardır aşerme vs durumlardan gelemedim bugünde bebişimin cinsiyetini örenmeye gitcez inşl saglıgı yerindedir .

sumru cum benim bebişte 2 hafta gerideydi çok üzülüyordum ama aradan iki hafta gecti dr gelişimi iyi dedi ilk aylarda normalmiş sanırım.

evhan, ceylın, eflalım, eraersoy, gul ,usak, kmehtap hatıce28 bu topığın 1,cısını hep bırlıkte açtık ılk ben doğum yaptım sırayla sızlerın bırcogu,hepımız bebeklerımızleyız, uğrarsanızburaya ,bana özel msj yazın ltfen özledım sızı:90::90:

arkadaşlar merhaba biz 2 aydır bebek düşünüyoruz mayıs ayı 2.denememizdi 27 mayısda regl olmam gerekiyodu olmadım . 25mayısda yumurtalıklarımı göstermeye gittim kadın hast. çok güzel dedi gebeliğe elverişli oldugunu söledi ve düzenlide adet görüyorum . regl olmadım bugün 4 mayıs test ysptım çıkmadı doktora gittim 4gün önce bana 6 haziranda gel dedi ultrasonla bakalım dedi testte çıkmasdı dedim 10gün geçmeden çıkmaz dedi kafam karıştı iyice acaba regl gününe yakın gebe kalmış olabilirmiyim öle olanlar gebelik testnde çıkmıyormuş ayyy lütfen yardımcı olunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…