Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

evhan,bebisim1,mzuhal+,rodinia+,tooxic, kızlarrr hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Cevabım 2.sayfada kaldı da yine.

Ben kötü diye düşünmüyorum.Çünkü ben tamamiyle iyi niyetle yazdım.Yeni üye olduğum için ceza uygulaması falan kaç defa tekrarlamış ya,hatta kimseye nerlerdesiniz bile demeyin demişler,o yüzden.Yoksa belirttiğim gibi ben bi çok cevabımı sizin topicten aldım,Bi de ayrı olmanızı istememin sebebi siz daha deneyimlisiniz sizin topic 4378 . sayfalarda her gelen başlığa göre giriyor iki bişey yazıyor çıkıyor,bi bilgi paylaşımı yok o yüzden.

evhan,bebisim1,mzuhal+,rodinia+,tooxic, kızlarrr hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

saol tatlımmmm ayy ne bileyim ayrılmak istemedim topikten herkesi çok seviom da ondan öle yazdım kimse de gitmesinn yanii

tümmmmm kıslar hoşgeldinis napıonus kociş kurtlar vadisi izlio da bende burda takılıommm

aynen tooxiciimm bende öle yapıyorum çok sıkıcı çünkü nasıl gidiyo hamilelik

Yok kızzz pek iyi çıkmadı prolaktin yüksek çıktı birde tiroitim yavaş çalışıyormuş dr ilaç verdi onu kullanmaya başladim 4 hafta haftada yarim içiyorum

yokk hani kıslar demişti ya ebrar falan ben onu kullanırken hamile kaldım die ondan dediydimmm en kısa zamanda konar göbişine bebişin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…