Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

inşallah. sabah yatak o kadar sıcaktıkı hiç çıkasım gelmedi sabaha kadar kombi 50 derecede yanıp durdu ama yinede soguktu şöyle parmagımı çıkardım önce baktım soguk dedim eşime bugün kahvaltı yapmasak olurmu biraz daha yatalım dışarı soguk dedi olur yarım saat daha yattım ama yetmedi hiç uykuya doymuyorum ne hafta sonu ne hafta içi. halbuki bizim bol bol uyumamız lazımmış ama nerde

ben sadece bende var sanıyordum bu uyku sorununu ama hepimizde var size doktor vitamin fln veren oldu mu ben şuanda sadece folik asit kullanıyorum kahvaltı yapamya çalışıyorum ama bugün benimde canım hiç istemedi 1 dilim ekmek peynir ve süt ile idare ettim şimdi karnım biraz acıkmaya başladı 5 dk mola verey,mde meyva getirmiştim evden onu yiyim bari

ay anacığımla görüştüm netten katılamadım sohbete:)

ben sadece bende var sanıyordum bu uyku sorununu ama hepimizde var size doktor vitamin fln veren oldu mu ben şuanda sadece folik asit kullanıyorum kahvaltı yapamya çalışıyorum ama bugün benimde canım hiç istemedi 1 dilim ekmek peynir ve süt ile idare ettim şimdi karnım biraz acıkmaya başladı 5 dk mola verey,mde meyva getirmiştim evden onu yiyim bari

uyku hamileligin ilk haftalarinda herkeste oluyo galiba ama birde demir eksikligi varsa daha cok oluyo canim. kan alinca doktorun bakiyo aslinda hep. bende demir eksikligi citki demir surubu yazdi doktor onu aldim sise bitene kadar igrenci bu arada onuda söyleyim birde dislerim böyle grilesmeye baslamisti suruptan. doktora gittim suruptan öyle oluyo dedi. resmen kan tadi vardi ya. neyse hapini aliyorum simdi disimdeki grilesme gitti ve hapin tadi olmadigi icin daha iyi

slmm bana yazan arkadaşlar teşekkürler. dipnot :ayrıca kimseeye fırça fln atmadım.
nabersiniz. ya ben çok gerginim. bi sinirlendimi kolay kolay geçmiyo sinirim akşama kadan sürüyoya. boğcam şu kardeşimi.sabah sabah gerdi beni. patron atölyeye gitcek ozaman konuşuruz bol bol. ayrıca akşamada işyeri yemeği var içmeye gidilcek tam üstüne geldi kafa dağıtcam içecemmmmmm:47::47: içiyodum nezamandır artık içmicem didiydim bugün efkarlıyım:7::7:

bilmiyorum ya sen ne iş yapıyordun ben bankacıyım ve işimden neredeyse nefret ediyorum hiç sevmiyorum ya dediğin gibi yöneticiler insanı acayip yoruyor acayip bir ego problemi var insanların aralarında kalmaktan bıktıım biri başka bişey söylüyor diğeri başka birşey
resmen kalbim sıkışıyor bugün yaa acayip iğler batıp duruyor.
amin inşallah sağlıklı olurlar

allah yardımcın olsun canım bende muhasebeciyim haftada en az 2 3 kez bankaya gidip geliyorum benim patronum aşırı sorunlu bir insan. hiç özel işleri bitmiyor. sanki şirkette muhasebeci degil özel hizmetçisiyim. dün dünya kadar işin içinde beni trafik şubesine gönderdi. neymiş efendim ehliyetine tc nosunu yanlış yazmışlar burda onca dedim ben gitsemde birşey yapmama illaki sizi isterler gerekli şeyleri telefondan da sorarım dedim kabul etmedi gönderdi. bende 30 dakikalık işi 2 saatte yaptım dolaşa dolaşa agır agır geldim iyi yapmışım dimi. bende bankacıların işi az olur akşam 5 te kapatır giderler sanıyordum sen nasıl kalıyorsun 8 30 a kadar filan

slmm bana yazan arkadaşlar teşekkürler. dipnot :ayrıca kimseeye fırça fln atmadım.
nabersiniz. ya ben çok gerginim. bi sinirlendimi kolay kolay geçmiyo sinirim akşama kadan sürüyoya. boğcam şu kardeşimi.sabah sabah gerdi beni. patron atölyeye gitcek ozaman konuşuruz bol bol. ayrıca akşamada işyeri yemeği var içmeye gidilcek tam üstüne geldi kafa dağıtcam içecemmmmmm:47::47: içiyodum nezamandır artık içmicem didiydim bugün efkarlıyım:7::7:

icme abla beee. e sanki icti derdini alip götürecek karninada bebek koyacak. icince bitiyo mu hersey. bence icme, hem sagligina, hem cebine zarar. icecegine eve gidince komsuna dua et, arkasindan bi yasin oku

slmm bana yazan arkadaşlar teşekkürler. Dipnot :ayrıca kimseeye fırça fln atmadım.
Nabersiniz. Ya ben çok gerginim. Bi sinirlendimi kolay kolay geçmiyo sinirim akşama kadan sürüyoya. Boğcam şu kardeşimi.sabah sabah gerdi beni. Patron atölyeye gitcek ozaman konuşuruz bol bol. Ayrıca akşamada işyeri yemeği var içmeye gidilcek tam üstüne geldi kafa dağıtcam içecemmmmmm:47::47: Içiyodum nezamandır artık içmicem didiydim bugün efkarlıyım:7::7:

ulannnn karııııııı boğazına düzülsün desemmmmm yazık günah kızım yaaaa sölenirmi bu şimdi aha canım istediiii

ay kızlar biraz ayrıldım kocalarınıza duygularınız depreşmiş maşaallah ay benimkide işyerinde meyve bile yese hemen banada alır içi rahat edemez sağolsun yani aldatma konusuna gelince benimkide yapmaz ama ben hep derim hiç kimseye güven olmaz bir kadınla bir erkek bir ortamda yalnız kalınca üçüncüsü şeytandır:47: gerisini siz düşünün Allah korusun yani

icme abla beee. e sanki icti derdini alip götürecek karninada bebek koyacak. icince bitiyo mu hersey. bence icme, hem sagligina, hem cebine zarar. icecegine eve gidince komsuna dua et, arkasindan bi yasin oku
kızzzz yıllardır içmezdim. patron ısmarlıyo ailecek tüm iş arkadaşlarına para harcamıycam.bakalım akşam olsun bi içmem belki
ulannnn karııııııı boğazına düzülsün desemmmmm yazık günah kızım yaaaa sölenirmi bu şimdi aha canım istediiii

gel beraber düzülsün beleş nasılsa

kızzzz yıllardır içmezdim. patron ısmarlıyo ailecek tüm iş arkadaşlarına para harcamıycam.bakalım akşam olsun bi içmem belki

nasıl glemmmm yaaaaaaa çocuğu alkolikmi yapıym ilk günden daha bana 2 sene filan alkol yokkk

valla abla öyle diyorsan sen daha iyi bilirsin. bilmyiorum bizim ailede kimse icmez, hicte görmedim yani babamin sarhoc eve geldigini bilmem. simdi esim ve sülalesi mesela iciyorlar arada bi o bile tuafima gidiyo. yani tadi güzel olsa dicemki icin anasinisa..... ama tadida igrenc ya. esimde diyo kafam biraz iyi olacagini bilmesem asla icmem ben bunu diyo

canım bana doktor çok ilaç verdi ya ben günde 3 tane folik plus bir tane elevit bir tane aç karnına kan ilacı birde günde 3 tane düşük ilacı birde sarı bir toz olan magnezyum ilacı suya katıp içiyorum ama bu sarı migdemi bulandırıyor o yüzden her gün içmiyorum aklıma gelirse içiyorum. bu ilaçları içene kadar dogal şeyler yemeye dikkat ediyorum mesela fındık ceviz kuru siyah üzüm balık pekmez gibi şeyler yemek lazım. vitaminlerden çok daha faydalı oldugunu düşünüyorum özelliklede süt peynir ve yumurta mutlaka yemek lazım. pastörize edilmiş olmalıymış

ay kızlar annem sabah namazdan sonra yatmış geri kalktığında eli kınalanmış hiç etrafından böyle bişey duyan oldumu netten baktımda şimdi çok kişinin başına gelmiş tam bir açıklaması yok hayrolsun.

uyku hamileligin ilk haftalarinda herkeste oluyo galiba ama birde demir eksikligi varsa daha cok oluyo canim. kan alinca doktorun bakiyo aslinda hep. bende demir eksikligi citki demir surubu yazdi doktor onu aldim sise bitene kadar igrenci bu arada onuda söyleyim birde dislerim böyle grilesmeye baslamisti suruptan. doktora gittim suruptan öyle oluyo dedi. resmen kan tadi vardi ya. neyse hapini aliyorum simdi disimdeki grilesme gitti ve hapin tadi olmadigi icin daha iyi

dün tahlili yaptırdım canım herhenagi bir sıkıntı yok değerlerimde ama ben sürekli uyumak istiyorum o dereec 5 dk bile kar sayıyorum

allah yardımcın olsun canım bende muhasebeciyim haftada en az 2 3 kez bankaya gidip geliyorum benim patronum aşırı sorunlu bir insan. hiç özel işleri bitmiyor. sanki şirkette muhasebeci degil özel hizmetçisiyim. dün dünya kadar işin içinde beni trafik şubesine gönderdi. neymiş efendim ehliyetine tc nosunu yanlış yazmışlar burda onca dedim ben gitsemde birşey yapmama illaki sizi isterler gerekli şeyleri telefondan da sorarım dedim kabul etmedi gönderdi. bende 30 dakikalık işi 2 saatte yaptım dolaşa dolaşa agır agır geldim iyi yapmışım dimi. bende bankacıların işi az olur akşam 5 te kapatır giderler sanıyordum sen nasıl kalıyorsun 8 30 a kadar filan

yok ya müşterilere 5.30 kapanıyor ama bizim sayın yetkililerimizin işi nedense bitmiyorum 8.30-9 hiç belli olmuyor boş boş vakit geçirip egolarını tatamin ediyoruz gereksiz yere

iyi yapmışsın canım bende yapıyorum onu bazen müşteri ziyaretine çıkıyorum 3 saat bazen 4 saat öyel boş boş geziyorum eşimin yanına gidiyorum emlakcı o oraya gelen giden çok oluyo ii oluyor yani

ay kızlar annem sabah namazdan sonra yatmış geri kalktığında eli kınalanmış hiç etrafından böyle bişey duyan oldumu netten baktımda şimdi çok kişinin başına gelmiş tam bir açıklaması yok hayrolsun.

nasıl yani ya eline kına mı yakılmış PEKLİ NETTE NE BULDUN NE YAZIYO

Son düzenleme:

Nasıl yani yyaaa aaaa çok ilginç elinde kınamı var şimdi annenin kendi yakmamış kendiliğinden oluşmuş öylemi şaştım valla:)

canım bana doktor çok ilaç verdi ya ben günde 3 tane folik plus bir tane elevit bir tane aç karnına kan ilacı birde günde 3 tane düşük ilacı birde sarı bir toz olan magnezyum ilacı suya katıp içiyorum ama bu sarı migdemi bulandırıyor o yüzden her gün içmiyorum aklıma gelirse içiyorum. bu ilaçları içene kadar dogal şeyler yemeye dikkat ediyorum mesela fındık ceviz kuru siyah üzüm balık pekmez gibi şeyler yemek lazım. vitaminlerden çok daha faydalı oldugunu düşünüyorum özelliklede süt peynir ve yumurta mutlaka yemek lazım. pastörize edilmiş olmalıymış

dogruda canim ama mesela tam demir degerini tutturana kadar coooook findik yemen lazim mesela oda kilo yapiyo. tabi dikkat etmek en iyisi ama iste kilosu olmasa.
valla ben hamile kaldigimdan beri peynir delisi oldum hep peynir yiyorum cokta seviyorum. valla nolacak byöle bilmem. kesin ben aldigim kilolarida sirf peynirdeki yagdan almisimdir :) süt yagsiz iciyorum %0.3 var burda onu iciyorum artik. ama peynirin az yaglisida tatli degilki ya. en düsük %40 ana onu bile begenmiyom

Evet aynen öyle olmuş kızlar ne bileyim nettede kesin bişey yazmıyor hayır olsun artık

ay bugünde sohbetinize doyum olmuyor bende çıkıyorum artık bu ne ya kimse konuşmuyor yemeğimi yapıyım bari:((

Back
X