• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

tatlım fazla bişey yok
kepeklimin toplantısı var
gülün yumoşarı çıtlıyoo
eflal depresyonda
nimetin kocası biraz odunluk etmiş doğum günüydü ya
kutlamamış
zeyzey sinirli iş konusunda afr nin 2 günü kalmış adete heyecanla bekliyoruz
sumrucuk isim konusunda sıkıntılı
melisam kahvaltı yapıp gelecek
ben ve diğer arkadaşlar da iyiyiz canım

sarıcım günün özeti

hemşerim tşk ederim özet için
kız nimet nasıl adamı yaşattın dün gece ben olsam kovardım evden onu :47::47:

gülcüm umarım tutar bebişin :emir_bebek:
eflal neden depresyonda bebişe yazık be
zey işini düzene koyamadınmı cnm üzülme yoluna girer herşey
afr umarım seninde güzel habrlerini alırız. :emir_bebek:

kahvaltımı yapıp geldikkkk ama çok şişdim yahu şimdide oturamıyom sandalye tepesinde kızlar yaa,bugün oğluşum karnesini alıyo,yarında kızım alıyo karnesini bakalım nasıl gelicek notları heyecan var evde biraz,şimdikten hediye siparişleri verildi babaya,tabi bende istedim,bide bizim üniversitelimiz var oda geliyo yanıma şubat 1de,oda bekliyo bir hediye adamcağızım yandı buay.....

günaydin kizlar. bende anca gelebildim. nasilsiniz? ya kizlar sizinde basinizi sisrdim sIkildiniz biliyorum ama ogluma bi isim bulamadik ya. benim bütün begendigim isimleri begenmiyo esim. pusat dedi kaldi ya. valla gecen hafta is arkadaslari sordular almanlar dedim esim pusat diyo onlar bile dedi almanyada bu isimle kesin dalga gecerler dediler yani bilmyorumki nasil anlatsam. esimede dedim ne isim bulursan bul hepsiyle dalga gecilebilir diyo.

selam bence emir yada ege koyabilirsin,çok güzel isimler...

ay kuşum benim çok saol o senin tatlılığın bidenem
hayırlısıyla doğsunlar ya dün akşam tlf da anneme diyom niye bu kadar uzun ya
niye dokuz ay diyom biraz kısa olsaydı ya diyom annem bi gülüyo
kızım sen kedimisin iki ayda doğuracan diyo:9::9::9:

heya aynı şeyi bende dedim geçen gün 2 3 ay olaydı hamilelik iyiydi şimdi bebişlerimizi severdik dime. ayyy utandırma beni kız. ben bugün doktora gidicem allah nasip ederse 13 10 a randevu aldım eşime söylemedim. kardeşlerim görmek istiyorlar bebegi inşallah durumu iyidir ve inşallah pipisini yada kuşunu gösterir eşime söylemicem cinsiyetini. hemen kaynanama yetiştirmesin diye. ayyy çok heyecanladım kalbim duracak heyecandan.

ben oglum olursa ismini emir talha koyacagım çok önceden beri hep aklımda ve çok hoşuma gidiyo

aşk sarhoşu canım benim nasılsın bebişin nasıl maşallah baya büyüttün kızını heee,anam kız dedimya yala ben:26:allahmı söyletti acep,cinsiyetini öğrendinmi kuşumm,ee 16 haftanın içindesin hareketleride başlar yavaştan artık...
bende pazartesi dr gittim salı günü bir sürü tahlil vermişti onları yaptırdım yarında sonuçlarımı alıcam,geçen ay 3 gün ultrasonda küçük çıkmıştı yavrum bu sefer 2 gün büyük çıktı vede 2 kg almışım.

heya aynı şeyi bende dedim geçen gün 2 3 ay olaydı hamilelik iyiydi şimdi bebişlerimizi severdik dime. ayyy utandırma beni kız. ben bugün doktora gidicem allah nasip ederse 13 10 a randevu aldım eşime söylemedim. kardeşlerim görmek istiyorlar bebegi inşallah durumu iyidir ve inşallah pipisini yada kuşunu gösterir eşime söylemicem cinsiyetini. hemen kaynanama yetiştirmesin diye. ayyy çok heyecanladım kalbim duracak heyecandan.

kız eşine 14 şubatta söylersin ona hediye olur böylelikle masraftan kurtulursunnnnn

efferin kız ne güzel anlattın senin iş durumunda ne var ki tatlım onu kaçırdım ben

günaydın canım hoşgeldin

Canım benim iş durumu karşık terfi istedim vede zam avcumu yaladım bugün kesinleşti o işi yapıyorum ama ne zam nede terfi:(

ben evhamlıyım ya. bugün yorulmuyorum canım sıkılıyor eşime doktora gidicem dedim. bende gelicem haftaya gideriz dedi. haftya kadar sabredicem mecburen. bebegimi yeme kız yaptıgı yemegi ye. hem çaktırma ama o zeynebin kızı. ama yinede zeynonun oglu olacak hahahahahahahah

Hhahah avcunu yalarsın kız olacak kıııız:)

gülcüm umarım tutar bebişin :emir_bebek:
eflal neden depresyonda bebişe yazık be
zey işini düzene koyamadınmı cnm üzülme yoluna girer herşey
afr umarım seninde güzel habrlerini alırız. :emir_bebek:

Yok canım yaa bebeğim gelsin kurtulayım şurdan daha bişi istemiyom:)

ebrar demişsinya bende de kaşınma olmuştu diye gögsümde benim sadece sağ gögsüm kaşını ve biraz da digerine göre şiş duruyo allahım inş. bi belirtidir yaaaaaa

kahvaltımı yapıp geldikkkk ama çok şişdim yahu şimdide oturamıyom sandalye tepesinde kızlar yaa,bugün oğluşum karnesini alıyo,yarında kızım alıyo karnesini bakalım nasıl gelicek notları heyecan var evde biraz,şimdikten hediye siparişleri verildi babaya,tabi bende istedim,bide bizim üniversitelimiz var oda geliyo yanıma şubat 1de,oda bekliyo bir hediye adamcağızım yandı buay.....

afiyet olsun yarasın kuzuma et olsun annesi
oy dimek karne zamanı haa hadi bakalım gelsin karneler gelsin hediyeler

selam bence emir yada ege koyabilirsin,çok güzel isimler...

slm canım hoşgeldin

bak senn gizli gitcen ha hadi bakalım güzel haberlerle dönersin inş.

Back
X