Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

benim test sonucunda <1 yazıyor anladım zaten görür görmez
devlete vermiştim kanı oranın doktorları bi acayip zaten hiç bişe sormadım o yüzden şimdi haftaya özel hastanede kendi doktorum var ona gidecem
bi kadın vardı hamile 24. haftasındaymış acaba bebekte sakatlık varmı diye sordu doktora adamın cevabı aynı şu: sen takma kafana o allah tarafından gelen bişe olabilirde olmayabilirde
nekadar saçma bi bakta ilgilen hayret ettim

SALATI TEFRıCıYE 4444 41 YASıN-ı ŞERıF
EVHAN------------------------------------11 --------------------------------------1
EFNAN------------------------------------- ---------------------------------------
KMEHTAP-------------------------------- ---------------------------------------
MASUM PıSı---------------------------- ---------------------------------------
MELıSAX---------------------------------25 --------------------------------------- 2
LıTTLEANGEL--------------------------- --------------------------------------5
REYANN----------------------------------- -------------------------------------
SBR----------------------------------------50 ---------------------------------1
HUMEYRA--------------------------------------------------------1

listemiz

Son düzenleme:
kızlar ben deliricem şimdi bilgisayar çok yavaşladı bi kapatayım gireyim yine bari

canım <1 derken yani 0.1 mi 1.00 mı yoksa100 mü nasıl anlamadım sadece 1 oluyor mu ki

canım bende bhcg 2180 yazıyorr dr bununla ilgili bişey demedi sadece hamilesin dedi
fakat biraz kansızlık var dedi dikkat et dedi biz evlenirken de sağlık işlemlerimizi yaptırırken kan tahlili yapmışlardı ordada demişti dr senin kanın düşük bu şekilde hamile kalırsan hamileliğin ağır sancılı geçer demişti dikkat et demişti...evet dikkat edicem inşş

ben '5 ' tane yasin okudum canım.

tebrikler yakutum.allah kucağınada almayı nasip etsin inş.

aaaaaa kızlar yemeğimi yaktım yaaaa size haber veriyim derken birazdan geliyorum yazıcam

geçmiş olsun olsun bebiş sağolsun ilk heyecanını anlatırsın işte bebişine yemek yaktım filan diyee

canım <1 derken yani 0.1 mi 1.00 mı yoksa100 mü nasıl anlamadım sadece 1 oluyor mu ki

zaten 1 ile 1.00 aynı şeyi ifade eder

SALATI TEFRİCİYE 4444 41 YASİN-İ ŞERİF
EVHAN------------------------------------11 --------------------------------------1
EFNAN------------------------------------- ---------------------------------------
KMEHTAP-------------------------------- ---------------------------------------
MASUM PİSİ---------------------------- ---------------------------------------
MELİSAX---------------------------------25 --------------------------------------- 2
LİTTLEANGEL--------------------------- --------------------------------------5
REYANN----------------------------------- -------------------------------------
SBR----------------------------------------50 ---------------------------------1
HUMEYRA------------------------------------------------------------1

TOPLAM------------------------------86--------------------------10

listemiz:

Son düzenleme:

evet benimde 1.00 çıkmıştı k mehtap kaç gün geçti adetin benim doktorum geç döllenme olabilir demişti 8 gün gecikmişti yaptığımda eğer 1-2 gün daha adet olmassan ultrasonda bi bakalım demişti ama ertesi günü oldum canım

vallah hep d.k. hapı kullanıyordum ilk korunmasız ayım bu hapa göre hesapladım salı olmalıydım 22haziranda 32. gündeyim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…