bence yap şansını dene hamileysen kesin çıkar bence
1 mafoldumbeninşallah pozitiftir morallerimiz düzelir ümidimiz artar canım benim
canım yaa sanada çok üzüldüm kaç çıktı bhcg
benim test sonucunda <1 yazıyor anladım zaten görür görmez
devlete vermiştim kanı oranın doktorları bi acayip zaten hiç bişe sormadım o yüzden şimdi haftaya özel hastanede kendi doktorum var ona gidecem
bi kadın vardı hamile 24. haftasındaymış acaba bebekte sakatlık varmı diye sordu doktora adamın cevabı aynı şu: sen takma kafana o allah tarafından gelen bişe olabilirde olmayabilirde
nekadar saçma bi bakta ilgilen hayret ettim
evet sadece 1 oluyor.benim bugün ki kan testimde de olduğu gbi.oda şu demek oluyorHAMİLE DEĞİLSİNmafoldumbencanım <1 derken yani 0.1 mi 1.00 mı yoksa100 mü nasıl anlamadım sadece 1 oluyor mu ki
ben '5 ' tane yasin okudum canım.[ımg]http://site.mynet.com/ivrindiihl/mynet_resimlerim/besmele.gif[/ımg]
[ındent]salatı tefriciye 4444 41 yasin-i şerif
[/ındent]evhan------------------------------------11--------------------------------------1
efnan----------------------------------------------------------------------------
kmehtap-----------------------------------------------------------------------
masum pisi-------------------------------------------------------------------
melisax---------------------------------25--------------------------------------- 2
littleangel-----------------------------------------------------------------1
reyann------------------------------------------------------------------------
sbr----------------------------------------50---------------------------------1
Listemiz
tebrikler yakutum.allah kucağınada almayı nasip etsin inş.canım bende bhcg 2180 yazıyorr dr bununla ilgili bişey demedi sadece hamilesin dedi
fakat biraz kansızlık var dedi dikkat et dedi biz evlenirken de sağlık işlemlerimizi yaptırırken kan tahlili yapmışlardı ordada demişti dr senin kanın düşük bu şekilde hamile kalırsan hamileliğin ağır sancılı geçer demişti dikkat et demişti...evet dikkat edicem inşş
aaaaaa kızlar yemeğimi yaktım yaaaasize haber veriyim derken birazdan geliyorum yazıcam
canım <1 derken yani 0.1 mi 1.00 mı yoksa100 mü nasıl anlamadım sadece 1 oluyor mu ki
........
SALATI TEFRİCİYE 4444 41 YASİN-İ ŞERİFEVHAN------------------------------------11
----------------------------------1
EFNAN----------------------------------------------------------------------------
KMEHTAP-----------------------------------------------------------------------
MASUM PİSİ-------------------------------------------------------------------
MELİSAX--------------------------------------------------------------------2
LİTTLEANGEL--------------------------------------------------------------5
REYANN------------------------------------------------------------------------
SBR----------------------------------------50---------------------------------1
HÜMEYRA---------------------------------------------------------------- 1
evet benimde 1.00 çıkmıştı k mehtap kaç gün geçti adetin benim doktorum geç döllenme olabilir demişti 8 gün gecikmişti yaptığımda eğer 1-2 gün daha adet olmassan ultrasonda bi bakalım demişti ama ertesi günü oldum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?