Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

vallah hep d.k. Hapı kullanıyordum ilk korunmasız ayım bu hapa göre hesapladım salı olmalıydım 22haziranda 32. Gündeyim yani

canım bi topikte okumuştum doğum kontrol haplarını bırakan biri ilk ayda hamile kalmış ve şöyle demiş bu hapı 1 gün bile atlamak riskken hani hamile kalınabilir endişesi varken neden bırakınca hemen hamile kalınmaz ki demiş ve kendinin haöile kaldığını yazmış

kızlar ben çıkıyorum yemek yapıcam akşama girerim görüşürüz şekerler opuyorumnanaktan

iii akşamlar bende oıkıcam birazdan benimde yemek saatim yaklaştı

evhan canım yavrumu diye biri vardı ya o da hamile bugün aldık haberi de onuda listeye ekle canım

41 YASİN-İ ŞERİF İÇİN

EVHAN---------------------------------------------1
EFNAN---------------------------------------------?
MELİSAX-------------------------------------------2
LİTTLE ANGEL-----------------------------------5

MASUM_PİSİ06---------------------------------?
REYYANNN-----------------------------------------?
SBR----------------------------------------------------1
HUMEYRAA----------------------------------------1
TOPLAM-------------------------------------------10

neyse ben bi aksilik çıkmazsa pazartesi sabah kendi doktoruma gidecem kesin ultrasondan bakar artık inşallah görebilir niye adet olmadım sinir oldum vallaha yaaa

bende anlamadım millet bi gün hapı almaya unutur hamile kalır ben hep bıraktım adet kesildi gitti menopozlu kadınlara döndüm

mrb ben test yaptım negatif çıktı hastalanmadım daha hastalancam mı dersinizÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…