Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

evhan canım hani dün bi topikten bahsetmiştim size bizim yasinleri oraya bildirelim oradada 500 yasine katkıda bulunalım diye kızlara söyledim sevindiler orada yasin 322 olmuş ben orada 30 adet okumuştum hala devam ediyo anlıcan 10 adet yasinimizi topiğimizin adına yolluyorum canım okey mi bilgin olsun

onların listesinde sizde görün adınızı zaten oaradkiler okuyan okumayan bebek isteyen herkese yapıyo dün bahsettim hatta okudun mu bilmiyorum sabahta melisayla konuştum

canm ben 29 haziranda hastalandım en son hangi güne geliyo hesaplar mısın ben yanlış mı hesapladm acaba

CANIM ARKADAŞIMIZIN KİNİ Bİ HESAPLAYI VERSENE 27 28 MİŞ BUARADA sikluslası 29 mayısta olmuş en son nezaman olcakdiye bu ayın

kızlar bi şey soracağım. bugün öğlen itibariyle kasık ağrılarım kendini hissettirdi. öyle aman aman bir ağrı deil ama sanki adet olacakmışım gibi. hoş daha 5 gün var. ama ne bileyim kafam karıştı şimdi. normal mi bu?

mrb ben test yaptım negatif çıktı hastalanmadım daha hastalancam mı dersinizçok üzgünüm çoook

canım idrardan mı yaptın

bende geldimmmm hadi gelin size mamalar hazırlıyorummmmmm

ne yapıonn bende gelimmi size

inşallah bebişten canım ban valla öyle geliyo ama hadi hayırlısı

merhaba canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…