Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

evhan canım duş bana 5 adet yasin 15 adet tefriciye ekle canım benimde katkım olsun duş yaptım lekem gelmeden okuyayım dedim

cnm ağızdan mıı ölçtün?koltukaltımı?

canım sabah yataktan kalmadan dil altından

slm kızlar bugün çok kötü bişi oldu kızkardeşim 4 buçuk aylık hamileydi ama dün akşam suyu boşallmış ve kalp atışı durdu sabahtan beri çapa hastanesindeydik normal doğm yaptırıp aldılar çok moralim bozuk

ayy canım yaa çok üzüldüm neden olmuş ağır iş falan mı yaptı yoksa stersten falan mı Rabbim kimseye yaşatmasın kardeşin nasıl şimdi

ayy canım yaa çok üzüldüm neden olmuş ağır iş falan mı yaptı yoksa stersten falan mı Rabbim kimseye yaşatmasın kardeşin nasıl şimdi

yok ağır iş falan yapmamış ama neden bilmiyorum akşam suyu gelmiş doktorunu aramış benden su geliyor diye doktor sabah gel demiş şimdi küfür edicem siz anlayın artık ... sabah gidince iş işten geçmiş sonra buna sen çapaya git araştırsınlar demiş çok kötü morali çok bozuk ilk bebeğinide kaybetmişti bu ikinci oldu ağır depresyona girdi canım benim mahvolduk sabahtan beri..

Allah yardımcısı olsun inan çok üzüldüm ALLAH özellikle kardeşine ve siz ailesine sabır versin

çok üzüldüm canım ya
allahım yardımcısı olsun((allah kimseye göstermesinn ...

meraklanmadın yazayımm tusemmm hamilee listemize ekle başka topikten buldum dün haber yazmış saat 20.48 de o sitede yeni nereye yazdığını filan bilmiyodu dün yazmıştım cevap vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…