cnm ağızdanda 36.4 ne olmus oluo sizce
bişi olmuş olmuyo
arkadaşların yazdıklarına göre 36.9 ve üstü olyomuş hamilelik yumurtlama dönemi felan
kızlar bende ateşimi ölçtüm 37.1 yani yumurtlama dönemimdeyin ondan sanırım
evet canım,SADECE DÜŞEN BEBEKLER DEĞİL sabi dediğimiz günahsız buluğa ermemiş olarak ölen yavrucaklar da eğer anne-babası isyan etmeyip Allah verdi-Allah aldı diye düşünüp sabrettilerse inşaalalh sıratta bekleyecekler miş..ellerinden tutup geçirmek için..ama dikkat sabrederlerse...rabbim kaldıramayacağımız şeylerle imtihan etmesin.
reyan sağol canım bilgiler için sanırım ben sabırsızım ama biraz inşallah bebişim benim yanımda olur diğer dünyadada
napıyon tatlım.sen mi kaldın tek başınaopuyorumnanaktan
cnm ağızdan mıı ölçtün?koltukaltımı?
cnm ağızdan mıı ölçtün?koltukaltımı?
evhan canım duş bana 5 adet yasin 15 adet tefriciye ekle canım benimde katkım olsun duş yaptım lekem gelmeden okuyayım dedim
efnan gördün mü sence nedirrrr kestane kebap acele cevap zemuszemus
slm kızlar bugün çok kötü bişi oldu kızkardeşim 4 buçuk aylık hamileydi ama dün akşam suyu boşallmış ve kalp atışı durdu sabahtan beri çapa hastanesindeydik normal doğm yaptırıp aldılar çok moralim bozuk
ayy canım yaa çok üzüldüm neden olmuş ağır iş falan mı yaptı yoksa stersten falan mı Rabbim kimseye yaşatmasın kardeşin nasıl şimdi
yok ağır iş falan yapmamış ama neden bilmiyorum akşam suyu gelmiş doktorunu aramış benden su geliyor diye doktor sabah gel demiş şimdi küfür edicem siz anlayın artık ... sabah gidince iş işten geçmiş sonra buna sen çapaya git araştırsınlar demiş çok kötü morali çok bozuk ilk bebeğinide kaybetmişti bu ikinci oldu ağır depresyona girdi canım benim mahvolduk sabahtan beri..
slm kızlar bugün çok kötü bişi oldu kızkardeşim 4 buçuk aylık hamileydi ama dün akşam suyu boşallmış ve kalp atışı durdu sabahtan beri çapa hastanesindeydik normal doğm yaptırıp aldılar çok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?