sende ölesin canım..4 gün var
ve elim ayağım buz gibi.birde böle kendimi böle ani hareket etsem ve bapırsam karnımdan haber veryo ağrı yapyo .anlamadım
7 sene önce evet hatırlamıyrum bile nasıl gçirdim
canım inşallah hamilesindir de geçmiş te yaşadığın o sıkıntıları bidaha yaşamazsın canım
evet canım,SADECE DÜŞEN BEBEKLER DEĞİL sabi dediğimiz günahsız buluğa ermemiş olarak ölen yavrucaklar da eğer anne-babası isyan etmeyip Allah verdi-Allah aldı diye düşünüp sabrettilerse inşaalalh sıratta bekleyecekler miş..ellerinden tutup geçirmek için..ama dikkat sabrederlerse...rabbim kaldıramayacağımız şeylerle imtihan etmesin.afiyet olsun canım evet haklısın ama yinede dikkat etmek lazımdı annemde akrabalarımda hep şehir dışında canım yaa valla inşallah gelemezlerde bende kurtulurum
evhan düşen bebekler annelerini cennet kapısında bekler diye okudum ama doğru mu bi bilgin var mı?
canım inşallah hamilesindir de geçmiş te yaşadığın o sıkıntıları bidaha yaşamazsın canım
sağol canımda.elim ayağım niye buz gibi üşüyorum.hamilelik belirtisinde varmı bu.yoksa hava soğudu ondanmıdır:)
neden kürtaj oldunki canım çokmu oldu olalı?
canım istersen bi ateşini ölç bakalım
evet canım,SADECE DÜŞEN BEBEKLER DEĞİL sabi dediğimiz günahsız buluğa ermemiş olarak ölen yavrucaklar da eğer anne-babası isyan etmeyip Allah verdi-Allah aldı diye düşünüp sabrettilerse inşaalalh sıratta bekleyecekler miş..ellerinden tutup geçirmek için..ama dikkat sabrederlerse...rabbim kaldıramayacağımız şeylerle imtihan etmesin.
amin canım ne güzel yazmışın öye çok doğru
napıyon tatlım.sen mi kaldın tek başınaopuyorumnanaktan
hoşgeldin gülüm son liste 454 canımselam kızlar ben geldim naber varmı yeni haberler hamile olanlar/adeti gelenler sahi bizim listenin en son hali hangi sayfada bilen varmı
canım ben 1 martta 10 haftalık bebeğimin kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum
canım benim çok üzüldüm.inşallah allah birdaha yaşatmaz sana güzel tatlı sağlıklı bir bebek veirir sana inşallah
evhan bu ateş ölçeri eczaneden ne diye istiyoruz...hamilelik ateş ölçeri mi :)
inş canım ağzından bal damlıyo kenarlarını sil istersenkaydirigubbakcemile3
ben kaşıyorum 10 dk sonra geri gelicem görüşürüz
yok canım ya normal derece dersen olur yada bide dijital derece var hangisi istersen
kız benim yumurtlama günüm ama hiç belirti filan yok,acaba yumurtlama olmadığındanmıdır ki
yumurtlama zamanında akıntı olyo canımm sende ölemi)
hesaplamaya göre bugünlerim yumurtlama günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?